راهنمایی و مشاوره
-
mahsaaa rezaeee البته برای چندمیننن باره که ده و یازده رو میخونم و دومین باره دوازهمو میخونم و اخر هفته ها جمع بندی. برای همین در عرض سه هفته دوهفته یه پایه رو جمع کردم.
ولی ب تست زدن مسلط نیستم زیااد چون تستی کار نکردم و تازه شروع کردم.جمع بندی خیلی کمکم میکنه ولی خب زیستو نمیدونم باید چیکار کنم!!!
mahsaaa rezaeee ببنید خوندن مطالب صرفا 40 درصد مسیره و 60 درصد تعیین کننده برای تستا هستش
از تست زدن به هیچ وجه غافل نشید -
Maryam Nadi از دهم هم تست کار میکردین؟
منم از دهم تا الان دارم میخونم ولی تست کار نکردم و الان فقط یکماهه تست شروع کردم و تو این یه ماه تو بعضی درسا ب تسلط رسیدم.
قصد دارم تا اسفند البته اگه بشه جمع کنم و تست بزنم و بعد عیدم فقط جمع بندیارو بخونم و دوباره همون تستا و ازمون
ب امید خدا. اگ وقت کنم.
ممنون بابت راهنماییتون.بدرخشید
mahsaaa rezaeee موفق باشید
-
am Am سلام
خیلی مهمه که درس هر سالی رو همون سال بخونید و تموم کنید
چون سال 12 خیلی سخت میشه براتون چون هم مطالب 12ام هست و هم پایه هم استرس و هم ازمون و خیلی چیزای دیگه
به نظر من دوران عید و تابستون 1401 بهترین تایم برای جمع کردن دهم و یازدهمهMaryam Nadi مرسی از راهنماییتون موفق باشید
-
Al As 1 حقیقتا منابع من خیلی گسترده بودن و خب برای همه نمیشه یک نسخه پیچید
من باید باسطح شما آشنا باشم تا درست راهنماییتون کنم برای منابع
و در آخر میخوام بگم که اگر صادقانه تلاش کنید به بهترینا میرسید -
Al As 1 برای کنکور 1400 هیچ مشاوری نداشتم
ولی برای کنکور 99 به مدت 5 ماه مشاور داشتم که خب بدترین انتخابم بود
تو انتخاب مشاوراتون دقت کنید حتما -
و در آخر میخوام بگم که اگر صادقانه تلاش کنید به بهترینا میرسیدMaryam Nadi برای خودتونو میشه بگین !؟
-
Al As 1 برای کنکور 1400 هیچ مشاوری نداشتم
ولی برای کنکور 99 به مدت 5 ماه مشاور داشتم که خب بدترین انتخابم بود
تو انتخاب مشاوراتون دقت کنید حتماMaryam Nadi
میشه بگین چرا !؟ -
و در آخر میخوام بگم که اگر صادقانه تلاش کنید به بهترینا میرسیدMaryam Nadi
منظورت از گسترده بودن
اینه که از چند تا منبع استفاده کردی برای هر درس !؟ -
Maryam Nadi برای خودتونو میشه بگین !؟
Al As 1
ادبیات:5جلد کتاب نشر دریافت(دستور،آرایه،لغت و املا،تناسب مفهومی و هزار تست)(برای همه ی سطوح)
عربی:خیلی سبز و عربی لند (برای همه ی سطوح)
دینی:سفیر خرد (برای همه ی سطوح)
زبان:خیلی سبز و مبتکران (برای همه ی سطوح)ریاضی:خیلی سبز(متوسط رو به بالا) و مهروماه(متوسط) و IQ(دشوار)
زیست:خیلی سبز(درسنامه) و (IQ و هزار تست نشر دریافت برای تسلط بیشتر)
فیزیک:خیلی سبز و گاج نقره ای(نه میکرو طلایی) (برای همه ی سطوح)
شیمی:مبتکران(دشوار) و خیلی سبز(متوسط)اینا مناسبن به نظرم
-
Maryam Nadi
میشه بگین چرا !؟Al As 1
برنامه دیر میرسید دستم
برنامه مطابق نقاط قوت و ضعفم نبود
پاسخگویی ضعیف بود
و خب به جای رشد دادن بدتر ضعیف میکردن آدمو -
Maryam Nadi
منظورت از گسترده بودن
اینه که از چند تا منبع استفاده کردی برای هر درس !؟Al As 1
بله
یکسری که فکر میکردم خوبه رو بهتون گفتم -
سلام خدمت تک تک دوستان آلایی
امیدوارم که حال همگیتون خوب باشه و در سلامت کامل به سر ببرید
من مریم نادی در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و سال های گذشته از دانش آموزای آلا بودم.
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمMaryam Nadi سلام ان شاءالله همچنان موفق باشین...
