تو حل تست ناتوانم
-
Bahar Gh
سلام رفیق
خب من که خواننده متن بودم اعصابم خورد شد!
چه برسه به خودت که داری تو این موج منفی زندگی میکنی
کنکور یه آزمایشه همین تمام تلاشتو بکن بقیه شو بسپر به خدا
بعدشم کی گفته تست زدنت ضعیفه!
سعی کن همش به خودت انرژی مثبت بدی
از کجا معلوم
شاید روند بد تحصیلی تو برایند انرژی های منفی باشه که به خودت دادی
من خودمم اوضاعم تعریفی نداره ولی چند مدتیه به این تفکر رسیدم
این توکل به خدا خعلی خوب جواب میده
یه بار امتحانش کن
شبت خوش یاحقسید حسین موسوی عمادی بله متاسفانه خیلی اعتماد به نفسم پایین شده پایین بود پایین تر شده افسردگیم دارم اصلا هیچی خوشحالم نمیکنه هیچ انگیزه ای ندارم
-
Bahar Gh تو چرا هر چند وقت یبار از نارحتیات میگی؟ماهم ناراحت میشیم
علی طهماسبی ببخشید اگه نارحتتتون کردم دیگه تاپیکام نیاید من به جز اینجا جایی ندارم که راهنمایی بخوام مشاورم ندارم همیشه هم متاسفانه سوالاتم همینجوریه
-
بهار جان شما نباید یهو شروع کنی ١٢ ساعت در روز های اول درس بخونی
بايد از سه ساعت شروع کنی و هر روز نیم ساعت بهش اضافه کنی
یا یک روز به درمیونNarges Azadmanesh میدونم ولی اخه میدونی الان خیلی درس روی هم انباشته شده خیلیییییییییی با روزی سه ساعت نمیتونم برسونم دارم به پشت کنکور موندن فک میکنم
-
سلام دوستان من از بچگی تستم ضعیف بود از ششم رفتم ازمون تشریحی همیشه بیست بودم همیشه شاگرد اول بودم اما تست نمیتونستم حل کنم با اینکه راهنمایی تست هم کار میکردم دبیرستان که اینقدر واسم سخت شد حتی تشریحیمم خوب نبود من ارزومه یک بار تو عمرم ریاضی چهل درصد بزنم بیشترین درصدم سی بوده اونم راهنمایی دبیرستان که صفره زیستم منفی پنجه شیمی هم منفیه فیزیکم در حد پنج درصد فقط عربی و دینی صدم ادبیاتم در حد سی و چهل بیشترین درصد هفتاد زبان هم راهنمایی صد بود دبیرستان صفر چند روزیه شروع کردم به درس خواندن ولی به شدت از حل تست میترسم
من خیلی اهمال کاری کردم از شروع کردن میترسیدم تنها دلیل درس نخوندم تا الان میتونم بگم ترس از شروع بود من قبلاً حتی تا دوازده ساعتم میتونستم درس بخونم خیلی وقته به شدت اعتماد به نفسم و از دست دادم افسردگیم پشتش اومده داغونم خیلیم مشکلات برام پیش اومد حالا دوباره میخوام از نو فردا شروع کنم
فقط چهار ماه مونده چیکار کنم که تستم خوب بشه؟
یه روز معلممون تعریف میکرد که یه همکلاسی داشته که تشریحیش عالی و بیست بوده ولی تستش ضعیف بوده ما هممون سال اول کنکور قبول شدیم ولی اون شیش سال کنکور داده اخرم قبول نشده و نشسته خونه همش فکر میکنم چون منم تستم ضعیفه اینجوری میشم من دوتا شکست بزرگ تو این زمینه داشتم هم ششم و هم نهم نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان با اینکه خودم و میکشتم و میخوندم و تست کار میکردم همیشه قلم چیم بد بود همه هم میدونستن تستم ضعیفه همش بهم راهکار میدادن ولی فایده نداشت من جز عربی و دینی درس دیگه ای و تا حالا صد نزدم عربیم خیلی عالیه حتی از دینی بهتر ولی درسای دیگه نه
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام،اگه شما درصد زیر ۴۰،۵۰ میزنی احتمالا درسنامه رو خوب نمیخونی و درس رو متوجه نمیشی یا اینکه مراحل تست زنی رو به درستی طی نمیکنی.
در دروس ریاضی و فیزیک بعد یادگیری درسنامه شما ابتدا باید تستهای راحت و بزنی تا دستت راه بیفته بعد کم کم بری سراغ تستهای سطح بالاتر.
برای یادگیری هم نباید عجله کنی درسته فرصت کمی تا کنکور هست ولی اگه همه رو الکی بخونی و تسلط نداشته باشی نتیجه خوبی نمیگیری.
از نظر من کسی که تشریحی بلده و تو درسها مسلطه تنها مشکلی که باعث میشه درصدش از ۵۰ و ۶۰ بالاتر نره سرعت تست زنیشه.
