بازم قرابت
-
سلام به همگی بازم منو چالش قرابت🤧😑 بچه ها کتاب من هامون سبطی تست نداره به نظرتون منبع رو به الگو تغییر بدم؟!
-
سلام به همگی بازم منو چالش قرابت🤧😑 بچه ها کتاب من هامون سبطی تست نداره به نظرتون منبع رو به الگو تغییر بدم؟!
Reza Goodarzi سلام
چطور تست نداره؟ :|
بله من الگو دارم راضی ام
هفت خوانم خوبه -
Reza Goodarzi سلام
بله من الگو دارم راضی ام
هفت خوانم خوبه@F-Seif-0 اون تست هایی که شما فکر میکنید نداره و بیشتر آموزش محوره تا تست محور هفت خان نمیدونم ولی زیاد از نشر الگو شنیدم راستش فرصتم محدوده میخاستم حرف آخر بگیرم گفتم آلا فیلم داره راضیم از ادبیات استاد حسین خانی
-
@F-Seif-0 اون تست هایی که شما فکر میکنید نداره و بیشتر آموزش محوره تا تست محور هفت خان نمیدونم ولی زیاد از نشر الگو شنیدم راستش فرصتم محدوده میخاستم حرف آخر بگیرم گفتم آلا فیلم داره راضیم از ادبیات استاد حسین خانی
Reza Goodarzi من الگو دارم اوکیم باهاش
دبیرای الا از کسی کم ندارن :)) -
@F-Seif-0 اون تست هایی که شما فکر میکنید نداره و بیشتر آموزش محوره تا تست محور هفت خان نمیدونم ولی زیاد از نشر الگو شنیدم راستش فرصتم محدوده میخاستم حرف آخر بگیرم گفتم آلا فیلم داره راضیم از ادبیات استاد حسین خانی
Reza Goodarzi
گرفتن حرف آخر برای ادبیات بزرگترین اشتباهی هست که یه کنکوری میتونه مرتکب بشه
من توصیه میکنم همون پول رو بریزی سطل آشغال...در هر دوحالت پولت میره به فنا ولی خب حداقل وقتت تلف نمیشه :)
بین هفت خان و الگو جفتشون خوبن...با هرکدوم راحتی پیش برو...وقت هم نداری تست های مضرب 3 یا 5 بزن -
Reza Goodarzi سلام
بله من الگو دارم راضی ام
هفت خوانم خوبه@F-Seif-0
هفت خان:expressionless_face: -
@F-Seif-0
هفت خان:expressionless_face:علیرضا تمدنی همون :|
-
نشر الگو رو بصورت روتین وار بزنید
-
@F-Seif-0
هفت خان:expressionless_face:علیرضا تمدنی مگه بده هفت خان؟
-
علیرضا تمدنی مگه بده هفت خان؟
Reza Goodarzi
نه
منظورم املاش بود :/ -
Reza Goodarzi منم نشر الگو دارم و راضیم
-
Reza Goodarzi سلام منبعی که دارید منبع خوبیه اگر میخواید تست بیشتر بزنید کتاب هزار تست ادبیات رو تهیه کنید.اینکه کتابی تست زیادی نداشته باشه دلیل بر این نیست که کتاب خوبی نباشه.
بیشتر رتبه های برتر کنکور از خوانندگان این کتاب بودن.