IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هیستامین
-
سلام . مگه هیستامین باعث گشاد شدن مویرگ های محل التهاب نمیشه؟؟
یا اینکه فقط باید بگیم باعث افزایش قطر میشه ؟؟ -
سلام وقت بخیر
چون مویرگها فقط ماهیچه صاف دارن، افزایش قطر یا گشاد شدن ندارن فقط نفوذ پذیری بیشتر میشه. -
Farhan Honar توی رگها باعث افزایش قطر میشه
-
Reyhaneh Moradi ماهیچه صاف
-
-
Reyhaneh Moradi مگه مویرگ ماهیچه صاف داره
-
Matin Mousavi 1 بله
-
Reyhaneh Moradi نه دیگه. مویرگ فقط یه لایه سنگفرشی داره و یک غشای پایه. ماهیچه صاف نداره
-
Matin Mousavi 1 در بعضی قسمت ها میتونه دارای ماهیچه صاف باشه
فکر نمیکنم توی کتاب باشه -
Reyhaneh Moradi نه در طولش نداره. در انتهای بعضی مویرگ ها دریچه داریم که از نوع ماهیچه صافه. که اون در طول نیست که با گشاد شدن ارتباط داشته باشه
-
Matin Mousavi 1 بله میدونم منظورم انتهای مویرگ نبود
-
Reyhaneh Moradi خب پس چی
-
Matin Mousavi 1 من قبلا توی یک مقاله isi خونده بودم که بعضی مویرگ های مغز در طولشون دارای ماهیچه صاف هستن
-
Reyhaneh Moradi برای کنکور کتاب ملاکه. وگرنه در حقیقت علمی بله. کتاب خیلی اشتباهات داره