اشتراک مطالبی پیرامون کنکور
-
-
ایلین حیدرزهی 0
خواهش میکنم
ان شاء الله و به امید خدا هر روز مطالب مفید تر میزارم تا همه استفاده کنن -
خیلی خیلی خوب بود، ممنون ازت.
🤍
Mellor Text
قربان شما🤍
-
ایلین حیدرزهی 0
خواهش میکنم
ان شاء الله و به امید خدا هر روز مطالب مفید تر میزارم تا همه استفاده کننNarges Azadmanesh میشه منم باهتون همکاری کنم البته اگه مشکلی ندارید
-
Narges Azadmanesh میشه منم باهتون همکاری کنم البته اگه مشکلی ندارید
ایلین حیدرزهی 0
نخیر مشکلی نداره
اینطور میشه نواقص رو کاملا درست کرد حتی کم کاری ها رو -
Narges Azadmanesh میشه منم باهتون همکاری کنم البته اگه مشکلی ندارید
ایلین حیدرزهی 0
جسارتا شما پسرید؟ -
ایلین حیدرزهی 0
جسارتا شما پسرید؟Narges Azadmanesh در اشتراک مطالبی پیرامون کنکور گفته است:
ایلین حیدرزهی 0
جسارتا شما پسرید؟خیر دخترم اسمم که معلوم ایلین
-
ایلین حیدرزهی 0
نخیر مشکلی نداره
اینطور میشه نواقص رو کاملا درست کرد حتی کم کاری ها روNarges Azadmanesh
تشکر. صحیح -
Narges Azadmanesh در اشتراک مطالبی پیرامون کنکور گفته است:
ایلین حیدرزهی 0
جسارتا شما پسرید؟خیر دخترم اسمم که معلوم ایلین
ایلین حیدرزهی 0 آخ ببخشید حواسم نبود
-
ایلین حیدرزهی 0 آخ ببخشید حواسم نبود
Narges Azadmanesh
خواهش میکنم مشکلی نیست -
Narges Azadmanesh
خواهش میکنم مشکلی نیستایلین حیدرزهی 0
شما هم مطالبی درمورد کنکور و...... دارید؟ -
ایلین حیدرزهی 0
شما هم مطالبی درمورد کنکور و...... دارید؟Narges Azadmanesh بله هر چی که مورد قبول باشه پست میکنم
-
Narges Azadmanesh بله هر چی که مورد قبول باشه پست میکنم
ایلین حیدرزهی 0
عالیه -
Narges Azadmanesh
تشکر -
-
استفاده از گوشی
با مجازی شدن مدارس و دانشگاه ها
گوشی به یکی از مهم ترین وسیله های تبدیل شده که ازش استفاده میکنیم،
اما دانش آموز ها مخصوصا کنکوری ها باید استفاده از گوشی و مصرفش رو مدیریت کنند1⃣ گوشی رو کنارت خودت نذار
یکی از مهم ترین و مؤثرترین راه برای کمتر استفاده کردن از گوشی اینه که زمانی که درس میخونیم گوشی رو کنارمون نذاریم چون وقتی گوشی کنارمون باشه سعی میکنیم به بهانه مختلف ازش استفاده کنیم و نمی تونیم به خوبی روی مباحث درسی تمرکز لازم رو داشته باشیم ،و همین باعث میشه مدت زمان زیادی رو صرف گوشی کنیم.
2⃣ سعی کن استفاده از شبکه های اجتماعی رو کم کنی یا شبکه های اجتماعی رو حذف کنی
برای استفاده از شبکه ای اجتماعی برای خودتون وقت تعیین کنید،
این کار خیلی میتونه به مدیریت زمان شما کمک کنه.
یه روش خیلی بهتر که می تونه خیلی مفید و موثر باشه و البته کمی سخت حذف شبکه های اجتماعی هست3⃣ از اپلیکیشن های ترک گوشی استفاده کن
این اپلیکیشن ها خیلی میتونن به مدریت زمان شما تو استفاده از گوشی کمک کنن،و وقتی که بیش از حد استفاده کنید بهتون هشدار میده.
چند تا از برنامه های ترک گوشی:
forest
flipd
thrive away
moment
4⃣ فرصت هایی رو که برای استفاده از گوشی از دست دادی رو محاسبه کن
زمان استفاده از گوشی رو اندازه بگیرید
و ببینید که چقدر زمان به خاطر استفاده از گوشی زمان از دست دادید
که میتونستید از این زمان برای زدن تست و درس خوندن استفاده کنیدهمه ی اینا یه پیشنهاده
تا خودت نخوای موفق بشی، کارای دست کسی ساخته نیست🥺 -
• بهترین روش مرور درس
⇢
~| بلافاصله بعد از مطالعه یک مبحث با دیدن تیتر ها و فرمول ها اونو واسه خودت توضیح بده و مرور کن •
🤍
•
~| آخر هفته ها چند پارت مطالعاتی برای مرور مباحث مطالعه شده در هفته و زدن تست های نشانه دار اختصاص بده •
•
~| طبق برنامه راهبردی آزمونها، در آزمون های پوششی و مروری (دو ماه یک بار) مباحث رو مرور کن و ازشون تست بزن •
•
~| قبل از مطالعه یه مبحث جدید مباحث قبلی رو مرور کن و تست های نشانه دار بزن •
•
~| هر شب یه پارت مطالعاتی برای مرور سریع و زدن مجدد تست های نشانه دار مباحث رو بزار •🪧
•
موفق باشید
-
6 راه برای کاهش دادن تعداد غلط های آزمون
سرعت رو فدای زدن درست تست نکنین!