ممکنه از نحوه برنامه ریزی تون
و مطالعه درس هایی که در اونها ضعیف یا قوی بودین بگین برامون
یعنی روند مطالعاتی تون چطور بوده.؟ اول چیکار میکردین.؟و اینکه منی ک دهم هستم باید چطور درس بخونم و سال های بعدی چطور تغییرشون بدم.؟
ممنون که وقت میگذارید و کمکمون میکنید
-
من مریم نادی در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و سال های گذشته از دانش آموزای آلا بودم.
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمMaryam Nadi سلااااام
️
میشه بگین با استرسایی که این موقع از سال توی بهمن میاد سراغ آدم باید چیکار کنیم؟من واقعا خسته شدم و یک روز درمیون حالم بده و ساعت مطالعه به شدت اومده پایین توی این دوهفته و نمیدونم چیکارش کنم.میشه بگین شما با این اضطراب ها چطوری برخورد میکردین؟و اینکه من فقط استرس کنکور رو ندارم ،بیشتر استرس کرونا و خانوادمو دارم . -
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمMaryam Nadi و اینکه میتونم بپرسم ازتون که چجوری به این رتبه خوب رسیدین؟با اینکه سال اول مشاوران خوب نبود؟
-
Maryam Nadi و اینکه میتونم بپرسم ازتون که چجوری به این رتبه خوب رسیدین؟با اینکه سال اول مشاوران خوب نبود؟
Asal M 2
خب من اراده ی خیلی قویی داشتم و مطمئن بودم که من رتبم میتونه خیلی بهتر باشه
پس این بار با توجه به نقاط ضعف و قوت و درسای هدفم برای خودم برنامه ریزی کردم
بدون ساعت مطالعه های نجومی! -
Maryam Nadi سلااااام
️
میشه بگین با استرسایی که این موقع از سال توی بهمن میاد سراغ آدم باید چیکار کنیم؟من واقعا خسته شدم و یک روز درمیون حالم بده و ساعت مطالعه به شدت اومده پایین توی این دوهفته و نمیدونم چیکارش کنم.میشه بگین شما با این اضطراب ها چطوری برخورد میکردین؟و اینکه من فقط استرس کنکور رو ندارم ،بیشتر استرس کرونا و خانوادمو دارم .Asal M 2
سلام
خب استرس کاملا طبیعیه تو این زمان
من خودم دو ماه مونده بود به کنکور یک هفته کامل مریض شدم جوری که حتی یک خط هم نتونستم بخونم.
اگر به برنامه درسیتون متعهد باشید و تقریبا کامل اجراش کنید از استرستون کم میکنه
اما اینکه برنامه هاتونو ناقص انجام بدید استرستونو بدتر میکنه
و اینکه شما تمام تلاشتونو بکنید و باقیش رو بسپرید به خدا -
Maryam Nadi سلام ان شاءالله همچنان موفق باشین...
ممکنه از نحوه برنامه ریزی تون
و مطالعه درس هایی که در اونها ضعیف یا قوی بودین بگین برامون
یعنی روند مطالعاتی تون چطور بوده.؟ اول چیکار میکردین.؟و اینکه منی ک دهم هستم باید چطور درس بخونم و سال های بعدی چطور تغییرشون بدم.؟
ممنون که وقت میگذارید و کمکمون میکنید
M Moharrer 0 سلام
من درس هایی که قوی بودم رو سعی میکردم بهتر کنم و درصدامو بیشتر کنم(با تست یا مطالعه بیشتر یا حتی کلاس های سطح بالاتر)
و درس هایی که ضعف داشتم
از این درسا نمیترسیدم و بهشون حمله میکردم
اگر بترسید بدتر ضعیف تر میشیدمن مطالعم در اکثر درسا اینطور بود که ۷۰ درصد یادگیریم تو کلاس بود بعد اگر نیاز داشتم به درسنامه یا جزوه مراجعه میکردم نهایتا معمولا یک روز بعد شروع میکردم تست زدن و رفع اشکال کردن برای خودم
-
M Moharrer 0 سلام
من درس هایی که قوی بودم رو سعی میکردم بهتر کنم و درصدامو بیشتر کنم(با تست یا مطالعه بیشتر یا حتی کلاس های سطح بالاتر)
و درس هایی که ضعف داشتم
از این درسا نمیترسیدم و بهشون حمله میکردم
اگر بترسید بدتر ضعیف تر میشیدمن مطالعم در اکثر درسا اینطور بود که ۷۰ درصد یادگیریم تو کلاس بود بعد اگر نیاز داشتم به درسنامه یا جزوه مراجعه میکردم نهایتا معمولا یک روز بعد شروع میکردم تست زدن و رفع اشکال کردن برای خودم
Maryam Nadi ممنون از پاسختون