تست قرابت قلم چی
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو برام تحلیل کنید
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو برام تحلیل کنید
-
@Amin-Forouzan نه
-
ولی من فکر میکنم 3 درسته!
-
Sara_R
۱ و ۳ که یکی اند. ۲ هم گفتی نیست، پس ۴ اعه. البته به نظرم ۲ بیشتر میخوره بهش. نظر بقیه رو شنیدارم ...@Amin-Forouzan
چقدر مث من
منم اول گفتم ۲ بعد گفتم عه پس ۴
ولی پاسخنامه میگ ۳ -
ولی من فکر میکنم 3 درسته!
خانومِ_دوست_داشتنی بله ممنون میشم تحلیلش کنید
-
خانومِ_دوست_داشتنی بله ممنون میشم تحلیلش کنید
Sara_R خب ببین توی صورت سئوال گفته "همون چیزی که باعث گمراهی من شده ، قابلیت اینو داره که من رو راهنمایی کنه و رهبرم باشه " اما با توجه به گزینه ها ، اینم هست که زلف یار باعث شده من گمراه بشم.
گزینه یک که مشخصه قرابت داره و بحثی سرش نیست.
گزینه دو گفته "جمعیت عشاق" یعنی همه عاشقان ، وقتی که صبا از زلف یار خبر میاره ، پریشان میشن . پریشان شدن اینجا منظورش همون گمراه شدن و از راه به در شدنِ. پس قرابت داره با مورد دوم و رد میشه.
گزینه چهار اونجا که گفته جمعیت ماهم از پریشانی ماست ، منظورش این بوده که دلیل اینکه ما کنارهمیم ، بخاطر پریشانی ، یا همون گمراه بودنمونه . درواقع این معنی رو میده که گمراهی ، باعث هدایت شده!
اما اینکه چرا سه قرابت نداره ، چون گفته عاشقان آرامش خودشون رو (جمعیت دل را) توی زلف یار پیدا کردن! و من هیچ ربطی توش نمیبینم!! -
Sara_R خب ببین توی صورت سئوال گفته "همون چیزی که باعث گمراهی من شده ، قابلیت اینو داره که من رو راهنمایی کنه و رهبرم باشه " اما با توجه به گزینه ها ، اینم هست که زلف یار باعث شده من گمراه بشم.
گزینه دو گفته "جمعیت عشاق" یعنی همه عاشقان ، وقتی که صبا از زلف یار خبر میاره ، پریشان میشن . پریشان شدن اینجا منظورش همون گمراه شدن و از راه به در شدنِ. پس قرابت داره با مورد دوم و رد میشه.
گزینه چهار اونجا که گفته جمعیت ماهم از پریشانی ماست ، منظورش این بوده که دلیل اینکه ما کنارهمیم ، بخاطر پریشانی ، یا همون گمراه بودنمونه . درواقع این معنی رو میده که گمراهی ، باعث هدایت شده!
اما اینکه چرا سه قرابت نداره ، چون گفته عاشقان آرامش خودشون رو (جمعیت دل را) توی زلف یار پیدا کردن! و من هیچ ربطی توش نمیبینم!!خانومِ_دوست_داشتنی ممنونم
ولی مگ گزینه یک و سه دقیقا یه چیز رو نمیگن؟ -
اما اینکه چرا سه قرابت نداره ، چون گفته عاشقان آرامش خودشون رو (جمعیت دل را) توی زلف یار پیدا کردن! و من هیچ ربطی توش نمیبینم!!خانومِ_دوست_داشتنی در تست قرابت قلم چی گفته است:
اما اینکه چرا سه قرابت نداره ، چون گفته عاشقان آرامش خودشون رو (جمعیت دل را) توی زلف یار پیدا کردن! و من هیچ ربطی توش نمیبینم!!
و الان مشکل من اینجاست که دقیقاً همین مفهوم گزینه ۳ رو تو گزینه ۱ می بینم. این مفهوم گزینه ۳ متناقض نماست. میگه از وسط پریشانی (زلف) آرامش رو پیدا کردن.
خب مگه این دقیقاً همون حرف ۱ نیست؟ که گفته بر خلاف عادت مرسوم، من آرامش (کسب جمعیت) رو از زلف های پریشان پیدا کردم. که بازم متناقض نماست و اصلا مثال جفتشون هم یکیه.
واسه یک توضیحی ندادی و زود ردش کردی. در حالی که من ۱ و ۳ رو عیناً یکی می بینم. میشه روشنم کنی؟
کجای ۱ و ۳ با هم متفاوته؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی ممنونم
ولی مگ گزینه یک و سه دقیقا یه چیز رو نمیگن؟Sara_R نه فکر نمیکنم!
گزینه یک درخواست کرده آرامشش رو ( طبق بیت که گفته ، اگر بخوایی اون میتونه رهبرت باشه)
اما توی گزینه سه عاشقان اون آرامشه رو پیدا کردن و ربطی به راهنمایی شدن از دلیل گمراهیشون نداره.
بخاطر اینکه همه 5 بیت پارادوکس دارن یکم درکشو سخت میکنه! -
خانومِ_دوست_داشتنی در تست قرابت قلم چی گفته است:
اما اینکه چرا سه قرابت نداره ، چون گفته عاشقان آرامش خودشون رو (جمعیت دل را) توی زلف یار پیدا کردن! و من هیچ ربطی توش نمیبینم!!
