مفهوم بیت
-
علیرضا تمدنی
تفاوتی مابین کلمات نیست... در هر صورت بیت سوم مفهوم وفاداری رو نمیده. بحث اینجاس...@danial-hosseiny
اینکه میگه سرتاسر زندگیم غم معشوق رو تحمل کردم و پشیمان هم نیست اگه وفاداری نیست پس چیه..؟ -
@danial-hosseiny
اینکه میگه سرتاسر زندگیم غم معشوق رو تحمل کردم و پشیمان هم نیست اگه وفاداری نیست پس چیه..؟علیرضا تمدنی
توی باقی ابیات، صحبت از رها کردن معشوقه.
بحث درمورد اینه که یا به من میگن معشوق رو رها کن و من این کار رو نمیکنم، یا اینکه همینجوری خود بیت داره میگه من معشوق رو رها نمیکنم.
اما بیت سوم میگه من غم معشوق رو به جون خریدم. بحثی درمورد رها کردن و موندن به عمل نیومده. -
علیرضا تمدنی
توی باقی ابیات، صحبت از رها کردن معشوقه.
بحث درمورد اینه که یا به من میگن معشوق رو رها کن و من این کار رو نمیکنم، یا اینکه همینجوری خود بیت داره میگه من معشوق رو رها نمیکنم.
اما بیت سوم میگه من غم معشوق رو به جون خریدم. بحثی درمورد رها کردن و موندن به عمل نیومده.@danial-hosseiny
ممنون کمی قانع شدم
با این حال هنوز به نظرم سوال قشنگی نبود! -
@danial-hosseiny
ممنون کمی قانع شدم
با این حال هنوز به نظرم سوال قشنگی نبود!علیرضا تمدنی
اینش که مشخصه
ولی زشتتر از ایناشم پیدا شده تاحالا.
میتونست بیت متفاوتتری رو انتخاب کنه. ولی خب نکرده... -
@ftm-montazeri
علیرضا تمدنی
فکر میکنم معنی ابیات دیگه یه جاهایی خیلی مشخصه و کلمهٔ سختی نداره. اما باز مینویسم...
بیت اول میگه:
من درد تو را به آسانی از دست نخواهم داد. تا زمانی که جان ندهم، از دوست دل برنمیدارم.
بیت دوم میگه:
برای چه به خاطر سرزنش دشمن از دوست روبرگردانم؟ شخصِ غرق در دریای دوستی، از شبنم نمیترسد.
بیت سوم میگه:
حاصلی که ما از کل جهان بردهایم، غم معشوق است و به جان دوست قسم، که از جان دل کندهایم.
بیت چهارم میگه:
مردم میگویند که او را ترک کن و عهد او را بشکن. ای عزیزان، وقتی که من این راه و رسم را ندارم. چه کار کنم؟ (اینکار را نمیکنم)
...
همونطور که میبینید بیت اول و دوم و چهارم درمورد وفاداری صحبت میکنن. اما بیت سوم داره غم عشق و از خودگذشتگی رو وصف میکنه. -
@danial-hosseiny
ممنون کمی قانع شدم
با این حال هنوز به نظرم سوال قشنگی نبود! -
@ftm-montazeri
خواهش میکنم -
علیرضا تمدنی در مفهوم بیت گفته است:
@danial-hosseiny
با این حال هنوز به نظرم سوال قشنگی نبود!هم سوال قشنگ نبود
هم توجیح طراح:/@ftm-montazeri
عذرِ بدتر از گناه بود -
Elham Hoseni در مفهوم بیت گفته است:
@ftm-montazeri سلام وقتتون بخیر
گزینه ۳ پاسخ درست هست در گزینه های ۱و ۲ و ۴ به وفاداری معشوق نسبت به عاشق سخن به میان آمده اما در گزینه ۳ شاعر گفته ترجیحا این است که بر خلاف میل دیگران غم آن را پذیرا باشداین پاسخ درسته.
اما یه اصلاح میخواد:
در گزینههای یک، دو و چهار از وفاداری عاشق نسبت به معشوق حرف زده شده.@danial-hosseiny سلام صبحتون بخیر
بله کاملا درسته ممنون نمی دونم چرا جابه جا نوشتمش -
@danial-hosseiny سلام صبحتون بخیر
بله کاملا درسته ممنون نمی دونم چرا جابه جا نوشتمشElham Hoseni
ظهر شما هم بخیر.
اشکالی نداره خب... پیش میاد دیگه بالأخره️