Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تو حل تست ناتوانم😢
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

تو حل تست ناتوانم😢

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
مشاوره تحصیلی
42 دیدگاه‌ها 12 کاربران 672 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Narges AzadmaneshN Narges Azadmanesh

علی طهماسبی
    😒😒😒😒
    وااا
    این چه طرز صحبت کردنه
    بجای اینکه بهش راه کار بدید تازه میگید چرا هر چندوقت یک بار از ناراحتیات میگی پیام هاش که جای شما رو تنگ نکرده که
    وقتی میگه يعني هنوز مشکلش حل نشده
    بجای کمک هي بهش پواَن منفی بدید

علی طهماسبیع آفلاین
    علی طهماسبیع آفلاین
    علی طهماسبی
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Narges Azadmanesh ببین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه خوووب
    ولی هر کی یه مدله بعضیا فقط میخوان راحت باشن بعد بگن داریم تلاش میکنیم بعضیا هم تلاش میکنن و هیچی نمیشن مهم پیوستگیه اینم بدون اونیم که نظر میده مثل بقیه تماشاچیا نیس ببینه کسی کمک میخواد باید بعضی موقع ها میخ را محکم بکوبی

... همــــــه ی مــــــــــا غــــربال خواهیم شــــد ...

Narges AzadmaneshN 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • علی طهماسبیع علی طهماسبی

Narges Azadmanesh ببین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه خوووب
      ولی هر کی یه مدله بعضیا فقط میخوان راحت باشن بعد بگن داریم تلاش میکنیم بعضیا هم تلاش میکنن و هیچی نمیشن مهم پیوستگیه اینم بدون اونیم که نظر میده مثل بقیه تماشاچیا نیس ببینه کسی کمک میخواد باید بعضی موقع ها میخ را محکم بکوبی

Narges AzadmaneshN آفلاین
      Narges Azadmanesh
      دانش آموزان آلاء دهم ریاضی

علی طهماسبی
      یعنی الان شما میخو محکم کوبیدی؟

شدشد،نشدمیریم فرودگاه زائرات نگاه میکنیم🥺🖤🤍

علی طهماسبیع 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Asmaa KianiiA آفلاین
        Asmaa KianiiA آفلاین
        Asmaa Kianii
        دانش آموزان آلاء

علی طهماسبی آره باید میخ و محکم کوبید ولی به طرفت بستگی داره
        طبق چیزای که بچه ها گفتن
        بهار الان خیلی استرس داره پس باید یکم نرم تر صحبت کنی
        باید سعی کرد اعتماد به نفسش برگرده

علی طهماسبیع 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Narges AzadmaneshN Narges Azadmanesh

علی طهماسبی
          یعنی الان شما میخو محکم کوبیدی؟

علی طهماسبیع آفلاین
          علی طهماسبیع آفلاین
          علی طهماسبی
          تجربی

Narges Azadmanesh نه ولی بقیشو باید خودش بزنه

Narges AzadmaneshN 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Asmaa KianiiA Asmaa Kianii

علی طهماسبی آره باید میخ و محکم کوبید ولی به طرفت بستگی داره
            طبق چیزای که بچه ها گفتن
            بهار الان خیلی استرس داره پس باید یکم نرم تر صحبت کنی
            باید سعی کرد اعتماد به نفسش برگرده

علی طهماسبیع آفلاین
            علی طهماسبیع آفلاین
            علی طهماسبی
            تجربی

Asmaa Kianii دیگه الان وقت اینا نیس تازه منم خوب بهش گفتم اگه از8صبح تا 11 شب هر 1 ساعت نیم ساعت استراحت کنه میتونه 7الی8 ساعت مفید بخونه میان استراحتاش هم ببینه کدوم کارش غلطه کدوم درست
            خوبه من مشاور نشدم😁 😁 😁

