سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
تو حل تست ناتوانم
-
سلام دوستان من از بچگی تستم ضعیف بود از ششم رفتم ازمون تشریحی همیشه بیست بودم همیشه شاگرد اول بودم اما تست نمیتونستم حل کنم با اینکه راهنمایی تست هم کار میکردم دبیرستان که اینقدر واسم سخت شد حتی تشریحیمم خوب نبود من ارزومه یک بار تو عمرم ریاضی چهل درصد بزنم بیشترین درصدم سی بوده اونم راهنمایی دبیرستان که صفره زیستم منفی پنجه شیمی هم منفیه فیزیکم در حد پنج درصد فقط عربی و دینی صدم ادبیاتم در حد سی و چهل بیشترین درصد هفتاد زبان هم راهنمایی صد بود دبیرستان صفر چند روزیه شروع کردم به درس خواندن ولی به شدت از حل تست میترسممن خیلی اهمال کاری کردم از شروع کردن میترسیدم تنها دلیل درس نخوندم تا الان میتونم بگم ترس از شروع بود من قبلاً حتی تا دوازده ساعتم میتونستم درس بخونم خیلی وقته به شدت اعتماد به نفسم و از دست دادم افسردگیم پشتش اومده داغونم خیلیم مشکلات برام پیش اومد حالا دوباره میخوام از نو فردا شروع کنمفقط چهار ماه مونده چیکار کنم که تستم خوب بشه؟
یه روز معلممون تعریف میکرد که یه همکلاسی داشته که تشریحیش عالی و بیست بوده ولی تستش ضعیف بوده ما هممون سال اول کنکور قبول شدیم ولی اون شیش سال کنکور داده اخرم قبول نشده و نشسته خونه همش فکر میکنم چون منم تستم ضعیفه اینجوری میشم من دوتا شکست بزرگ تو این زمینه داشتم هم ششم و هم نهم نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان با اینکه خودم و میکشتم و میخوندم و تست کار میکردم همیشه قلم چیم بد بود همه هم میدونستن تستم ضعیفه همش بهم راهکار میدادن ولی فایده نداشت من جز عربی و دینی درس دیگه ای و تا حالا صد نزدم عربیم خیلی عالیه حتی از دینی بهتر ولی درسای دیگه نه
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
خیلی نگرانم بچه ها
-
سلام
ببین اول باید از تست زدن نترسی خب همهه از اول اشتباه زیادد دارن ولی وقتی درست تحلیل بشه کم کم درست میشه
و درس خوندنت باید استمرار داشته باشه ن اینک ی روز بخونی بعد ول کنی بگی باز از نو شروع میکنم این درست نیست اگ مخوای از فردا شروع کنی باید باید هرروز بخونی چیزای منفی بزار کنار تمرکز کن از اول نباید تعداد تستات زیاد باشه کم بزن ولی با تحلیل
اگ واقن با تموم وجودت تلاش کنی آره میشه تو همین 4 ماهم قبول شد ولی باید زیااااد بخونی شدن میشه ولی سخت تر و با تلاش بیشتر)) -
Bahar Gh
سلام رفیق
خب من که خواننده متن بودم اعصابم خورد شد!
چه برسه به خودت که داری تو این موج منفی زندگی میکنی
کنکور یه آزمایشه همین تمام تلاشتو بکن بقیه شو بسپر به خدا
بعدشم کی گفته تست زدنت ضعیفه!
