آرایه تناقض تضاد مناظره شخصیت بخشی
-
تناقض (پارادوکس) یعنی دو ویژگی یا دو مفهوم متضادو همزمان به یک امر نسبت بدیم
مثلا حاضر غایب یا ارامش طوفانیتضاد یعنی دوتا کلمه توی جمله به لحاظ معنایی متضاد و مخالف هم باشن
مثلا چپ و راست ، روز و شب، اب و آتشمناظره گفتگو بین دو نفره
شخصیت بخشی یا تشخیص ینی ویژگی انسانی رو به موجود غیر انسان نسبت بدیم، مثلا : سخن گفتن گل
مناظره (گفتگو) هم اگه بین دوتا شی یا جاندار غیر انسان باشه تشخیص داره
-
تناقض (پارادوکس) یعنی دو ویژگی یا دو مفهوم متضادو همزمان به یک امر نسبت بدیم
مثلا حاضر غایب یا ارامش طوفانیتضاد یعنی دوتا کلمه توی جمله به لحاظ معنایی متضاد و مخالف هم باشن
مثلا چپ و راست ، روز و شب، اب و آتشمناظره گفتگو بین دو نفره
شخصیت بخشی یا تشخیص ینی ویژگی انسانی رو به موجود غیر انسان نسبت بدیم، مثلا : سخن گفتن گل
مناظره (گفتگو) هم اگه بین دوتا شی یا جاندار غیر انسان باشه تشخیص داره
zahra movahedizadeh خیلی ممنون 🙏🌷
-
azizian sarchogha خیلی ممنون نه خیلی خوب و کامل بود 🙏💯
فقط معنی دو کلمه رو نمیدونم 😅
محتسب و مست رو ندونستم
بازم خیلی ممنونAli Taghi خواهش میکنم🌹🌹
منظورم شعر درس محتسب و مست بود
فک کردم خوندید -
Ali Taghi خواهش میکنم🌹🌹
منظورم شعر درس محتسب و مست بود
فک کردم خوندیدazizian sarchogha آهان
نه هنوز نخوندیم -
سلام لطفا تفاوت این آرایه ها رو برام بگید
تناقض و تضاد چه فرقی داره
مناظره و شخصیت بخشی چه فرقی دارهAli Taghi در آرایه تناقض تضاد مناظره شخصیت بخشی گفته است:
مناظره و شخصیت بخشی چه فرقی دارهسلام
تضاد ینی توی بیت دوتا کلمه تضاد هم باشن مثل سیه و سپید
ولی تناقض مثلا میگه در ان سکوت گوش خراش
که ما نمیفهمیم سکوته یا گوش خراشه -
azizian sarchogha آهان
نه هنوز نخوندیمAli Taghi
برای آرایه ها جمع بندی آرایه های سیاوش پازووکی رو ببین
تو چهار جلسه همه ارایه هارو با نکاتش کامل توضیح میده -
zahra movahedizadeh خیلی ممنون 🙏🌷
Ali Taghi
خواهش میکنم 🌸 -
Ali Taghi
برای آرایه ها جمع بندی آرایه های سیاوش پازووکی رو ببین
تو چهار جلسه همه ارایه هارو با نکاتش کامل توضیح میدهazizian sarchogha خیلی ممنون همینجا در آلا هستن ؟
-
azizian sarchogha خیلی ممنون همینجا در آلا هستن ؟
Ali Taghi
نه توی آپارات و سایت بعثت رایگان گذاشتن میتونی ببینی -
Ali Taghi
نه توی آپارات و سایت بعثت رایگان گذاشتن میتونی ببینیazizian sarchogha خیلی ممنون 🙏🙏🌷🌷
-
Ali Taghi در آرایه تناقض تضاد مناظره شخصیت بخشی گفته است:
مناظره و شخصیت بخشی چه فرقی دارهسلام
تضاد ینی توی بیت دوتا کلمه تضاد هم باشن مثل سیه و سپید
ولی تناقض مثلا میگه در ان سکوت گوش خراش
که ما نمیفهمیم سکوته یا گوش خراشه@Fargol-Sh سلام خیلی ممنون ببخشید من تازه واردم اگه پیام شما رو دیر دیدم و دیر جواب دادم معذرت میخام 🙏🙏🌷🌷
-
azizian sarchogha خیلی ممنون 🙏🙏🌷🌷
Ali Taghi
🌹🌹❤ -
مناظره و شخصیت بخشی چه فرقی دارهAli Taghi سلام وقتتون بخیر
ارایه پارادوکس یا همان متناقض نما در واقع در یک ترکیب مورد استفاده قرار می گیره برای مثال جیب هایم پر از خالیستارائه تضاد در یک بیت و جمله به دو چیز متفاوت اشاره می کند بر خلاف پارادوکس که به چیز واحدی اشاره می کندمثال :
ـ شاه وگدا به دیده دریادلان یکیست / پوشیده است پست وبلند زمین درآب
در اینجا شاه و گدا متضاد هستند
1ـ تشخیص (آدم نِمایی ـ جان بخشی به اَشیاء ـ شَخصیّت بخشی ) :
نسبت دادن اعمالِ انسانی به غیرِ انسان را تشخیص می گویند.
