-
سلام
جلسه ۲۴: ۲۴ دقیقه و ۴۵ ثانیه فیلم،توضیح اولیه درباره کسرهای قابل استفاده در استوکیومتری،حل سوال ۴جزوه
جلسه۲۵: ۱۳دقیقه و ۲۷ثانیه فیلم، حا سوالهای ۱۶ و۱۴ جزوه
جلسه ۲۶: ۲۱دقیقه و ۳۵ ثانیه فیلم،حل سوالهای ۳ و ۹ جزوه،و توضیح واکنش های کیسه هوا و تصفیه فضا پیما -
[Forwarded from آموزش مجازی آلاء (Alaa SanatiSharif)]
📢📢 ادامه ی همایش جمع بندی شیمی
توسط استاد بزرگ آقای آقاجانی😍با سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز، در صورتی که شما عزیزان بخواهید آلاء بقیه ی همایش شیمی را ضبط و در کانال منتشر می کند.
〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️
دوستاتون رو دعوت کنید☑️
🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱در صورتی که بازدید این پیام به 15K برسد، متوجه نیاز شما عزیزان به همایش شیمی می شویم و ضبط شیمی را ادامه می دهیم.
❤️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
🆔 https://telegram.me/joinchat/BbZhAzwv5Wl_pZM8-PT8fQ
14.3kفقط 2k مونده به 15000 برسه از دوستاتون دعوت کنید.
پس با اجازه ما فعلا روی همایش فیزیک و پیش آزمون زیست تمرکز می کنیم تا مشخص بشه که شیمی لازم دارید یا نه.
باید یه سیستمی به غیر از تعداد بازدید درآینده درست کنیم که دقیقا متوجه نیاز شما دوستان بشیم.
ان شاء الله به مرور قوی تر و کامل تر میشیم.
فقط 700نفر مونده!!!حداقل شروع کنید:disappointed: :sweat: چون تا چندروز دیگه 15k هم رد می کنیم به لطف یزدان و بچه ها:v:
-
عذر می خوام می دونم افراد دیگری هم این سوال را پرسیدن اما:
ببخشید استاد درحین تدریسشون فرمودند که ترمو و محلول را هم درس میدهند. و لذا به دانش آموزان تدریس شده.حال سوال بنده این است که آیا این مباحث تدریس شده و فقط توسط مدیران و مسئولین آلا تدوین و در سایت قرار نگرفته و یا اینکه خیر کلا استاد در کلاس این مباحث را بیان نکرده اند و به دانش آموزان دبیرستان شریف هم تدریس نکرده اند.
که اگر مورد اول است واقعا از مسئولین تقاضای عاجزانه دارم که تدوین کنند و در سایت قرار دهند.
و اگر مورد دوم است پس چرا استاد دو بار به این موضوع اشاره می کنند که ترمو و محلول را نیز تدریس خواهند کرد.
باسپاس فراوان -
عذر می خوام می دونم افراد دیگری هم این سوال را پرسیدن اما:
ببخشید استاد درحین تدریسشون فرمودند که ترمو و محلول را هم درس میدهند. و لذا به دانش آموزان تدریس شده.حال سوال بنده این است که آیا این مباحث تدریس شده و فقط توسط مدیران و مسئولین آلا تدوین و در سایت قرار نگرفته و یا اینکه خیر کلا استاد در کلاس این مباحث را بیان نکرده اند و به دانش آموزان دبیرستان شریف هم تدریس نکرده اند.
که اگر مورد اول است واقعا از مسئولین تقاضای عاجزانه دارم که تدوین کنند و در سایت قرار دهند.
و اگر مورد دوم است پس چرا استاد دو بار به این موضوع اشاره می کنند که ترمو و محلول را نیز تدریس خواهند کرد.
باسپاس فراوانhewillcome
سلام زحمت کشیده پست بالا سرتون رو بخونید -
ببخشید تلگرام من مشکل داره یا درسته؟
عضو کانال 11250
کی برسه به 15 هزار! اخه من که دو سه تا دوست بیشتر ندارم
کی رو دعوت کنم؟Rebwar
سلام دوست عزیز
حتما کسایی که پست تلگرام میبینن عضو کانال نیستن !
