شباهت زیاد تتای مسائل شیمی با همایش طلایی مسائل کنکور
-
سلام به همگی .امید وارم سالم و تندرست باشین
اخیرا خیلی تاپیک زده میشه با عنوان تتای شیمی استاد صنیعی و میپرسین خوبه یا بده یا چه میدونم چن تا صفحه جزوه داره و ....
طبق تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم تتای مسائل شیمی با همایش طلایی همین استاد که برای کنکور ۹۶ ظبط شده بود ،شباهت زیادی داره حتی تست هایی که حل کردن .. پایین تر بهتون نشون میدم
هدفم از این تاپیک اینه که بگم فکر نکنین فیلم های ۳-۴ سال پیش ظبط شده دیگه به درد ماها نمیخوره
کسانی که وضعیت مالی خوبی ندارن ، میتونن از این فیلم همایش استفاده کنن .چون روش تدریس استاد که عوض نمیشه فقط یه سری مباحث رو الان دیگه نداریم
توجه: هر دوی این همایش ها مال استاد صنیعی هست .
نمونه جزوه ی تتا
نمونه جزوه ی همایش طلایی(فلش های هم رنگ ، تست های مشابه رو نشون میدن)
اخراج نشم صلوات
@دانش-آموزان-آلاء -
-
Amin Basereh
همایش تتا با هدف کنکورهای پیش رو هست که همهی دانشآموزان از دهم تا کنکور می تونن استفاده کنن، پس به سبک جدید سوال ها هم پرداخته شده -
sohrab مستر سهراب جان یه پیگیری کنید پیش آزمون و پس آزمون خیلی دیر میاد
-
sohrab مستر سهراب جان یه پیگیری کنید پیش آزمون و پس آزمون خیلی دیر میاد
-
amirmohammad shakerireplied to Dr Aryan 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودتون از قسمت محلول ها راضی بودید؟
-
Dr Aryan 0replied to amirmohammad shakeri on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
چکیده تدریس در ۱۰ دیقه
و حل تیپ تست ها
باز نمونه ها رو نگاه کنید بعد خواستید بخرید -
Reza Estendi
بله -
-
amirmohammad shakerireplied to Dr Aryan 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال
تو بحث محلول ها ، چجوریه روش استاد تدریس استاد؟من شاید برای محلول ها بخرمش فقط یکم میخوام مطمئن شم
-
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Dr Aryan 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0
سلام خسته نباشید
اول هر موضوع مهم
چکیده ای، خلاصه ای از اون مطلب گفته میشه؟
مثلا بحث محلول ها
انواع تیپ ها و ... تدریس میشه؟ -
Amin Basereh
بله به سوالای تمام آزمونها جواب میده
و روش هاش عالیه
در کمتر از یکماه میتونید ۶۰ درصد شیمی رو یادبگیرید و با تست اضافه تر به اوج تسلط برسید -
sohrab
کاملا درست میفرمایید
ممنون که با هزینه اندک محصولی با کیفیت رو به بچه ها عرضه میکنید
به جرئت میگم پک مسائل شیمی حرف نداره
واقعا با ۲۰۰ هزار تومن کجای ایران ۶۰ درصد شیمی رو تدریس میکنن و تست میزنن؟ -
sohrab آقا سهراب. این همایش تتا واسه اکثر دانش اموزا هنوز مبهمه. من میخوام بدونم این همایش سطح مسائلش در چه حده؟ در حدی هست که مسائل سنگین و سوالات جدید رو هم پوشش بده یا فقط کنکور های چند سال اخیره و سوالای تکراری کنکور؟
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to chichak am on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am خواهش میکنم
کاری نکردم که -
-
bahar mohammadi 0 ممنون
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to sohrab on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
تشکر از شما که پیگیری میکنین و سریع بهمون اطلاع میدین
خدا قوت -
bahar mohammadi 0 ممنون از شما بهار خانم
-
من خود تست ها رو هم نگاه کردم، تستها در همایش طلایی تست های کنکور هستن. قطعا باید تست کنکور بین سوالات ما باشه که طبعا تکراری میشه ولی همونطور که گفتم با روش جدید تر حل شده.
شاید بهتر بود که ما جلوی تست های کنکور می نوشتیم کنکور سراسری فلان سال داخل یا خارج مثلا -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Narges Fallah on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Fallah نه عزیزم
نمونه فیلم ها و جزوه های روی سایت رو دیدم -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to sohrab on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab بله آقای ابوذر خانی فرد دستشون درد نکنه همایش خیلی خوبی هست
پست 17 از 27