سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
تو حل تست ناتوانم
-
سید حسین موسوی عمادی بله متاسفانه خیلی اعتماد به نفسم پایین شده پایین بود پایین تر شده افسردگیم دارم اصلا هیچی خوشحالم نمیکنه هیچ انگیزه ای ندارم
-
علی طهماسبی ببخشید اگه نارحتتتون کردم دیگه تاپیکام نیاید من به جز اینجا جایی ندارم که راهنمایی بخوام مشاورم ندارم همیشه هم متاسفانه سوالاتم همینجوریه
-
Narges Azadmanesh میدونم ولی اخه میدونی الان خیلی درس روی هم انباشته شده خیلیییییییییی با روزی سه ساعت نمیتونم برسونم دارم به پشت کنکور موندن فک میکنم
-
Bahar Gh سلام،اگه شما درصد زیر ۴۰،۵۰ میزنی احتمالا درسنامه رو خوب نمیخونی و درس رو متوجه نمیشی یا اینکه مراحل تست زنی رو به درستی طی نمیکنی.
در دروس ریاضی و فیزیک بعد یادگیری درسنامه شما ابتدا باید تستهای راحت و بزنی تا دستت راه بیفته بعد کم کم بری سراغ تستهای سطح بالاتر.
برای یادگیری هم نباید عجله کنی درسته فرصت کمی تا کنکور هست ولی اگه همه رو الکی بخونی و تسلط نداشته باشی نتیجه خوبی نمیگیری.
از نظر من کسی که تشریحی بلده و تو درسها مسلطه تنها مشکلی که باعث میشه درصدش از ۵۰ و ۶۰ بالاتر نره سرعت تست زنیشه.
اگه شما تستهای استاندارد کنکور رو تا ۶۰ درصد بدون زمان میتونی بزنی مشکلت میتونه از سرعت باشه.. -
Bahar Gh
سلاام دوست عزیز استرس و غصه رو بذار کنار. لطفا از الانم به پشت کنکور موندن فکر نکن. اونایی که در عرض چند ماه خوندن الان دانشجوی پزشکین هیچ فرقی با شما نداشتن
فقط شروع کن عمل کن تستاتو بزن بذار یه مدت بشه هم نتیجه شو میبینی هم راهکاراشو یاد میگیری.
امیدوارم موفق باشی -
Bahar Gh
میدونم گلکم
ولی اگر یهو بخوایی ١٠ الي ١٢ ساعت درس بخونی
بعد از چند روز ولش میکنی
گفتم که باید هر روز مثلا یا نیم ساعت یا یک ساعت اضافه کنی -
سید حسین موسوی عمادی
تو ک دهمی هنوز وقت داری -
Bahar Gh ببین دختر خوب الان دیگه وقتی نیس که بخوای بگی نمیتونم تازه منی که از ابان شروع کردم هنوز امید دارم با این حال که شما هر روز
ایه یاس میخونید بعضی وقتا هر چقدر میخوام بخونیم نمیشه یعنی میریم پشت میزا ولی کتابو میبندم این موقع باید بری تو یه جو رقابتی مثلا بری پلو اونایی که میخونن اما نگو اونا جلو افتادن شاید اونا بعد عید شل کنن پس باید بری و جدا از نتیجه فقط تلاش کن بقیش رو بسپار به خدا تازه ارتباطط روبا ائمه قطع نکن
اوکییییی -
Narges Azadmanesh ببین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه خوووب
ولی هر کی یه مدله بعضیا فقط میخوان راحت باشن بعد بگن داریم تلاش میکنیم بعضیا هم تلاش میکنن و هیچی نمیشن مهم پیوستگیه اینم بدون اونیم که نظر میده مثل بقیه تماشاچیا نیس ببینه کسی کمک میخواد باید بعضی موقع ها میخ را محکم بکوبی -
علی طهماسبی
یعنی الان شما میخو محکم کوبیدی؟ -
علی طهماسبی آره باید میخ و محکم کوبید ولی به طرفت بستگی داره
طبق چیزای که بچه ها گفتن
بهار الان خیلی استرس داره پس باید یکم نرم تر صحبت کنی
باید سعی کرد اعتماد به نفسش برگرده -
Narges Azadmanesh نه ولی بقیشو باید خودش بزنه
-
Asmaa Kianii دیگه الان وقت اینا نیس تازه منم خوب بهش گفتم اگه از8صبح تا 11 شب هر 1 ساعت نیم ساعت استراحت کنه میتونه 7الی8 ساعت مفید بخونه میان استراحتاش هم ببینه کدوم کارش غلطه کدوم درست
خوبه من مشاور نشدم -
علی طهماسبی
والا من میخی ندیدم که کوبده بشه
تازه اگر میخی هم بود شما از جا کندی
بیخیال آقای طهماسبی -
Bahar Gh سلام برشما.