سین مد نظر هست ( Seen ) یعنی دیده شده اون پست
ممکنه کانالی با 100 نفر عضو 2000 تا سین داشته باشه
من بفرستم برا شما اون پستو شما به یکی دیگه الی آخر
موفق باشی ! -
توسط استاد بزرگ آقای آقاجانی😍با سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز، در صورتی که شما عزیزان بخواهید آلاء بقیه ی همایش شیمی را ضبط و در کانال منتشر می کند.
〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️
دوستاتون رو دعوت کنید☑️
🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱در صورتی که بازدید این پیام به 15K برسد، متوجه نیاز شما عزیزان به همایش شیمی می شویم و ضبط شیمی را ادامه می دهیم.
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
پس با اجازه ما فعلا روی همایش فیزیک و پیش آزمون زیست تمرکز می کنیم تا مشخص بشه که شیمی لازم دارید یا نه.
باید یه سیستمی به غیر از تعداد بازدید درآینده درست کنیم که دقیقا متوجه نیاز شما دوستان بشیم.
فقط 700نفر مونده!!!حداقل شروع کنید:disappointed: :sweat: چون تا چندروز دیگه 15k هم رد می کنیم به لطف یزدان و بچه ها:v:
HamedNsr در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️
دوستاتون رو دعوت کنید☑️
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
از مرز 15k هم رد شد دوستان:v::v::v: لطفا ادامه بدید این شیمی رو:heart: حداقل یکی رو دیگه کامل ببینیم...
-
HamedNsr در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️
دوستاتون رو دعوت کنید☑️
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
از مرز 15k هم رد شد دوستان:v::v::v: لطفا ادامه بدید این شیمی رو:heart: حداقل یکی رو دیگه کامل ببینیم...
HamedNsr
خوب خداروشکر
منتظریم ضبط اغاز بشه -
یعنی عاااشق این اشتیاق بچه ها برای یادگیریه شیمیم....آفرین...
-
@924720032 وای خدا رو شکر. تو رو خدا هرچه سریع تر بذارید واقعا خیلی منتظریم. اگه میشه از ادامه شروع کنید ادامه ترمو و محلول.
اگه بشه سال چهارم هم اینجوری کار کنید که نور علی نور میشه. -
سلام، امیدوارم که حالتون خوب باشه،
این دو روز حجم کاری آلاء خیلی زیاد شد و نتوانستیم طبق برنامه عمل کنیم،در كانال تلگرام الا چنين امده است:تا دقایق دیگر شب امتحان زیست شناسی و همایش شیمی پیش دانشگاهی با سبکی متفاوت
در سایت و کانال آلاء قرار می گیرد، منتظر ما باشید.
-
@Mr-Shahrokhi
سلام
این جدولها مربوط به صفحه 56 از کتاب درسی سال دومن...دوتا سوال درباره این جدول:
اول اینکه چرا باوجود کمتر بودن انرژی شبکهKBrنسبت بهRbCl،دمای نقطه ذوب و جوشKBrبالاتره؟
دوم چرا با اینکه انرژی شبکه و دمای نقطه ذوب KBr نسبت بهNaClکمتره،اما نقطه جوش KBr بالاتره؟
صفحه 57 کتاب هم رابطه انرژی شبکه و دمای نقطه ذوب رو خواسته که با توجه به این استثناها نمیشه بصورت یک قانون کلی تعریفش کرد...

-
سلام دوستان .
اگه کسی تیپ تست شیمی پیش دانشگاهی 1 و 2 رو داره اینجا بذاره چون بهش خیلی نیاز دارم. از سایت الا پرسیدم گفتن فعلا امکانش نیست و اگه صبر کنم خیلی دیر میشه. دوم و بخش 1 شیمی سوم رو دانلود کردم و تستاشو زدم. بچه ها دریغ نکنید لطفا! -
سلام دوستان .
اگه کسی تیپ تست شیمی پیش دانشگاهی 1 و 2 رو داره اینجا بذاره چون بهش خیلی نیاز دارم. از سایت الا پرسیدم گفتن فعلا امکانش نیست و اگه صبر کنم خیلی دیر میشه. دوم و بخش 1 شیمی سوم رو دانلود کردم و تستاشو زدم. بچه ها دریغ نکنید لطفا!muhammed تو سایت خود استاد هس فک کنم ولی مجانی نیست
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم
در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر
در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است
سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین...
من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن
من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه +
اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم
مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی