کتاب ادبیات موضوعی
-
سلام
من میخوام کتاب ادبیات موضوعی بگیرم
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
کدومش پاسخنامه کامل و درسنامه خوب داره که نپیجونه درسنامشو؟
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچونن -
-
سلام
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچوننGharibe Gomnam
من شنیدم نشر الگو خیلی خوبه -
سلام
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچوننGharibe Gomnam سلام من هامون سبطی دارم ولی یکم درسنامش سنگینه و تست هاش کم کتاب هزار تست هم گرفتم کنارش
ولی به نظرم زیاد به درد کنکور نمیخوره بعضی نکاتش و....
طبق گفته ها نشر الگو بهترینه -
سلام
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچوننGharibe Gomnam سلام
کتابای موضوعی نشر الگو خوبن
ولی پیشنهاد من ( البته برای کنکورایاس نمیدونم بدردت میخوره یا نه ) ادبیات موضوعی میکرو طلایی گاجه -
Gharibe Gomnam
مهر و ماه پاسخگوی نظام قدیم بود چون یکم از مطالب کتاب دور هست
نشر الگو کتاب خوبی هست اما پاسخ نامه کاملی نداره
هامون سبطی تیپ بندی سوالاتش خوب هست اما هم غلط داره و هم یکم درک برخی از ابیات سنگین هست
هفت خوان از انتشارات خیلی سبز هست و سطح سوالات متوسط و تا حدودی به کنکور نزدیک هست -
Gharibe Gomnam سلام
کتابای موضوعی نشر الگو خوبن
ولی پیشنهاد من ( البته برای کنکورایاس نمیدونم بدردت میخوره یا نه ) ادبیات موضوعی میکرو طلایی گاجهHADAF MAN
حالا یکی از بچه ها میگفت اصلا گاج نگیر😑 -
هرکدوم یه مشکلی دارن که😑
-
هرکدوم یه مشکلی دارن که😑
Gharibe Gomnam به نظرم برید داخل سایت هر کدوم از انتشارات گاها چند صفحه از کتابو گذاشتن
ببینید کدوم بهتره -
Gharibe Gomnam به نظرم برید داخل سایت هر کدوم از انتشارات گاها چند صفحه از کتابو گذاشتن
ببینید کدوم بهترهMohammad Gh 1
باشه برم ببینم
ممنون -
الان این کتاب ادبیات موضوعی یه کتابه یا چندتاست؟
-
من تو گوگل سرچ کردم همه جدا جدان
-
من نشرالگو دارم البته جدا جدا هستن آرایه یدونه قرابت یدونه لغت و املا هم یدونه...راضی ام
-
هرکدوم یه مشکلی دارن که😑
Gharibe Gomnam برای تمامی دروس به همین صورت هست شما باید ببنید با قلم کدوم نویسنده راحت تر هستید اما من خودم تمام کتاب ها و انتشاراتی ها رو بررسی کردم خیلی سبز برای تمرین بهتر هست شما رو آماده حل سوالات سخت تر می کنه
-
سلام.
اول ببین تو چه سطحی هستی.
اگه ضعیفی و نیاز به درسنامه داری ، کتاب های هامون سبطی رو بگیر.
اگر متوسطی و درک نسبی داری ، خیلی سبز خوبه.
گاج ، من فقط قرابتش رو داشتم چون خیلی کوچیک بود خوشم نیومد ولی از نظر مطالب توش خوب بود در حد همون خیلی سبز و اینا (میکرو طلایی بود فکر کنم)
مهر و ماه نظری ندارم.
اما الگو به نظر من جدای از اینکه میشه گفت برای همه مناسبه ، یکم پاسخنامه هاش رو نمیپسندم ، انگاری ماست مال کرده رفته . اگه اول راهی ، یکم سختت میشه باهاش کار کنی و کنارش سعی زیادی میخواد تا درک ادبیت رو بالا ببری ، یا حداقل باید خودت کم نذاری ، جاهایی که فقط آرایه های بیت گزینه 1 رو گفته ، تو برو گزینه های دیگه هم خودت بررسی کن. -
سلام.
اول ببین تو چه سطحی هستی.
اگه ضعیفی و نیاز به درسنامه داری ، کتاب های هامون سبطی رو بگیر.
اگر متوسطی و درک نسبی داری ، خیلی سبز خوبه.
گاج ، من فقط قرابتش رو داشتم چون خیلی کوچیک بود خوشم نیومد ولی از نظر مطالب توش خوب بود در حد همون خیلی سبز و اینا (میکرو طلایی بود فکر کنم)
مهر و ماه نظری ندارم.
اما الگو به نظر من جدای از اینکه میشه گفت برای همه مناسبه ، یکم پاسخنامه هاش رو نمیپسندم ، انگاری ماست مال کرده رفته . اگه اول راهی ، یکم سختت میشه باهاش کار کنی و کنارش سعی زیادی میخواد تا درک ادبیت رو بالا ببری ، یا حداقل باید خودت کم نذاری ، جاهایی که فقط آرایه های بیت گزینه 1 رو گفته ، تو برو گزینه های دیگه هم خودت بررسی کن.خانومِ_دوست_داشتنی
جدا جدا هستن کتاباش؟
یا یکی هست جامع؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی
جدا جدا هستن کتاباش؟
یا یکی هست جامع؟Gharibe Gomnam همه کتاب های ادبیات موضوعی جدان
بجز الگو یه یه کتاب طرفای اردیبهشت امسال چاپ کرد به اسم تلا که تاریخ ادبیات و لغت و املا رو باهم داشت.
بقیه نه ، جدا باید تهیه کنی.
هزینشونم اصولا زیاد شده ، میتونی دست دوم بگیری هیچ فرقی نکردن ، من کتاب دستور و آرایه ام رو سال 98 خریدم که میشد چاپ 97 ، همونه که همونه!! ( با پی دی افش چک کردم )
فقط دستور توی بخش ساختمان واژه حذف شده همین.
میتونی برای خرید کتاب دست دوم از سایت مای گاج یا دوچی استفاده کنی یا کانال تلگرام (اگه خواستی بگو بفرستم برات). -
سلام
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچوننGharibe Gomnam
هیشکدوم
میکروطلایی -
دست همگی دردنکنهه
ممنون -
Gharibe Gomnam
هیشکدوم
میکروطلاییعلیرضا تمدنی
😐😐😐