متمرکز نبودن و نداشتن برنامه
-
سلام وقت بخیر
من پایه نهم هستم
من وقتی برنامه ریزی میکنم نمیتونم انجامش بدم نمیدونم مشگل چیه
وقتی هم که تازه استارت میزنگ درسو شروع کنم برادرای گوچکترم مزاحمم میشن
به نظرتون چیکار کنم که به برنامه ریزیم عمل کنم؟؟؟ -
سلام وقت بخیر
من پایه نهم هستم
به نظرتون چیکار کنم که به برنامه ریزیم عمل کنم؟؟؟NYSH HMT سلام منم همین مشکلو دارم نمیدونم واقعا
-
سلام وقت بخیر
من پایه نهم هستم
به نظرتون چیکار کنم که به برنامه ریزیم عمل کنم؟؟؟NYSH HMT
سلام
تمام دلایلی که وقتی اومدی شروع کنی به خوندن و نشد رو رو کاغذ بنویس و سعی کن رو راست باشی با خودت! بعد اینکه همه عوامل شناسایی کردی حذفشون کن.
به برنامت پایبند نیستی؟ خب چرا؟ این چرا رو از خودت بپرس!
برنامه ای که نوشتی رو دوست نداری؟ حس و حال خوندن نداری؟ از درسایی که تو اون برنامه هست خوشت نمیاد؟ دوست داری هرکاری بکنی غیر انجام دادن اون برنامه؟ چی؟ چی باعث میشه که نتونی با برنامه ای که نوشتی پایبند باشی؟
داداشت میان اذیت میکنن خب به والدینت بگو اجازه ندن بیان سمتت، یا خودت دعواشون کن! هرکاری که فکر میکنی میتونه مفید باشه تا زمانایی که درس داری ازت دور باشن!
هدف تعیین کن برای خودت، دونستن اینکه چه هدفی داری، چی میخوای، چرا میخوای به برنامه درسی ای که نوشتی عمل کنی حتی زمانایی که حوصله هم نداری کمک میکنه تا جلو بری...
شاید اگر قسمت مشاورهای "شروع از نو" رو ببینی بهت کمک کن! -
NYSH HMT
سلام
تمام دلایلی که وقتی اومدی شروع کنی به خوندن و نشد رو رو کاغذ بنویس و سعی کن رو راست باشی با خودت! بعد اینکه همه عوامل شناسایی کردی حذفشون کن.
به برنامت پایبند نیستی؟ خب چرا؟ این چرا رو از خودت بپرس!
برنامه ای که نوشتی رو دوست نداری؟ حس و حال خوندن نداری؟ از درسایی که تو اون برنامه هست خوشت نمیاد؟ دوست داری هرکاری بکنی غیر انجام دادن اون برنامه؟ چی؟ چی باعث میشه که نتونی با برنامه ای که نوشتی پایبند باشی؟
داداشت میان اذیت میکنن خب به والدینت بگو اجازه ندن بیان سمتت، یا خودت دعواشون کن! هرکاری که فکر میکنی میتونه مفید باشه تا زمانایی که درس داری ازت دور باشن!
هدف تعیین کن برای خودت، دونستن اینکه چه هدفی داری، چی میخوای، چرا میخوای به برنامه درسی ای که نوشتی عمل کنی حتی زمانایی که حوصله هم نداری کمک میکنه تا جلو بری...
شاید اگر قسمت مشاورهای "شروع از نو" رو ببینی بهت کمک کن!Mellor Text
خیلی ممنونم -
سلام وقت بخیر
من پایه نهم هستم
به نظرتون چیکار کنم که به برنامه ریزیم عمل کنم؟؟؟NYSH HMT به رویاهات فکر میکنی؟
براشون تلاش میکنی؟
چقدر برات مهمن
اذیت داداشت مهم تره یا رویات
وقتی به این فکر کنی که 1تست بیشتر 1لغت بیشتر تو رو یه قدم بهش نزدیک میکنه شک نکن شروع به تلاش میکنی
نه سروصدا مهمه نه هیچ چیز دیگه
برنامه اجرا نکردنت یا برنامت به اندازه توانت نیست
یا جزئی نیست
یا برنامه فقط برای رفع تکلیف نوشتی؟ -
Mellor Text
خیلی ممنونمNYSH HMT
قربان تو، بازم سوالی داشتی حتما بپرس عزیزم🤍 -
سلام بچه ها من پایه یازدهم تجربی هستم
برنامه خاصی ندارن طبق قلم چیه هم پیش نمیرم فقط میتونم به تکالیف مدرسم برسم بنظرتون چکار کنم تا بتونن به برنامه قلم چیم برسمزینب نجفی تایمت رو3قسمت کن1 قسمتش برای مدرسه و به خودت بگو باید[خودت رو موظف بدون[ تو این تایم تموم شن تا هم سرعت وتمرکزو بازدهیت بره بالا هم 2قسمت برای کنکوری خوندن داری
-
-
-
زینب نجفی مرسی عزیزم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
-
سلام بچه ها من پایه یازدهم تجربی هستم
برنامه خاصی ندارن طبق قلم چیه هم پیش نمیرم فقط میتونم به تکالیف مدرسم برسم بنظرتون چکار کنم تا بتونن به برنامه قلم چیم برسمزینب نجفی
سلام
شخصی سازیش کن!