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • علی طهماسبیع علی طهماسبی

Narges Azadmanesh نه ولی بقیشو باید خودش بزنه

Narges Azadmanesh
              دانش آموزان آلاء دهم ریاضی

علی طهماسبی
              والا من میخی ندیدم که کوبده بشه
              تازه اگر میخی هم بود شما از جا کندی
              بیخیال آقای طهماسبی

شدشد،نشدمیریم فرودگاه زائرات نگاه میکنیم🥺🖤🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Bahar GhB Bahar Gh

سلام دوستان من از بچگی تستم ضعیف بود از ششم رفتم ازمون تشریحی همیشه بیست بودم همیشه شاگرد اول بودم اما تست نمی‌تونستم حل کنم با اینکه راهنمایی تست هم کار میکردم دبیرستان که اینقدر واسم سخت شد حتی تشریحیمم خوب نبود من ارزومه یک بار تو عمرم ریاضی چهل درصد بزنم بیشترین درصدم سی بوده اونم راهنمایی دبیرستان که صفره زیستم منفی پنجه شیمی هم منفیه فیزیکم در حد پنج درصد فقط عربی و دینی صدم ادبیاتم در حد سی و چهل بیشترین درصد هفتاد زبان هم راهنمایی صد بود دبیرستان صفر چند روزیه شروع کردم به درس خواندن ولی به شدت از حل تست میترسم😔من خیلی اهمال کاری کردم از شروع کردن میترسیدم تنها دلیل درس نخوندم تا الان میتونم بگم ترس از شروع بود من قبلاً حتی تا دوازده ساعتم می‌تونستم درس بخونم خیلی وقته به شدت اعتماد به نفسم و از دست دادم افسردگیم پشتش اومده داغونم خیلیم مشکلات برام پیش اومد حالا دوباره می‌خوام از نو فردا شروع کنم😭😭😭😭فقط چهار ماه مونده چیکار کنم که تستم خوب بشه؟
                یه روز معلممون تعریف میکرد که یه همکلاسی داشته که تشریحیش عالی و بیست بوده ولی تستش ضعیف بوده ما هممون سال اول کنکور قبول شدیم ولی اون شیش سال کنکور داده اخرم قبول نشده و نشسته خونه همش فکر میکنم چون منم تستم ضعیفه اینجوری میشم من دوتا شکست بزرگ تو این زمینه داشتم هم ششم و هم نهم نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان با اینکه خودم و می‌کشتم و می‌خوندم و تست کار میکردم همیشه قلم چیم بد بود همه هم میدونستن تستم ضعیفه همش بهم راهکار میدادن ولی فایده نداشت من جز عربی و دینی درس دیگه ای و تا حالا صد نزدم عربیم خیلی عالیه حتی از دینی بهتر ولی درسای دیگه نه😔
                @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

Zombie SlasherZ آفلاین
                Zombie SlasherZ آفلاین
                Zombie Slasher
                دانش آموزان آلاء

Bahar Gh سلام برشما.
                خب، نگاه کن درس لیاقتش نداره که به‌خاطرش روحیه ات رو ببازی و افسرده بشی چون تو قرار نیست تا ابد پشت کنکور بمونی .
                تو تلاشت بکن و همچنین روحیه‌ات رو حفظ کن.
                تلاش کن هفته تی یکبار هم شده بری بیرون
                و به خودت استراحت بدی تا بعدش بتونی روز های بعد با نشاط و حوصله درس بخونی.
                ببین از نو شروع کردن نترس چون میگن انسان موفق کسی نیست که هیچگاه زمین نمیخوره ، انسان موفق انسانی است که بعد از اینکه به زمین خورد ، سریع بلند میشه.
                برای درست هم برنامه ریزی کن و حتی اگر ۵۰ درصد برنامه ات جواب بده ، هنوز هم موفق هستی.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Bahar GhB Bahar Gh