مثال :
اَبر از شوقِ کِه می خَندد بدین سان قاه قاه : در این مصراع آرایه ی تشخیص
وجود دارد (عَمَلِ خندیدن که مُتُعَلِّق به انسان است را به « اَبر» نسبت داده است.)
مناظره وقتی که شخصیت های انسانی یا غیر انسانی با یکدیگر بحث،مجادله،پرسش و پاسخ و گفت وگو میکنند،میگویند آرایه ی مناظره به کار برده شده است..
-
Ali Taghi سلام وقتتون بخیر
ارایه پارادوکس یا همان متناقض نما در واقع در یک ترکیب مورد استفاده قرار می گیره برای مثال جیب هایم پر از خالیستارائه تضاد در یک بیت و جمله به دو چیز متفاوت اشاره می کند بر خلاف پارادوکس که به چیز واحدی اشاره می کندمثال :
مثال :
وجود دارد (عَمَلِ خندیدن که مُتُعَلِّق به انسان است را به « اَبر» نسبت داده است.)
مناظره وقتی که شخصیت های انسانی یا غیر انسانی با یکدیگر بحث،مجادله،پرسش و پاسخ و گفت وگو میکنند،میگویند آرایه ی مناظره به کار برده شده است..
Elham Hoseni خیلی ممنون 🙏🌷
-
Ali Taghi سلام وقتتون بخیر
مثال :
Elham Hoseni مناظره زیر مجموعه ای از تشخیص نیست؟؟؟؟؟من ی جایی دیدم الان نگفتین شک کردم
-
Elham Hoseni مناظره زیر مجموعه ای از تشخیص نیست؟؟؟؟؟من ی جایی دیدم الان نگفتین شک کردم
Mahan Xodayi 2 نه فک نکنم
مناظره میشه گفت و گوی دو انسان یا غیر انسان
ولی تشخیص میشه صفات انسانی رو به غیر انسان جاندار بدیم
جانبخشی یا شخصیت بخشی میشه به جای موجودات بی جان مثل سنگ رود صحبت کنیم
من تا این حد میدونم -
Mahan Xodayi 2
مناظره در لغت خودش به معنیِ گفتگوئه.
حالا مهم نیست که بین دو شخصیتِ انسانی یا غیرانسانی باشه...
در حالت کلی هرکجا گفتگویی رخ داد، ما مناظره داریم. مناظره هم یک جور آرایهٔ ادبی نیست. صرفا در توضیح اشعار به کار میره. جوری که مثلا میگیم: «پروین توی اشعارش زیاد از مناظره استفاده میکنه و درواقع حرفش رو در قالب گفتگوی مابین دو شخصیت به مخاطب میزنه... مثل شعر سیر و پیازش و یا محتسب و مست و امثالهم.»
حالا اگه هر سمتی از این گفتگو، شخصیتی قرار داشت که به خودی خود توان حرف زدن نداره، ولی توی شعر ما داره حرف میزنه، اونوقته که ما علاوه بر مناظره، تشخیص و شخصیتبخشی هم داریم. -
Mahan Xodayi 2
در حالت کلی هرکجا گفتگویی رخ داد، ما مناظره داریم. مناظره هم یک جور آرایهٔ ادبی نیست. صرفا در توضیح اشعار به کار میره. جوری که مثلا میگیم: «پروین توی اشعارش زیاد از مناظره استفاده میکنه و درواقع حرفش رو در قالب گفتگوی مابین دو شخصیت به مخاطب میزنه... مثل شعر سیر و پیازش و یا محتسب و مست و امثالهم.»
حالا اگه هر سمتی از این گفتگو، شخصیتی قرار داشت که به خودی خود توان حرف زدن نداره، ولی توی شعر ما داره حرف میزنه، اونوقته که ما علاوه بر مناظره، تشخیص و شخصیتبخشی هم داریم.@danial-hosseiny خیلی ممنون 🙏🌷
-
Ali Taghi
خواهش میکنم♥ -
Mahan Xodayi 2
حالا اگه هر سمتی از این گفتگو، شخصیتی قرار داشت که به خودی خود توان حرف زدن نداره، ولی توی شعر ما داره حرف میزنه، اونوقته که ما علاوه بر مناظره، تشخیص و شخصیتبخشی هم داریم.@danial-hosseiny دقیقا، منظورم بخش مناطره غیر انسانیش بود....
ممنونم:)