IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
ی سوال تست زیست دهم
-
![متن ج ایگزین](آدرس عکس) سلام به همگی سوال ۱۱۸ رو توی پاسخ تست گفته گذینه ۴ اما من از هر کی میپرم میگه گذینه ۱ و خودمم این این گذینه رو زدم وقتی جوابشو خوندم چیزی متوجه نشدم که چرا گذینه ۴ میشه ممنون میشم یکی توضیحش بده
-
واینکه چرا گذینه۱ غلط هست؟
-
-
Hedyeh Mirzay در ی سوال تست زیست دهم گفته است:
واینکه چرا گذینه۱ غلط هست؟
ببین گلبول قرمز در انتقال بخش عمده ای از CO2 نقش دارد . شاید الان بپرسی چرااا ؟؟؟
خب این یه نکته ی ریز بینا نه است که اغلب بچه ها در اون مشکل دارن .
حالا میریم سراغ تحلیل جمله :
۳ روش برای انتقال CO2 در فصل ۳ دهم خوندیم ۱- ۷% محلول در پلاسما ۲- ۲۳% ترکیب با هموگلوبین
۳- ۷۰ % به صورت بیکربنات
با محلول در پلاسما که کاری نداریم و تکلیفش مشخصه اما هم ترکیب با هموگلوبین و هم به صورت بیکربنات وابسته به گلبول قرمز هست چون هموگلوبین که داخل گویچه های قرمز هستن که میشه ۲۳ % و ما اینو میدونستیم اما باید دقت کنید چرا که آنزیم آنیدراز کربنیک جاش در غشای گلبول های قرمز بود و در نتیجه ۷۰ % هم که به صورت بیکربنات هستش هم با مشارکت گلبول قرمز انجام میشود به عبارتی ۹۳ % انتقال CO2 بر عهده ی گلبول های قرمزهست و تنها ۷ % آن با انحلال در پلاسما منتقل میشه -
Hedyeh Mirzay
دربارهی گزینه ی ۴ هم باید بگم که فراوان ترين یاخته های خونی گلبول های قرمز هستن که این گلبول ها بعد از ۱۲۰ روز زندگی در کبد و طهال تخریب میشدن که با توجه به فصل ۴ دهم (قلب) هم کبد (جگر) و هم طهال ، مویرگ های ناپیوسته دارند -
@Alzahra-Daftar
چرا توسط مویرگ های ناپیوسته تخریب میشن؟
مثلا در حالت دیگه ای نمیشه که تخریب بشن؟ -
@Alzahra-Daftar
اهااااان متوجه شدم ممنونم -
گفته در اندامی که ......
صفحه ی ۷۲ زیست دهم رو بخون
پ.ن = سرتیترش اینه ~~~~~~ یاخته های خونی قرمز -
Hedyeh Mirzay
این صفحه رو میگم -
Hedyeh Mirzay هدیه خانم سلام
چیزی که تو گزینه ۱ باید دقت بکنی اینه که گلبول قرمز را با هموگلوبین اشتباه نگیری!!!
هموگلوبین درون گلبوله و نقش کمی در انتقال گربن دی اکسید داره
اماااااا بقیه بیشتر کربن بازهم به وسیله گلبول قرمز منتقل میشه! درسته درون هموگلوبین نیست اما خارج گلبول قرمز هم نیست!
خارج میشع هااااا ولی من مسیر رو گفتم -
Anzw 18
اهان ممنونم -
@Alzahra-Daftar چه طوری باید این کارو بکنم؟
-
Hedyeh Mirzay
روی اون قسمت چرخ دنده ای که روبهرو ی جایی که موع زدی بزن بعدش گزینه ی به عنوان سوال بپرس رو بزن که این طوری تاپیکت به عنوان حل نشده باقی می مونه اما اگه یه بار دیگه روی اون چرخ دنده بزنی یه گزینه میاره که نوشته موضع به عنوان حل شده تیک بخوره بعدش اونو بزن و تاپیکت به عنوان حل شده سیو میشه