و الان مشکل من اینجاست که دقیقاً همین مفهوم گزینه ۳ رو تو گزینه ۱ می بینم. این مفهوم گزینه ۳ متناقض نماست. میگه از وسط پریشانی (زلف) آرامش رو پیدا کردن.
خب مگه این دقیقاً همون حرف ۱ نیست؟ که گفته بر خلاف عادت مرسوم، من آرامش (کسب جمعیت) رو از زلف های پریشان پیدا کردم. که بازم متناقض نماست و اصلا مثال جفتشون هم یکیه.
واسه یک توضیحی ندادی و زود ردش کردی. در حالی که من ۱ و ۳ رو عیناً یکی می بینم. میشه روشنم کنی؟
کجای ۱ و ۳ با هم متفاوته؟@Amin-Forouzan آخه حس کردم یک واضحه.
چون توی صحبت هاتونم روی دو و چهار شک داشتین.
شاید مشکلت اینجاست که معانی ظاهری رو در نظر میگیری!
الان توی همین بیت اول اگه فقط مصراع دوم رو بخونی ممکنه کسب کردن رو ، دریافت کردن معنی کنی ولی نیست!
چرا؟
چون توی مصراع اول اومده از طالب بودن حرف میزنه! -
من اشتباه میکنم؟؟
کمکی از دستت برمیاد؟؟
@danial-hosseiny -
Sara_R نه فکر نمیکنم!
گزینه یک درخواست کرده آرامشش رو ( طبق بیت که گفته ، اگر بخوایی اون میتونه رهبرت باشه)
اما توی گزینه سه عاشقان اون آرامشه رو پیدا کردن و ربطی به راهنمایی شدن از دلیل گمراهیشون نداره.
بخاطر اینکه همه 5 بیت پارادوکس دارن یکم درکشو سخت میکنه!خانومِ_دوست_داشتنی ممنونم
فک کنم فردا باید دوباره روش فک کنم
الان بع مرحله ای رسیدم که همع بیت هارو عین هم میبینم -
خانومِ_دوست_داشتنی ممنونم
فک کنم فردا باید دوباره روش فک کنم
الان بع مرحله ای رسیدم که همع بیت هارو عین هم میبینمSara_R خواهش میکنم
خوشم میاد خیلی تاپیک سئوال میزنی
همیشه دیدگاهت برام جالب بوده
ولی درکل بخاطر پارادوکس و استفاده از کلمه های مشابه سئوالو سختش کرده
خیلی سئوال زیرکانه ایه!! -
@Amin-Forouzan آخه حس کردم یک واضحه.
چون توی صحبت هاتونم روی دو و چهار شک داشتین.
شاید مشکلت اینجاست که معانی ظاهری رو در نظر میگیری!
الان توی همین بیت اول اگه فقط مصراع دوم رو بخونی ممکنه کسب کردن رو ، دریافت کردن معنی کنی ولی نیست!
چرا؟
چون توی مصراع اول اومده از طالب بودن حرف میزنه!میشه ۱ رو کامل معنی کنی؟ از نظر شما معنی ۱ چی میشه؟
من کل بیت ۱ رو اینطوری می خونم و معنی می کنم:«از خلاف آمد عادت بطلب کام، که من/ کسب جمعیت از آن زلف پریشان کردم».
به نظرم دو جمله داره. جمله اول داره یه توصیه کلی میکنه نسبت به یه مخاطب دوم شخص. جمله دوم هم دلیلش رو گفته. پس معنی میشه: برخلاف عادت مرسوم و معمول به خواسته هایت برس همانطور که من آرامش رو از زلف پریشان به دست آوردم.
خب این معنی کجاش ایراد داره؟ معنی مد نظر شما چی هست؟ -
من اشتباه میکنم؟؟
کمکی از دستت برمیاد؟؟
@danial-hosseinyخانومِ_دوست_داشتنی
آره واقعا @danial-hosseiny ، ای که دستت می رسد کاری بکن وگرنه سر این تست می رم موسسه قلمچی رو گل می گیرم. اینقدر که الان از دست طراح این سوال اعصابم خورده که نمی فهمم چی بوده منظورش -
خانومِ_دوست_داشتنی
آره واقعا @danial-hosseiny ، ای که دستت می رسد کاری بکن وگرنه سر این تست می رم موسسه قلمچی رو گل می گیرم. اینقدر که الان از دست طراح این سوال اعصابم خورده که نمی فهمم چی بوده منظورش@Amin-Forouzan
واللا اگه بحث گل گرفتنه که پاشو بریم.
ولی اگه صبوری کنی من یذره بشینم فکر کنم ببینم چیکار میشه کرد
️
-
Sara_R خواهش میکنم
خوشم میاد خیلی تاپیک سئوال میزنی
همیشه دیدگاهت برام جالب بوده
ولی درکل بخاطر پارادوکس و استفاده از کلمه های مشابه سئوالو سختش کرده
خیلی سئوال زیرکانه ایه!!خانومِ_دوست_داشتنی اوهوم پیچیدش کرده
جالبه
دیدگاه ادمی که تاپیک سوال زیاد میزنه چیه؟