خب، نگاه کن درس لیاقتش نداره که بهخاطرش روحیه ات رو ببازی و افسرده بشی چون تو قرار نیست تا ابد پشت کنکور بمونی .
تو تلاشت بکن و همچنین روحیهات رو حفظ کن.
تلاش کن هفته تی یکبار هم شده بری بیرون
و به خودت استراحت بدی تا بعدش بتونی روز های بعد با نشاط و حوصله درس بخونی.
ببین از نو شروع کردن نترس چون میگن انسان موفق کسی نیست که هیچگاه زمین نمیخوره ، انسان موفق انسانی است که بعد از اینکه به زمین خورد ، سریع بلند میشه.
برای درست هم برنامه ریزی کن و حتی اگر ۵۰ درصد برنامه ات جواب بده ، هنوز هم موفق هستی. -
Bahar Gh بنظرم تنها دلیل اینکه از تست زنی میترسی همینه که تست نمیزنی!باور کن بری تو دل سوال و غلط بزنی و بعد با تحلیلش خیلی نکتهی جدید یاد بگیری لذتبخش تر از اینه که بخاطر ترست نری سمتش
من خودم با تستهای فیزیک ب شدت مشکل داشتم و میترسیدم از حلشون،ولی وقتی صدتا تست گذاشتم جلوم و خودمو مجبور کردم روی تک تکشونم فکر کنم با اینکه درصد خیلی کمی زدم،ترسم کامل برطرف شد و حالا هربار درصدمو یکم میکشم بالا
برو تو دل سوال و غلط بزن دوست من،هیچی نمیشه فقط یه چیز جدید یاد میگیری ازش همین -
Bahar Gh سلام
ببین چاپار لازمه اول هردرسیه خیلی میتونه بت کمک کنه
اگ میتونی سرعتش ببر بالا
اگ پایت ضعیفه مفهوم اول قشنگ یاد بگیر هرمبحثی ک خوندی حتمااا تستش بزن از اسون شروع کن بعد سختا تحلیلش کن
میدونم مدرسم دارین سخته ولی زیاد نمونده اخرین ماه حداقل 7 ساعت بخون
بعد اینک مدرست تموم شد بیشترش کن حتما
میتونی ولی پشتکار و تلاش زیاد مخواد
فقط 4 ماه سختیه بعد ی عمر راحتی
موفق باشی -
سلام وقت شما بخیر
چون.شما کنکوری هستین و من یه دانش اموز پایه خب قطعا من تو این زمینه که شما بتونید تو ۴ ماه کل مباحث ۳ سال رو چطور تموم کنید نظری نخواهم داشت
اما چون گفتین ۲بار شکست خوردین و نشد دلم میخواست اینو واستون تعریف کنم
تو شهر ما یه اقا پسری بودن ؛ ایشون رشتشون ریاضی بوده و وقتی که شیشم بودن تیزهوشات قبول نمیشن حتی نمونه هم قبول نمیشن وقتی میان نهم تمام دوستاشون نمونه قبول میشن جز ایشون
ولی برای کنکور ایشون رتبه ۳ میارن و میرن آلمان و اونجا دارن روی پروژه های بزرگ و جدید کار میکنن ولی دوستاشون هیچکدوم اونی که میخواستن نشد
یا حتی توی تاریخ هیچکس نبود بدون شکست موفق بشه که بلاخره باید یه شکستی باشه انشاءالله موفق میشین -
ولی ایشون پبوستگی داشتن تو مطالعه هر روز میخوندن اره تو ۴ ماه میشه بستگی به شما داره که وقتی خسته هستین ادامه بدین یا کنار بکشین