اول ببین چرا نمیرسی، دلایلشو کامل پیدا کن و بنویس و بعدش تک تکشون رو برسی کن، مثلا ببین کدوم قسمت این برنامه تداخل داره با زندگی روزانت و مدرست که باعث میشه نرسی برنامه رو تموم کنی...بعدش تغییرش بده بزارش یه قسمت دیگه یا هرکاری که فکر میکنی درسته...
یه بازه مشخصی از زمانت رو بزار برای تکالیفت و بگو تو همین nساعت باید تکالیف مربوط به مدرسه اجرا بشه...
یا کلا برنامه مخصوص به خودت رو بنویس، مثل قلمچی یه بازه زمانی تعیین کن براش ولی به دلخواه خودت و برنامههای روزانت همه چیزش رو بچین و برنامهریزی کن...
"شروع از نو" رو ببین حالا یا قسمت مشاورهای یا برنامهریزیش و یا هردوش، هرکدوم که فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره.
موفق باشی🤍
-
NYSH HMT به رویاهات فکر میکنی؟
براشون تلاش میکنی؟
چقدر برات مهمن
اذیت داداشت مهم تره یا رویات
وقتی به این فکر کنی که 1تست بیشتر 1لغت بیشتر تو رو یه قدم بهش نزدیک میکنه شک نکن شروع به تلاش میکنی
نه سروصدا مهمه نه هیچ چیز دیگه
برنامه اجرا نکردنت یا برنامت به اندازه توانت نیست
یا جزئی نیست
یا برنامه فقط برای رفع تکلیف نوشتی؟Asmaa Kianii
ممنونم
امیدوارم به اهدافتون برسین🤍 -
NYSH HMT
قربان تو، بازم سوالی داشتی حتما بپرس عزیزم🤍Mellor Text
چشم
موفق باشین -
زینب نجفی
سلام
شخصی سازیش کن!
اول ببین چرا نمیرسی، دلایلشو کامل پیدا کن و بنویس و بعدش تک تکشون رو برسی کن، مثلا ببین کدوم قسمت این برنامه تداخل داره با زندگی روزانت و مدرست که باعث میشه نرسی برنامه رو تموم کنی...بعدش تغییرش بده بزارش یه قسمت دیگه یا هرکاری که فکر میکنی درسته...
یه بازه مشخصی از زمانت رو بزار برای تکالیفت و بگو تو همین nساعت باید تکالیف مربوط به مدرسه اجرا بشه...
یا کلا برنامه مخصوص به خودت رو بنویس، مثل قلمچی یه بازه زمانی تعیین کن براش ولی به دلخواه خودت و برنامههای روزانت همه چیزش رو بچین و برنامهریزی کن...
"شروع از نو" رو ببین حالا یا قسمت مشاورهای یا برنامهریزیش و یا هردوش، هرکدوم که فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره.
موفق باشی🤍
Mellor Text
من چند روز اصلا تمرکز ندارم
نمیتونم درس بخونم
نمیدونم دلیلش چیه **** -
Mellor Text
نمیتونم درس بخونم
نمیدونم دلیلش چیه ****زینب نجفی
سال چندم هستید ؟ -
Mellor Text
نمیتونم درس بخونم
نمیدونم دلیلش چیه ****زینب نجفی
طی چند روز گذشته اتفاقی چه کوچیک یا بزرگ نیوفتاده که به هر دلیلی ذهنت رو مشغول کنه؟
یه حس بد یا یه حالت عجیب غریبی رو برات ایجاد کنه؟
میخوای درس بخونی ولی حس و حال درس خوندن نداری؟ یا میری میشینی پای کتابات تا درس رو شروع کنی ولی میبینی ۱ ساعت گذشته ولی تو هیچ کاری نکردی جز زل زدن به دیوار!؟ یا شروع میکنی و میخونی ولی وسطش خسته میشی ول میکنی؟ یا کلا نمیتونی بری سمت کتابا؟
تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟ -
زینب نجفی
طی چند روز گذشته اتفاقی چه کوچیک یا بزرگ نیوفتاده که به هر دلیلی ذهنت رو مشغول کنه؟
میخوای درس بخونی ولی حس و حال درس خوندن نداری؟ یا میری میشینی پای کتابات تا درس رو شروع کنی ولی میبینی ۱ ساعت گذشته ولی تو هیچ کاری نکردی جز زل زدن به دیوار!؟ یا شروع میکنی و میخونی ولی وسطش خسته میشی ول میکنی؟ یا کلا نمیتونی بری سمت کتابا؟
تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟Mellor Text
نه اتفاق خاصی برام نیافتاده
حس حال درس خوندن ندارم -
زینب نجفی
تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟Mellor Text
فکر میکنم انگیزم از دست دادم