یسری هستن که تا میبینن یه سوال آسون داخل آزمونه بجای اینکه با تمرکز به حل سوال بپردازن عجله میکنن تا زمان حل سوال رو برای خودشون ذخیره کنن !بعضی وقتا این عجلهی بیجا نه تنها امتیاز یه سوال ساده رو ازما میگیره بلکه میتونه یه نمره منفی برامون به ارمغان بیاره!
صورت سوال رو درست بخونین!
مواظب اطلاعات مهم داخل سوال باشین به یکاها و واحدها دقت کنید و خواستهی سوال رو خوب بفهمین!
گزینه هارو درست وارد پاسخ برگ کنین!
گزینهها رو یه جا وارد کنم یا دونه دونه؟کاملا بستگی به خودتون داره ولی اینو در نظر بگیرین اگه بخواین جواب همه سوال هارو آخر آزمون وارد کنین مدام تمرکزتون از روی سوال برداشته میشه و ذهنتون درگیر وارد کردن پاسخ ها میشه !درکنار اونم امکان داره به علت کم اوردن وقت وعجله در انتقال پاسخ ها چنتارو اشتباه وارد کنین!
وسواس رو موقع حل سوالات کنار بزارین!
اولین جوابی که به ذهنتون رسید رو بزنید وسواس زیاد روی گزینه های سوال میتونه باعث اشتباه بشه!
استرس های بیجا بخودت وارد نکن!
استرس هایی که هیچ سودی براتون نداره فقط باعث میشه تمرکزتون از روی سوال پرت شه!سعی کنین اونارو کنار بزارین!
کلنجار رفتن با سوالات سخت!
یکی دیگه از دلایل اشتباه تو آزمون پاسخ دادن به سوالات سخته !
-
راهکارهاییبرایبهبودبازدهیمطالعه
هنگامی که میخواهید کتابی را مطالعه کنید یکی از بهترین شیوههای مطالعه مفید و موثر، پیاده کردن روش ده مرحلهای مطالعه است که با انجام تک تک مراحل، کمک بسیاری در یادگیری و تثبیت مطالب در ذهن شما مینماید.
در مواجه با یک مطلب جدید از کتاب مراحل زیر را روی آن اجرا کنید:
تخمین و هدفگذاری:
یعنی مشخص کنید که در چه بازه زمانی چه تعداد صفحاتی را مطالعه خواهید کرد.
تخلیه ذهنی:
یعنی هر آنچه از قبل در مورد آن موضوع، به خاطر دارید بر روی کاغذ منتقل کنید حتی اگر در مورد صحت آن تردید دارید.
مطالعه اجمالی:
به طور اجمالی و سریع صفحات را ورق بزنید و به فهرست، عناوین، سوالات، تصاویر و خطوط پر رنگ شده توجه کنید.
طرح سوال:
در مورد مطالبی که از نظر گذراندید، سوال طرح کنید تا با نگاهی کنجکاوانه و جستجو گرانه آمادهی خواندن شوید.
خواندن فعال برای پیدا کردن جواب سوالات:
در این مرحله شروع به خواندن کتاب کنید. کتاب را عمیق و دقیق بخوانید و به دنبال پیدا کردن جواب سؤالات آخر فصل یا سؤالاتی که درذهن خود دارید، باشید.
تجزیه، تحلیل و تفهیم:
سعی کنید تمام مطالب کتاب را کاملاً متوجه شده و به حافظه خود منتقل کنید بعضی از قسمتها نیاز به تحلیل بیشتری دارد تا شما بتوانید مفهوم آنها را درک کنید.
یادداشت برداری:
آنچه راکه یادگرفتهاید از حافظه خود بر روی کاغذ بیاورید و خلاصه آنها را مکتوب کنید.
مرور و بازبینی:
متن خلاصهشده و متن اصلی را مجدداً بخوانید و متن خلاصهشده را بازبینی و اصلاح نمایید.
تعریف:
مطالبی را که یاد گرفتهاید حتیالمقدور با صدای بلند برای خود یا دیگران تعریف کنید.
تجسم:
چشمتان را ببندید و مطالب خوانده شده را در ذهن خود مجسم کنید. -