گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://forum.alaatv.com/topic/5159/نکته-کده/2
به تاپیک منم سر بزنید کمک کنید تا نکات رو واسه جمع بندی استفاده کنیم
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقایون خانوما مـــردونه هر شب ( حلا هر کی هر ساعتی که تموم کرد) ساعت مطالعه بده و حتتتتتما ساعت مفید مفیدش رو بنویسه! حتی المقدور با کرنومتر زمان بگیرید! مـــا محکوم به پیشرفتیم نه سکون! کلا 99% بجچه های الا تو حاشیه ان! خواهش میکنم انجام بدید و همممه هر شب گزارش کار بدید. دروغ هم ننویسید . ما ن پشتیبانیم و ن مشاور. همه دانش اموزیم و هیشکی هیشکی رو نمیشناسه. وعده ما از فرداشب @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
-
اقایون خانوما مـــردونه هر شب ( حلا هر کی هر ساعتی که تموم کرد) ساعت مطالعه بده و حتتتتتما ساعت مفید مفیدش رو بنویسه! حتی المقدور با کرنومتر زمان بگیرید! مـــا محکوم به پیشرفتیم نه سکون! کلا 99% بجچه های الا تو حاشیه ان! خواهش میکنم انجام بدید و همممه هر شب گزارش کار بدید. دروغ هم ننویسید . ما ن پشتیبانیم و ن مشاور. همه دانش اموزیم و هیشکی هیشکی رو نمیشناسه. وعده ما از فرداشب @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 گزارش کاراگ همراه بایکی باشه ک بهت مشاوره بده وراهنمایی کنه و درصورت لزوم انگیزه بده خوبه..جوریکه واقعاجورقابتی بشه ن فقط صرفا نوشتن ساعت
-
reza213 منظورت اینه که ما دروغ میگیم
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم ی ساعتی روب عنوان پایه بگیرین ک کسی ازاون کمترنخونه حالابیشترم خوند چ بهترخوبه..بعددیگه هی اون ساعتواضافه کنین و هرنکته ای درباره درس خوندن وانگیزه ایناهس بگین دیگه کامل میشه...تعدادنفراتم مشخص باشه ک هرکی ک خواست اعلام کنه ک هرشب مجبورباشه بیادبگه حتی اگه هیچی نخونده
-
بنظرم ی ساعتی روب عنوان پایه بگیرین ک کسی ازاون کمترنخونه حالابیشترم خوند چ بهترخوبه..بعددیگه هی اون ساعتواضافه کنین و هرنکته ای درباره درس خوندن وانگیزه ایناهس بگین دیگه کامل میشه...تعدادنفراتم مشخص باشه ک هرکی ک خواست اعلام کنه ک هرشب مجبورباشه بیادبگه حتی اگه هیچی نخونده
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
فکرت عالیه یه تاپیک بزن -
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
فکرت عالیه یه تاپیک بزننوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m خب اگ داوطلب زیادباشه میزنم اگرنه فایده نداره
-
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
فکرت عالیه یه تاپیک بزن@mohadeseh-m-m تو رشتت چیه تجربی یا ریاضی
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره تجربی
-
22ستاره تجربی
@mohadeseh-m-m یه برنامه گذاشتم تو تلاشو ارزو برا تجربیا قبلا هم گذاشته بودم شاید به دردت خوردداگه برنامه نداری
-
22ستاره تجربی
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا صدوبیستها تاپیک مال ساعت مطالعه هست همون تلاش برای ارزوها خوبه ما که گفتیم از هفت تا دوازده یا ده بچه ها خودشون سست میشن
-
@mohadeseh-m-m یه برنامه گذاشتم تو تلاشو ارزو برا تجربیا قبلا هم گذاشته بودم شاید به دردت خوردداگه برنامه نداری
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
اجی بی برنامم کجا برنامت رو ببینم
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز کلن به فنا رفتم نتونستم زیاد بخونم،
دو ساعت فیزیک
یک ساعت ریاضی پایه -
دو ساعت فیزیک
یک ساعت ریاضی پایهaaalizadeh79 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
دو ساعت فیزیک
یک ساعت ریاضی پایه -
دو ساعت فیزیک
یک ساعت ریاضی پایهaaalizadeh79 ببخشید حواسم نبود
-
22ستاره در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
اجی بی برنامم کجا برنامت رو ببینم
@mohadeseh-m-m تاپیک تلاش و ارزوها
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره تلاش هایمان با توجه به آرزوهایمان
-
دو ساعت فیزیک
یک ساعت ریاضی پایهaaalizadeh79 تجربیی توهم
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
برعکسش