ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برنامه بود که فرستاده بودی نشون یکی از فامیلها دادم داره برا دکترا میخونه شیراز دکترای شیمی بهم گفت برنامه عالی رو همین بخون
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گفت زمان بندیش عالیه گفت می تونه به جای مثلن چهارروز پشت سرذهم دین وزندگی میتونه روزی یه عمومی بخونه اگه خسته ای که هرروز دین وزندگی باشه روزی یه عمومی
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلاااااااااااااام دوستای گلم خوبین اوضاع واحوالتون چطوره؟درسها خوب پیش میره
درسا خوب پیش میره ولی آزمونا نه
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 اولشه ازمونها هم راه می افتی شک نکن
-
دیگه کسی نیس که بخواد شروع کنه از شنبه؟
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی خسته شدم امروز، فقط دو ساعت فیزیک خوندم، دیگه حالی نمونده بخوام گسسته و تحلیلی بخونم، لعنت به قلم چی
-
22ستاره مررررررررسی گلمممممم امروز چقد خوندی
6ساعت
-
خیلی خسته شدم امروز، فقط دو ساعت فیزیک خوندم، دیگه حالی نمونده بخوام گسسته و تحلیلی بخونم، لعنت به قلم چی
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
روزهای بعد ازمونت رو سعی کن اختصاصی نخونی و بعد از تحلیلت عمومی بخونی و از اختصاصی ها تست بزنی
-
برنامه بود که فرستاده بودی نشون یکی از فامیلها دادم داره برا دکترا میخونه شیراز دکترای شیمی بهم گفت برنامه عالی رو همین بخون
اره عزیزم برنامش اصولی و منطقی بود واسه همین منم گذاشتم میدونستم اصولی چیده شده خداروشکر که بدردتون خورده
-
روزهای بعد ازمونت رو سعی کن اختصاصی نخونی و بعد از تحلیلت عمومی بخونی و از اختصاصی ها تست بزنی
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره اگه تابستون خونده بودم...
-
22ستاره اگه تابستون خونده بودم...
22ستاره اگه تابستون خونده بودم...
ببین عزیزم تابستون دیگه گذشته نیازی نیس افسوس گذشترو بخوری چون چیزی هم نصیبت نمیشه پس لطفا ذهنت رو با اگرها و شاید ها مخدوشش نکن
-
ای ایهاالناس کسی که مجددا میخوادازشنبه بخونه معرفی کنه ورشتشوبگه
میخوام همین چند نفری که پایه ثابتن رو بشناسم و کنترل داشته باشیم رو هم دیگه نمی پذیرم اگه شخص دیگه ای بعد بیاد همین الان خودشو معرفی کنه
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم بگم دوباره؟
-
منم بگم دوباره؟
aaalizadeh79 میشه اسمتو بگی من تو رو فقط از پروفایلت میشناسم
-
ای ایهاالناس کسی که مجددا میخوادازشنبه بخونه معرفی کنه ورشتشوبگه
میخوام همین چند نفری که پایه ثابتن رو بشناسم و کنترل داشته باشیم رو هم دیگه نمی پذیرم اگه شخص دیگه ای بعد بیاد همین الان خودشو معرفی کنه
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-
aaalizadeh79 میشه اسمتو بگی من تو رو فقط از پروفایلت میشناسم
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره محمدرضا
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره خواهش..انشاالله ک دیگه ازفرداشروع میشه..فقط پایه چندساعته؟
-
22ستاره محمدرضا
-
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
چون رفتیم تو ابان دیگه 10 ساعتو اجباریه بخونید