b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@ROOHIA در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Mamdas در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام یک سوالی پیش اومد خیلی مهمه اگر جوابمو بدید ممنون میشم . من که تا الان دو ماه مانده به کنکور هیچ چیز از شیمی نخواندم ایا با دیدن این ویدیو ها تاثیری دارد یعنی کامل استاد توضیح میدن که من که هیچی بلد نیستم هم متوجه بشم ؟
یا این ویدیو فقط برای کسایی هست که یک دور خوندن و میخوام جمع بندی کنند .؟
ممنون میشم بگید !
اگر به من که هیچی بلد نیستم کمکی نمیکنه کتاب های کمک درسی بخونمسلام
بخش استوکیومتری همایشو میتونید ببینید
خود استاد گفتن حتی اگه هیچی بلد نباشین کمکتون میکنه فقط استوکیومتری رو ببینید بقیه اش به دردتون نمیخوره خودتون بخونید...منم نظرم همینه...استوکیومتری رو باید با تست زیاد کار کنین فقط....در ضمن میتونین مفاهیم و حفظیات کنکور رو در ایام باقی مانده کار کنین و از در گیر شدن با مسایل سنگین به دلیل زیق وقت پرهیز کنین....فی امان الله..
-
ولی من پیشنهاد می کنم نگاه کنین کلاس ترمو رو چون چهار تا تست ازش میاد خیلی هم راحته اینم لینکش که پرسیده بودین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/ -
garousiamir در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ولی من پیشنهاد می کنم نگاه کنین کلاس ترمو رو چون چهار تا تست ازش میاد خیلی هم راحته اینم لینکش که پرسیده بودین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/این بخش جزوه داره؟؟
-
mehran pax
جزوه هر جلسه رو نوشتم گذاشتم دلت خواست میتونی استفاده کنی دوست عزیز
ولی جزوه استاد نداره جز تست چون کتابشون چاپ شده ! -
این پست پاک شده!
-
سلام
جلسه ۲۴: ۲۴ دقیقه و ۴۵ ثانیه فیلم،توضیح اولیه درباره کسرهای قابل استفاده در استوکیومتری،حل سوال ۴جزوه
جلسه۲۵: ۱۳دقیقه و ۲۷ثانیه فیلم، حا سوالهای ۱۶ و۱۴ جزوه
جلسه ۲۶: ۲۱دقیقه و ۳۵ ثانیه فیلم،حل سوالهای ۳ و ۹ جزوه،و توضیح واکنش های کیسه هوا و تصفیه فضا پیما -
[Forwarded from آموزش مجازی آلاء (Alaa SanatiSharif)]
ادامه ی همایش جمع بندی شیمی
توسط استاد بزرگ آقای آقاجانیبا سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز، در صورتی که شما عزیزان بخواهید آلاء بقیه ی همایش شیمی را ضبط و در کانال منتشر می کند.
️️️️️️️️️
دوستاتون رو دعوت کنید️
در صورتی که بازدید این پیام به 15K برسد، متوجه نیاز شما عزیزان به همایش شیمی می شویم و ضبط شیمی را ادامه می دهیم.
️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
https://telegram.me/joinchat/BbZhAzwv5Wl_pZM8-PT8fQ
14.3kفقط 2k مونده به 15000 برسه از دوستاتون دعوت کنید.
پس با اجازه ما فعلا روی همایش فیزیک و پیش آزمون زیست تمرکز می کنیم تا مشخص بشه که شیمی لازم دارید یا نه.
باید یه سیستمی به غیر از تعداد بازدید درآینده درست کنیم که دقیقا متوجه نیاز شما دوستان بشیم.
ان شاء الله به مرور قوی تر و کامل تر میشیم.
فقط 700نفر مونده!!!حداقل شروع کنید چون تا چندروز دیگه 15k هم رد می کنیم به لطف یزدان و بچه ها
-
عذر می خوام می دونم افراد دیگری هم این سوال را پرسیدن اما:
ببخشید استاد درحین تدریسشون فرمودند که ترمو و محلول را هم درس میدهند. و لذا به دانش آموزان تدریس شده.حال سوال بنده این است که آیا این مباحث تدریس شده و فقط توسط مدیران و مسئولین آلا تدوین و در سایت قرار نگرفته و یا اینکه خیر کلا استاد در کلاس این مباحث را بیان نکرده اند و به دانش آموزان دبیرستان شریف هم تدریس نکرده اند.
که اگر مورد اول است واقعا از مسئولین تقاضای عاجزانه دارم که تدوین کنند و در سایت قرار دهند.
و اگر مورد دوم است پس چرا استاد دو بار به این موضوع اشاره می کنند که ترمو و محلول را نیز تدریس خواهند کرد.
باسپاس فراوان -
hewillcome
سلام زحمت کشیده پست بالا سرتون رو بخونید -
Rebwar
سلام دوست عزیز
حتما کسایی که پست تلگرام میبینن عضو کانال نیستن !
سین مد نظر هست ( Seen ) یعنی دیده شده اون پست
ممکنه کانالی با 100 نفر عضو 2000 تا سین داشته باشه
من بفرستم برا شما اون پستو شما به یکی دیگه الی آخر
موفق باشی ! -
HamedNsr در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
[Forwarded from آموزش مجازی آلاء (Alaa SanatiSharif)]
ادامه ی همایش جمع بندی شیمی
توسط استاد بزرگ آقای آقاجانیبا سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز، در صورتی که شما عزیزان بخواهید آلاء بقیه ی همایش شیمی را ضبط و در کانال منتشر می کند.
️️️️️️️️️
دوستاتون رو دعوت کنید️
در صورتی که بازدید این پیام به 15K برسد، متوجه نیاز شما عزیزان به همایش شیمی می شویم و ضبط شیمی را ادامه می دهیم.
️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
https://telegram.me/joinchat/BbZhAzwv5Wl_pZM8-PT8fQ
14.3kفقط 2k مونده به 15000 برسه از دوستاتون دعوت کنید.
پس با اجازه ما فعلا روی همایش فیزیک و پیش آزمون زیست تمرکز می کنیم تا مشخص بشه که شیمی لازم دارید یا نه.
باید یه سیستمی به غیر از تعداد بازدید درآینده درست کنیم که دقیقا متوجه نیاز شما دوستان بشیم.
ان شاء الله به مرور قوی تر و کامل تر میشیم.
فقط 700نفر مونده!!!حداقل شروع کنید چون تا چندروز دیگه 15k هم رد می کنیم به لطف یزدان و بچه ها
از مرز 15k هم رد شد دوستان لطفا ادامه بدید این شیمی رو حداقل یکی رو دیگه کامل ببینیم...
-
یعنی عاااشق این اشتیاق بچه ها برای یادگیریه شیمیم....آفرین...
-
@924720032 وای خدا رو شکر. تو رو خدا هرچه سریع تر بذارید واقعا خیلی منتظریم. اگه میشه از ادامه شروع کنید ادامه ترمو و محلول.
اگه بشه سال چهارم هم اینجوری کار کنید که نور علی نور میشه.