سلام دوستان من از بچگی تستم ضعیف بود از ششم رفتم ازمون تشریحی همیشه بیست بودم همیشه شاگرد اول بودم اما تست نمی‌تونستم حل کنم با اینکه راهنمایی تست هم کار میکردم دبیرستان که اینقدر واسم سخت شد حتی تشریحیمم خوب نبود من ارزومه یک بار تو عمرم ریاضی چهل درصد بزنم بیشترین درصدم سی بوده اونم راهنمایی دبیرستان که صفره زیستم منفی پنجه شیمی هم منفیه فیزیکم در حد پنج درصد فقط عربی و دینی صدم ادبیاتم در حد سی و چهل بیشترین درصد هفتاد زبان هم راهنمایی صد بود دبیرستان صفر چند روزیه شروع کردم به درس خواندن ولی به شدت از حل تست میترسم😔من خیلی اهمال کاری کردم از شروع کردن میترسیدم تنها دلیل درس نخوندم تا الان میتونم بگم ترس از شروع بود من قبلاً حتی تا دوازده ساعتم می‌تونستم درس بخونم خیلی وقته به شدت اعتماد به نفسم و از دست دادم افسردگیم پشتش اومده داغونم خیلیم مشکلات برام پیش اومد حالا دوباره می‌خوام از نو فردا شروع کنم😭😭😭😭فقط چهار ماه مونده چیکار کنم که تستم خوب بشه؟
                  یه روز معلممون تعریف میکرد که یه همکلاسی داشته که تشریحیش عالی و بیست بوده ولی تستش ضعیف بوده ما هممون سال اول کنکور قبول شدیم ولی اون شیش سال کنکور داده اخرم قبول نشده و نشسته خونه همش فکر میکنم چون منم تستم ضعیفه اینجوری میشم من دوتا شکست بزرگ تو این زمینه داشتم هم ششم و هم نهم نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان با اینکه خودم و می‌کشتم و می‌خوندم و تست کار میکردم همیشه قلم چیم بد بود همه هم میدونستن تستم ضعیفه همش بهم راهکار میدادن ولی فایده نداشت من جز عربی و دینی درس دیگه ای و تا حالا صد نزدم عربیم خیلی عالیه حتی از دینی بهتر ولی درسای دیگه نه😔
                  @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

Shadab RadS آفلاین
                  Shadab RadS آفلاین
                  Shadab Rad
                  دانش آموزان آلاء دوازدهم

Bahar Gh بنظرم تنها دلیل اینکه از تست زنی می‌ترسی همینه که تست نمیزنی!باور کن بری تو دل سوال و غلط بزنی و بعد با تحلیلش خیلی نکته‌ی جدید یاد بگیری لذت‌بخش تر از اینه که بخاطر ترست نری سمتش
                  من خودم با تست‌های فیزیک ب شدت مشکل داشتم و می‌ترسیدم از حلشون،ولی وقتی صدتا تست گذاشتم جلوم و خودمو مجبور کردم روی تک تکشونم فکر کنم با اینکه درصد خیلی کمی زدم،ترسم کامل برطرف شد و حالا هربار درصدمو یکم میکشم بالا
                  برو تو دل سوال و غلط بزن دوست من،هیچی نمیشه فقط یه چیز جدید یاد میگیری ازش همین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Bahar GhB Bahar Gh

@Zahra-Zahraii ممنونم عزیزم مرسی
                    راستش خیلی ناامیدم انقدرم استرس دارم که اصلا نمیدونم باید چیکار کنم راه ابریشم دارم ولی چون که وقتم کمه گفتم ازش استفاده نمیکنم و این چندروزه فقط از روی کتاب و درسنامه می‌خوندم که واقعا اینجوری هیچی نمی‌فهمم فیلمها خیلی بهترن حالا می‌خوام راه ابریشم و شروع کنم چاپارم نمی‌خوام ببینم می‌خوام همون فیلمها رو کامل ببینم تا قشنگ یاد بگیرم فقط من موندم پیله هارو چیکار کنم ☹️ هم زیادن هم اگه نبینم نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟

A آفلاین
                    A آفلاین
                    ari_14

Bahar Gh سلام
                    ببین چاپار لازمه اول هردرسیه خیلی میتونه بت کمک کنه
                    اگ میتونی سرعتش ببر بالا
                    اگ پایت ضعیفه مفهوم اول قشنگ یاد بگیر هرمبحثی ک خوندی حتمااا تستش بزن از اسون شروع کن بعد سختا تحلیلش کن
                    میدونم مدرسم دارین سخته ولی زیاد نمونده اخرین ماه حداقل 7 ساعت بخون
                    بعد اینک مدرست تموم شد بیشترش کن حتما
                    میتونی ولی پشتکار و تلاش زیاد مخواد
                    فقط 4 ماه سختیه بعد ی عمر راحتی
                    موفق باشی

Bahar GhB 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe Gomnam
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده

سلام وقت شما بخیر
                      چون.شما کنکوری هستین و من یه دانش اموز پایه خب قطعا من تو این زمینه که شما بتونید تو ۴ ماه کل مباحث ۳ سال رو چطور تموم کنید نظری نخواهم داشت
                      اما چون گفتین ۲بار شکست خوردین و نشد دلم میخواست اینو واستون تعریف کنم
                      تو شهر ما یه اقا پسری بودن ؛ ایشون رشتشون ریاضی بوده و وقتی که شیشم بودن تیزهوشات قبول نمیشن حتی نمونه هم قبول نمیشن وقتی میان نهم تمام دوستاشون نمونه قبول میشن جز ایشون
                      ولی برای کنکور ایشون رتبه ۳ میارن و میرن آلمان و اونجا دارن روی پروژه های بزرگ و جدید کار میکنن ولی دوستاشون هیچکدوم اونی که میخواستن نشد
                      یا حتی توی تاریخ هیچکس نبود بدون شکست موفق بشه که بلاخره باید یه شکستی باشه انشاءالله موفق میشین🌼🌼

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Gharibe GomnamG آفلاین
                        Gharibe GomnamG آفلاین
                        Gharibe Gomnam

ولی ایشون پبوستگی داشتن تو مطالعه هر روز میخوندن اره تو ۴ ماه میشه بستگی به شما داره که وقتی خسته هستین ادامه بدین یا کنار بکشین🙂

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • A ari_14

Bahar Gh سلام
                          ببین چاپار لازمه اول هردرسیه خیلی میتونه بت کمک کنه
                          اگ میتونی سرعتش ببر بالا
                          اگ پایت ضعیفه مفهوم اول قشنگ یاد بگیر هرمبحثی ک خوندی حتمااا تستش بزن از اسون شروع کن بعد سختا تحلیلش کن
                          میدونم مدرسم دارین سخته ولی زیاد نمونده اخرین ماه حداقل 7 ساعت بخون
                          بعد اینک مدرست تموم شد بیشترش کن حتما
                          میتونی ولی پشتکار و تلاش زیاد مخواد
                          فقط 4 ماه سختیه بعد ی عمر راحتی
                          موفق باشی

Bahar GhB آفلاین
                          Bahar GhB آفلاین
                          Bahar Gh
                          دانش آموزان آلاء

@Zahra-Zahraii چاپارها عین فیلمها هستن؟به خوبی فیلمها هستن؟اگه ببینم خوب مطلب جا میفته یا دوباره باید برم سراغ فیلم همه مطالب و میگن؟
                          درس ریاضی چاپار نداره😔

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Bahar GhB Bahar Gh

@Zahra-Zahraii چاپارها عین فیلمها هستن؟به خوبی فیلمها هستن؟اگه ببینم خوب مطلب جا میفته یا دوباره باید برم سراغ فیلم همه مطالب و میگن؟
                            درس ریاضی چاپار نداره😔

A آفلاین
                            A آفلاین
                            ari_14

Bahar Gh ببخشید منظورم پیله بود
                            چاپار خلاصه همون فرسنگ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            پاسخ
                            • پاسخ به عنوان موضوع
                            وارد شوید تا پست بفرستید