سعی کن همش به خودت انرژی مثبت بدی
از کجا معلوم
شاید روند بد تحصیلی تو برایند انرژی های منفی باشه که به خودت دادی
من خودمم اوضاعم تعریفی نداره ولی چند مدتیه به این تفکر رسیدم
این توکل به خدا خعلی خوب جواب میده
یه بار امتحانش کن
شبت خوش یاحق -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to علی طهماسبی on آخرین ویرایش توسط Narges Azadmanesh انجام شده
علی طهماسبی
وااا
این چه طرز صحبت کردنه
بجای اینکه بهش راه کار بدید تازه میگید چرا هر چندوقت یک بار از ناراحتیات میگی پیام هاش که جای شما رو تنگ نکرده که
وقتی میگه يعني هنوز مشکلش حل نشده
بجای کمک هي بهش پواَن منفی بدید -
Narges Azadmanesh
داریم سعی میکنیم ب خودش بیاد لی لی لالاش نزار پلیز بلاخره باید شروع کنه دیگه هی هر روز میگه از فردا -
@سمیه-صادقلو
من لي لي به لالاش نزاشتم
یکبار دیگه برو پیاممو بخون تا خوب متوجه بشی
همین جوری اعتماد به نفسش پایین هست شما بدتر هي بزنید توسرش
قراره مشکلش حل بشه ن اینکه از لحاظ روحی بدتر بشه
لطفا این دو تا رو باهم اشتباه نگیرید
و یه نکته ای دوست عزیز
اگر نمی تونی اعتماد بنفس رو ارتقا بدی و برای تست و درسش کمکش کنی خودتو بکش کنار -
Narges Azadmanesh
بابا من الان ی ماهه دارم بهش میگم شروع کن همش بهونه میاره ی بار مدرسه ی با. مریضی شدن الان دفعه پیش بهش گفتم چرا مدرسه نرفتی خونه درس نخوندی گفت شرایط الان ی دلیل دیگه میگه این یعنی ایشون نمیتونه پیوستگی شو حفظ کنه الان از فردا دو روز روزی ۱۲ساعت میخونه بعد میبینه نمیتونه ادامه بده فک میکنه مشکل از خودشه
باید با ی نفر ک خودش راهو رفته مشورت کنه
منم خودمو نیاوردم وسط که برم کنا بهش گفتم قطعا نیاز ب مشاور داره همین -
Narges Azadmanesh
برای تست و درس هم وقتی میگفت ریاضی فیزیک مشکل داره من خودم بهش گفتم شروع کنه بخونه هر سوالی داشت من ریاضی فیزیکم در حد تجربیا خوبه(نه مثل رشته ریاضیا)میتونم براش توضیح بدم دگ تنها کاری بود که از دستم برمیومد ولی زیست و ی خورده لنگم
حالا شیمی هم شاید ی کمکی تونستم بهت بکنم جون سونیا دگ شروع کن Bahar Gh جان -
بهار جان شما نباید یهو شروع کنی ١٢ ساعت در روز های اول درس بخونی
بايد از سه ساعت شروع کنی و هر روز نیم ساعت بهش اضافه کنی
یا یک روز به درمیون -
Bahar Gh به نظرم ناتوانی وجود نداره
این خودمون که خودمون رو میبریم بالا یا زمین میزنیم
اگه تشریحیت برای ریاضی فیزیک خوبه
تست بزن به تست ها مثل پله نگاه کن یعنی هر تست تو رو یه پله به هدف نزدیک میکنه
همه می تونن یه روز12 ساعت بخونن ولی اونی برندس که استمرار داره
آزمون قلمچی هرسوالی که مطمئنی درسته بزن یعنی اگه کلا 270 سوال به طور مثال20 بزنی ولی درست
خیلی بهتر از 50 تا سوال که 30 تا اشتباه داشته باشی
همه چیز کنکور نیست
یکی از راه های موفقیته
ولی حالا که تو این مسیر قدم گذاشتی بهترین تلاشات رو انجام بده -
-
@Zahra-Zahraii ممنونم عزیزم مرسی
راستش خیلی ناامیدم انقدرم استرس دارم که اصلا نمیدونم باید چیکار کنم راه ابریشم دارم ولی چون که وقتم کمه گفتم ازش استفاده نمیکنم و این چندروزه فقط از روی کتاب و درسنامه میخوندم که واقعا اینجوری هیچی نمیفهمم فیلمها خیلی بهترن حالا میخوام راه ابریشم و شروع کنم چاپارم نمیخوام ببینم میخوام همون فیلمها رو کامل ببینم تا قشنگ یاد بگیرم فقط من موندم پیله هارو چیکار کنم ️ هم زیادن هم اگه نبینم نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