چطوری انگیزه میگیرید
-
Yazdan Gonabadi 1 نمیدونم چرا انگیزم انقدر پایینه معدل ترم اولمم بد نشد 19.36 شدم ولی تو کلاس معدل بیستی هم داشتیم در صورتی من هفتم که حضوری بودم معدلم 20 بود
M Ebrahimi کلاس چندم هستی ؟
نهم؟ -
Romina 2006 اتفاقاً ما رو خیلی میترسونن میگن نمره 19.80 به بالا باید بشید تا تجربی قبول بشید
بعد مدرسه نمونه دولتی هم میخوام برم میگن خیلی سخته
M Ebrahimi
اگه کلاس نهم هستی منم کلاس نهم هستم مدرسه شاهد معدل ترم اولمم شد ۱۹.۷۳بیا باهم یه برنامه خوب بچینیم و باهم درس بخونیم
اینطور دیگه هردومون انگیزمون بیشتر میشه
من دارم برای تیزهوشان میخونم و حقیقتا سطحم از مدرسه خودمون خیلی بالاتر هست و این باعث میشه که من رو پایین بکشم بیا بهم درس بخونیم تا هر دومون بریم بالا
-
M Ebrahimi کلاس چندم هستی ؟
نهم؟@Dr-Reza-0 بله
-
M Ebrahimi
اگه کلاس نهم هستی منم کلاس نهم هستم مدرسه شاهد معدل ترم اولمم شد ۱۹.۷۳بیا باهم یه برنامه خوب بچینیم و باهم درس بخونیم
اینطور دیگه هردومون انگیزمون بیشتر میشه
من دارم برای تیزهوشان میخونم و حقیقتا سطحم از مدرسه خودمون خیلی بالاتر هست و این باعث میشه که من رو پایین بکشم بیا بهم درس بخونیم تا هر دومون بریم بالا
@Dr-Reza-0 اینطوری خیلی خوبه که
حتما منم موافقم فقط چجوری باهم در ارتباط باشیم
-
M Ebrahimi از طریق شاد خوبه؟
-
@Dr-Reza-0 بله خیلی خوبه
-
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@Dr-Reza-0 دادم
-
@Dr-Reza-0 دادم
M Ebrahimi
ببخشید من فکر کردم پسر هستید -
@Dr-Reza-0 ببخشید من فکر کردم شما خانوم هستید وگرنه ایدیتون نمیگرفتم
-
@Dr-Reza-0 ببخشید من فکر کردم شما خانوم هستید وگرنه ایدیتون نمیگرفتم
M Ebrahimi همچنین
-
M Ebrahimi
ببخشید من فکر کردم پسر هستید@Dr-Reza-0 من فکر کردم دختر هستید ایدی گرفتم خواستم تو همون پیویتون بگم که شما پیش دستی کردید و مسدود کردید یک لحظه حس کردم فکر کردید قصد مزاحمت دارم عذاب وجدان گرفتم نباید پیوی مزاحم میشدم باید تو سایت بهتون اطلاع میدادم شرمنده
-
@Dr-Reza-0 من فکر کردم دختر هستید ایدی گرفتم خواستم تو همون پیویتون بگم که شما پیش دستی کردید و مسدود کردید یک لحظه حس کردم فکر کردید قصد مزاحمت دارم عذاب وجدان گرفتم نباید پیوی مزاحم میشدم باید تو سایت بهتون اطلاع میدادم شرمنده
M Ebrahimi اصلا حواسم به نام کاربریتون نبود الان دیدم
-
@Dr-Reza-0 من فکر کردم دختر هستید ایدی گرفتم خواستم تو همون پیویتون بگم که شما پیش دستی کردید و مسدود کردید یک لحظه حس کردم فکر کردید قصد مزاحمت دارم عذاب وجدان گرفتم نباید پیوی مزاحم میشدم باید تو سایت بهتون اطلاع میدادم شرمنده
-
محدثه بیگلرخانی نکته اول گفتن آینده نداره نگفتن بازدهیش کمتره!
نکته دوم اینکه اگه اونجور که میخواد زندگی نکنه دیگه این زندگی چه ارزشی داره؟
نکته سوم اینکه قیمت هر تابو اگر خوب بکشه و تو کارش پیشرفت کنه کمتر از یک میلیارد نیست
نکته چهارم اینکه آینده شغلی خوبیم داره
نکته پنجمم اینکه الان صرف علاقه میرن سمت اون رشته که این پوئن مثبت حساب میشه
من نمیگم پزشکی نرن من فقط میگم برخلاف علاقشون و صرف دید جامعه زندگیشونو انتخاب نکنن@roghayeh-eftekhari بله شما درست میفرمایید
-
@roghayeh-eftekhari بله شما درست میفرمایید
محدثه بیگلرخانی اگه ناراحت شدی ازت عذرمیخوام قصدم این نبود که ناراحتت کنم یا بگم حرفت غلطه
-
محدثه بیگلرخانی اگه ناراحت شدی ازت عذرمیخوام قصدم این نبود که ناراحتت کنم یا بگم حرفت غلطه
@roghayeh-eftekhari نه ناراحت نشدم
-
چیکار میکنید که انگیزه میگیرید من اصلا انگیزه ندارم روز به روزم دارم بیشتر گند میزنم درسا جمع شده رو هم اصلا هم انگیزه نمیگیرم هر چی موزیک و کلیپ انگیزشی میبینم فایده نداره همونم که همونم شما چه راهکاری میشناسید خودتون چیکار میکنید لطفا به منم بگید توروخدا زمانمم داره تلف میشه نه به درس میرسم نه به کلاسای نقاشیم همه چی داره خراب میشه اگه میشه یه راهکار بدید
M Ebrahimi
سلام رفیق
ان شالله حال دلت خوب باشه
ببین من فکر میکنم شاید اینکه داری خودتو توی یه قالب که دوسش نداری جا میدی
خب واقنم قرار نیست همه درس خوندنو دوس داشته باشن!
اگه هم واقن درس خوندنو دوس داری ببین کدوم مطلب حال دلتو خوب میکنه اون رو به عنوان جایزه قرار بده
مثلا بگو آقا من تابع رو خیلی دوست دارم
اگه امروز مثلا دو درس شیمی دهمو ببندم جایزه ام باشه ۲۰ تا تست تابع
البته که هیچ فردی نمیتونه برای کسی دیگه نقشه راه تعیین کنه چون تو استعدادات،منابعت،افراد دور و برت خلق و خوت خصلتات همه چیزت با من متفاوته
پس تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی
و بدون میشه و تو میتونی
اصلا هم نگران نباش این جهان جای راحتیه
اومدیم یه چن روزی اینجا هستیم و میریم
اگه اینطوری فک کنی استرس و اضطراب بی معنی میشه
به امید موفقیتت -
M Ebrahimi
سلام رفیق
ان شالله حال دلت خوب باشه
ببین من فکر میکنم شاید اینکه داری خودتو توی یه قالب که دوسش نداری جا میدی
خب واقنم قرار نیست همه درس خوندنو دوس داشته باشن!
اگه هم واقن درس خوندنو دوس داری ببین کدوم مطلب حال دلتو خوب میکنه اون رو به عنوان جایزه قرار بده
مثلا بگو آقا من تابع رو خیلی دوست دارم
اگه امروز مثلا دو درس شیمی دهمو ببندم جایزه ام باشه ۲۰ تا تست تابع
البته که هیچ فردی نمیتونه برای کسی دیگه نقشه راه تعیین کنه چون تو استعدادات،منابعت،افراد دور و برت خلق و خوت خصلتات همه چیزت با من متفاوته
پس تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی
و بدون میشه و تو میتونی
اصلا هم نگران نباش این جهان جای راحتیه
اومدیم یه چن روزی اینجا هستیم و میریم
اگه اینطوری فک کنی استرس و اضطراب بی معنی میشه
به امید موفقیتتسید حسین موسوی عمادی ممنون