Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
تست مدار
-
سلام به نظرم گزینه سه ( عدد ۴ بشه) ببین اینطوری تحلیل کن فرض کن اون مقاومت کناری R فرض کن همون r هست حالا هر چی این مقاومت حاصلش به مقاومت معادل بقیه نزدیک تر باشه توان بیشتری داریم مقاومت معادل بقیه میشه ۴ پس به نظرم همین عدد هم بشه جواب
-
البته این تحلیل در اصل چرتو پرت و الکیه توی پاسخنامه قلم چی قبلا خونده بودم و هیچ دلیلی نیاورده بود که چرا R رو همون r فرض کرده ببین به صورت منطقی بخوایم سوالو حل کنیم توان مصرفی رو که حساب کنی میشه E²/4+R که چون E ثابت هست برای اینکه بیشترین مقدار بشه باید مخرج کم باشه پس در اصل جواب باید بشه 0 یا فوقش گزینه ۴ ولی اگر دلیلشو فهمیدی به منم بگو
-
amirmohammad shakeri برای اینکه توان یه نذار به ماکزیمم حالت خودش برسه باید مقاومت معادل R ها با r برابر بشه
-
خب منم این رو میدونم اگر اونطوری باشه باید مقاومت ۴- باشه
-
-
جواب که همون گ3 هست
راه حلتو میتونی بنویسی؟؟
من غیر از بررسی تک تک گزینه ها راهی به ذهنم نمیرسه
-
-
amirmohammad shakeri من برات عکس راه حل رو آپلود کردم ولی انگار نیومده میشه بگی دقیقا چجوری باید عکس رو فرستاد؟
-
راه حل خلاصش رو میگم (البته من حل نکردم ولی مطمئنم با همین راه حل باید بری):«اول سادش کن(مشخص کن درکل مدار سری یا موازی) در مرحله دوم باید فرمول کلی مدار رو بنویسی، بعدش بین مقاومت های فرعی فرمول بنویس.»
با این راه حلی که من دادم میتونی تقریبا هر مدار سری_موازی رو حل کنی.
-
خب بیا
ساده کاری در نهایت ، مقاوت کل میشه R+4. مقاومت خارجی هم 0 هست. از مشتق هم باید استفاده بشه. میتونی الان توضیح بدی؟
-
amirmohammad shakeri حلش کردم و در نهایت من هم به بن بست خوردم(یک پارامترش انگار کمه و هرچی بالا پایین میکنی حل نمیشه)
-
Mr.Fantasticreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
amirmohammad shakeri
سلام.یه نکته داره و اون اینه که وقتی r صفر هست باید Rای که متوالی با باتری بسته شده رو بجای r در نظر بگیری
یعنی در اصل اینجا باید R کنار باتری رو با ساده شده بقیه مقاومت ها که میشه 4 برابر بزاری تا توان ماکزیمم بشه که میشه گزینه3 -
Mr.Fantastic در تست مدار گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام.یه نکته داره و اون اینه که وقتی r صفر هست باید Rای که متوالی با باتری بسته شده رو بجای r در نظر بگیری
یعنی در اصل اینجا باید R کنار باتری رو با ساده شده بقیه مقاومت ها که میشه 4 برابر بزاری تا توان ماکزیمم بشه که میشه گزینه3یکی از دوستان مقداری قبل تر این رو گفته بودن. ولی مشکل اصلی (البته از نظر من) اینه که طبق چه فرمولی باید این رو درنظر بگیریم.(یعنی اعتبار علمی بدیم به مسئله)
-
عزیز من ، من خودم هم این موضوع رو بلدم. ولی این نکته کنکوریه. من میخوام راه اصلیو بلد باشم. از طریق فرمولش رو میخوام بدونم چجوریه
-
amirmohammad shakeri
میتونی پیج آقای طلوعی یا کازرانیان بپرسی(نتیجه ای شد اینجا واسه منم بزار بیزحمت) -
از استاد طلوعی پرسیدم گفتش با مشتق حل میشه
-
amirmohammad shakeri
روش حلم گفتن که چیو با چی برابر بزاریم و از چه فرمولی بریم؟ -
-
amirmohammad shakeri ممنون
-
Ri2
Ei-ri2
ازینا باس مشتق بگیری