b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شباهت زیاد تتای مسائل شیمی با همایش طلایی مسائل کنکور
-
سلام به همگی .امید وارم سالم و تندرست باشین
اخیرا خیلی تاپیک زده میشه با عنوان تتای شیمی استاد صنیعی و میپرسین خوبه یا بده یا چه میدونم چن تا صفحه جزوه داره و ....
طبق تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم تتای مسائل شیمی با همایش طلایی همین استاد که برای کنکور ۹۶ ظبط شده بود ،شباهت زیادی داره حتی تست هایی که حل کردن .. پایین تر بهتون نشون میدم
هدفم از این تاپیک اینه که بگم فکر نکنین فیلم های ۳-۴ سال پیش ظبط شده دیگه به درد ماها نمیخوره
کسانی که وضعیت مالی خوبی ندارن ، میتونن از این فیلم همایش استفاده کنن .چون روش تدریس استاد که عوض نمیشه فقط یه سری مباحث رو الان دیگه نداریم
توجه: هر دوی این همایش ها مال استاد صنیعی هست .
نمونه جزوه ی تتا
نمونه جزوه ی همایش طلایی(فلش های هم رنگ ، تست های مشابه رو نشون میدن)
اخراج نشم صلوات
@دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!
-
-
میدونستم تکراریه نمیخریدم
@ادمین -
Dr Aryan 0
اشتباه نکنید
من فقط طبق اون چن تا صفحه نمونه جزوه تتا که رو سایت قرار داده شده گفتم .
کاملا کپی هم که نیس
بالاخره یه سری حذفیات داره یا چیزای اضافه -
bahar mohammadi 0 شما گرفتید همایش تتا رو؟
-
bahar mohammadi 0 در شباهت زیاد تتای مسائل شیمی با همایش طلایی مسائل کنکور گفته است:
بالاخره یه سری حذفیات داره یا چیزای اضافه
سلام من از آقای صنیعی تفاوت دو همایش رو پرسیدم اینطور گفتند:
گفتند که اون سال روش های من برای استوکیومتری خیلی خاص بود، اما بعد از گذشت چند سال و چندین سال درس دادن یه سری روش های جدید ابداع کردم و الان همه مسائل رو خیلی خاص میگم که حاصل ادغام ریاضیات با شیمی است و بعد اون ها رو ساده کردند.
گفتن من معلم ریاضی بودم و درک عمیقی رو ریاضی دارم و بعدها دیگه فقط شیمی درس دادم لذا روش ها رو به درستی با هم ترکیب کردم طوری که مشکل بچه ها رو کامل حل کنم. وقتی یه کتاب رو باز می کردم می دیدم پر از فرمول های بی خاصیته فقط باعث میشه دانش آموز اذیت بشه منم اذیت می شدم لذا انگیزه گرفتم مسائل جدیدی رو آماده کنم.
از طرفی یه سری تست ها رو گفتند که لازم بوده مجدد بیاریم تا نکاتش رو بچه ها ببینند و یاد بگیرند.حالا اگر لازمه بیشتر ازشون بپرسم
ولی چیزی که خودم نگاه کردم همایش خیلی خوبی شده، تعریف از خود نباشه المپیاد شیمی بودم -
sohrab بله آقای ابوذر خانی فرد دستشون درد نکنه همایش خیلی خوبی هست
-
Narges Fallah نه عزیزم
نمونه فیلم ها و جزوه های روی سایت رو دیدم -
من خود تست ها رو هم نگاه کردم، تستها در همایش طلایی تست های کنکور هستن. قطعا باید تست کنکور بین سوالات ما باشه که طبعا تکراری میشه ولی همونطور که گفتم با روش جدید تر حل شده.
شاید بهتر بود که ما جلوی تست های کنکور می نوشتیم کنکور سراسری فلان سال داخل یا خارج مثلا -
bahar mohammadi 0 ممنون از شما بهار خانم
-
sohrab
تشکر از شما که پیگیری میکنین و سریع بهمون اطلاع میدین
خدا قوت -
bahar mohammadi 0 ممنون
-
-
chichak am خواهش میکنم
کاری نکردم که -
sohrab آقا سهراب. این همایش تتا واسه اکثر دانش اموزا هنوز مبهمه. من میخوام بدونم این همایش سطح مسائلش در چه حده؟ در حدی هست که مسائل سنگین و سوالات جدید رو هم پوشش بده یا فقط کنکور های چند سال اخیره و سوالای تکراری کنکور؟
-
Amin Basereh
بله به سوالای تمام آزمونها جواب میده
و روش هاش عالیه
در کمتر از یکماه میتونید ۶۰ درصد شیمی رو یادبگیرید و با تست اضافه تر به اوج تسلط برسید -
Dr Aryan 0
سلام خسته نباشید
اول هر موضوع مهم
چکیده ای، خلاصه ای از اون مطلب گفته میشه؟
مثلا بحث محلول ها
انواع تیپ ها و ... تدریس میشه؟ -
یه سوال
تو بحث محلول ها ، چجوریه روش استاد تدریس استاد؟من شاید برای محلول ها بخرمش فقط یکم میخوام مطمئن شم