فصل اول یازدهم خواهشا جواب بدید
-
Josey

اختلاف پتانسیل در غشای نورون (سلول های عصبی )به ۲ صورت پتانسیل آرامش و پتانسیل عمل دیده میشود@Alzahra-Daftar یه سئوال دارم از مبحث گیرنده ها...
آیا تو قسمت درم مثل قسمت چربی ما گیرنده فشار داریم؟ -
و اینکه پتانسیل عمل ناگهانی و کوتاهه و در محل تحریک(گره رانویه) هسن و بخاطر باز و بسته شدن کانال های دریچه دار هست و بقیه نکات.....
عاملی که باعث بسته شدن دریچه میشه به اصطلاح وابسته به ولتاژ میگن
-
@Alzahra-Daftar یه سئوال دارم از مبحث گیرنده ها...
آیا تو قسمت درم مثل قسمت چربی ما گیرنده فشار داریم؟@Mr-Wick آره داره
-
Josey سلام
عصب ها رشته های درازی هستن که وظیفشون انتقال اطلاعات و پیام ها بین سیستم عصبی مرکزی و محیطیه و همچنین درون سیستم عصبی مرکزیه
یا به عبارت دیگه:
عصب ها حس رو از اندام ها به مغز منتقل میکنن و دستور حرکت رو از مغز به اندام ها میفرستنمنظورتون اینه که پتانسيل عمل چجوری اتفاق میفته؟؟
Alireza Varamanzar سوال اولم اینه که
مثلا یک گیرنده فشاری رو فشار دادیم که باعث شد کانال دریچه دار سدیمی باز بشه و پتانسل.. ولی چه عاملی باعث میشه دریچه سدیمی در گره دوم و سوم و ... باز بشه ؟(چه پدیده فیزیکی هست که این واکنش زنجیره ای رو در طول رشته هدایت میکنه)
-
@Alzahra-Daftar یه سئوال دارم از مبحث گیرنده ها...
آیا تو قسمت درم مثل قسمت چربی ما گیرنده فشار داریم؟ -
مثلا یک گیرنده فشاری رو فشار دادیم که باعث شد کانال دریچه دار سدیمی باز بشه و پتانسل.. ولی چه عاملی باعث میشه دریچه سدیمی در گره دوم و سوم و ... باز بشه ؟(چه پدیده فیزیکی هست که این واکنش زنجیره ای رو در طول رشته هدایت میکنه)
-
Josey
عکسی که برات فرستادم نگاه کردی (دقیق)
وقتی گیرنده ای تحریک میشه :
اول کانال های یونی اش باز میشه
دوم تغییر پتانسیل الکتریکی میده
یعنی با تبدیل شدن پتانسیل آرامش به پتانسیل عمل پیام عصبی ایجاد و به همین صورت پیش می رود@Alzahra-Daftar خب پیشرفتش رو بگو
پتانسیل عمل چطور به گره دوم هدایت میشه
کانال های سدیمی گره دوم تحت اثر چی باز میشهمن فیزیک یازدهم رو نخوندم بخاطر همین نمیدونم
-
@Alzahra-Daftar خب پیشرفتش رو بگو
پتانسیل عمل چطور به گره دوم هدایت میشه
کانال های سدیمی گره دوم تحت اثر چی باز میشهمن فیزیک یازدهم رو نخوندم بخاطر همین نمیدونم
Josey
تحت رسیدن پتانسیل عمل به گره قبل از خود و اختلاف پتانسیل ایجادی در دو گره مجاور
یادته کتاب میگفت پیام عصبی نقطه به نقطه پیش میره خب ، در حالت آرامش همه ی گره ها در آرامش اند اما همین که نقطه اول درش پتانسیل عمل رخ میده آنقدر ادامه پیدا میکنه تا از اون رشته خارج شه
یعنی یه همچین چیزی تو رشته عصبی که در پتانسیل عمل هست رخ میده
گره اول به گره دوم میگه = بیا بگیرش .دومی میگه چیکارش کنم . اولی میگه بده بقلی
😁😁😁 😂😂 -
Josey
تو فیزیکیشو چیکار داری😂😂😂مفهومی یاد بگیر😂😂
اگه میخوای سیر تا پیاز پتانسیل عمل رو بهت توضیح بدم -
Josey
تو فیزیکیشو چیکار داری😂😂😂مفهومی یاد بگیر😂😂
اگه میخوای سیر تا پیاز پتانسیل عمل رو بهت توضیح بدمAlireza Varamanzar تو حتی سوالم رو متوجه هم نشدی
-
Alireza Varamanzar تو حتی سوالم رو متوجه هم نشدی
Josey عجب
منم گفتم اگه میخواین پتانسیل عمل رو به شما توضیح بدم و چرا پتانسیل توی گره رانویه رخ میده -
-
مثلا در یک گره رانویه پتانسیل عمل اتفاق میوفته چی باعث میشه در گره کناری پتانسیل عمل اتفاق بیوفته
عصب چیه
Josey در فصل اول یازدهم خواهشا جواب بدید گفته است:
مثلا در یک گره رانویه پتانسیل عمل اتفاق میوفته چی باعث میشه در گره کناری پتانسیل عمل اتفاق بیوفته
عصب چیه
عصب :به مجموع دندریت های بلند یا اکسونهای بلند یا دندریت و اکسونهای بلند که دورشون رو غلاف پیوندی فرا گرفته میگن عصب .
در مورد پتانسیل عمل به این نکته توجه کنین که خب چی باعث میشه جریان برق در طول یه سیم حرکت کنه .،؟پتانسیل عمل هم مثه جریان برقه .در طول رشته عصبی جاهایی که عایق هست پتانسیل عمل نداریم و جاهایی مثه گره رانویه که عایق نیست پتانسیل عمل داریم چون گره های رانویه عایق نیستن جریان به صورت گره به گره در طول نورون هدایت میشه .
-
J Josey has marked this topic as solved on