اگه شما تستهای استاندارد کنکور رو تا ۶۰ درصد بدون زمان میتونی بزنی مشکلت میتونه از سرعت باشه.. -
سلام دوستان من از بچگی تستم ضعیف بود از ششم رفتم ازمون تشریحی همیشه بیست بودم همیشه شاگرد اول بودم اما تست نمیتونستم حل کنم با اینکه راهنمایی تست هم کار میکردم دبیرستان که اینقدر واسم سخت شد حتی تشریحیمم خوب نبود من ارزومه یک بار تو عمرم ریاضی چهل درصد بزنم بیشترین درصدم سی بوده اونم راهنمایی دبیرستان که صفره زیستم منفی پنجه شیمی هم منفیه فیزیکم در حد پنج درصد فقط عربی و دینی صدم ادبیاتم در حد سی و چهل بیشترین درصد هفتاد زبان هم راهنمایی صد بود دبیرستان صفر چند روزیه شروع کردم به درس خواندن ولی به شدت از حل تست میترسم
من خیلی اهمال کاری کردم از شروع کردن میترسیدم تنها دلیل درس نخوندم تا الان میتونم بگم ترس از شروع بود من قبلاً حتی تا دوازده ساعتم میتونستم درس بخونم خیلی وقته به شدت اعتماد به نفسم و از دست دادم افسردگیم پشتش اومده داغونم خیلیم مشکلات برام پیش اومد حالا دوباره میخوام از نو فردا شروع کنم
یه روز معلممون تعریف میکرد که یه همکلاسی داشته که تشریحیش عالی و بیست بوده ولی تستش ضعیف بوده ما هممون سال اول کنکور قبول شدیم ولی اون شیش سال کنکور داده اخرم قبول نشده و نشسته خونه همش فکر میکنم چون منم تستم ضعیفه اینجوری میشم من دوتا شکست بزرگ تو این زمینه داشتم هم ششم و هم نهم نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان با اینکه خودم و میکشتم و میخوندم و تست کار میکردم همیشه قلم چیم بد بود همه هم میدونستن تستم ضعیفه همش بهم راهکار میدادن ولی فایده نداشت من جز عربی و دینی درس دیگه ای و تا حالا صد نزدم عربیم خیلی عالیه حتی از دینی بهتر ولی درسای دیگه نه
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh
سلاام دوست عزیز استرس و غصه رو بذار کنار. لطفا از الانم به پشت کنکور موندن فکر نکن. اونایی که در عرض چند ماه خوندن الان دانشجوی پزشکین هیچ فرقی با شما نداشتن
فقط شروع کن عمل کن تستاتو بزن بذار یه مدت بشه هم نتیجه شو میبینی هم راهکاراشو یاد میگیری.
امیدوارم موفق باشی -
Narges Azadmanesh میدونم ولی اخه میدونی الان خیلی درس روی هم انباشته شده خیلیییییییییی با روزی سه ساعت نمیتونم برسونم دارم به پشت کنکور موندن فک میکنم
Bahar Gh
میدونم گلکم
ولی اگر یهو بخوایی ١٠ الي ١٢ ساعت درس بخونی
بعد از چند روز ولش میکنی
گفتم که باید هر روز مثلا یا نیم ساعت یا یک ساعت اضافه کنی -
سید حسین موسوی عمادی بله متاسفانه خیلی اعتماد به نفسم پایین شده پایین بود پایین تر شده افسردگیم دارم اصلا هیچی خوشحالم نمیکنه هیچ انگیزه ای ندارم
-
Bahar Gh نگران نباش
به نظرم طبیعیه
چون من خودمم همین جوری شدم الانسید حسین موسوی عمادی
تو ک دهمی هنوز وقت داری -
علی طهماسبی ببخشید اگه نارحتتتون کردم دیگه تاپیکام نیاید من به جز اینجا جایی ندارم که راهنمایی بخوام مشاورم ندارم همیشه هم متاسفانه سوالاتم همینجوریه
Bahar Gh ببین دختر خوب الان دیگه وقتی نیس که بخوای بگی نمیتونم تازه منی که از ابان شروع کردم هنوز امید دارم با این حال که شما هر روز
ایه یاس میخونید بعضی وقتا هر چقدر میخوام بخونیم نمیشه یعنی میریم پشت میزا ولی کتابو میبندم این موقع باید بری تو یه جو رقابتی مثلا بری پلو اونایی که میخونن اما نگو اونا جلو افتادن شاید اونا بعد عید شل کنن پس باید بری و جدا از نتیجه فقط تلاش کن بقیش رو بسپار به خدا تازه ارتباطط روبا ائمه قطع نکن
اوکییییی -
علی طهماسبی
وااا
این چه طرز صحبت کردنه
بجای اینکه بهش راه کار بدید تازه میگید چرا هر چندوقت یک بار از ناراحتیات میگی پیام هاش که جای شما رو تنگ نکرده که
وقتی میگه يعني هنوز مشکلش حل نشده
بجای کمک هي بهش پواَن منفی بدیدNarges Azadmanesh ببین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه خوووب
ولی هر کی یه مدله بعضیا فقط میخوان راحت باشن بعد بگن داریم تلاش میکنیم بعضیا هم تلاش میکنن و هیچی نمیشن مهم پیوستگیه اینم بدون اونیم که نظر میده مثل بقیه تماشاچیا نیس ببینه کسی کمک میخواد باید بعضی موقع ها میخ را محکم بکوبی -
Narges Azadmanesh ببین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه خوووب
ولی هر کی یه مدله بعضیا فقط میخوان راحت باشن بعد بگن داریم تلاش میکنیم بعضیا هم تلاش میکنن و هیچی نمیشن مهم پیوستگیه اینم بدون اونیم که نظر میده مثل بقیه تماشاچیا نیس ببینه کسی کمک میخواد باید بعضی موقع ها میخ را محکم بکوبیعلی طهماسبی
یعنی الان شما میخو محکم کوبیدی؟ -
علی طهماسبی آره باید میخ و محکم کوبید ولی به طرفت بستگی داره
طبق چیزای که بچه ها گفتن
بهار الان خیلی استرس داره پس باید یکم نرم تر صحبت کنی
باید سعی کرد اعتماد به نفسش برگرده -
علی طهماسبی
یعنی الان شما میخو محکم کوبیدی؟Narges Azadmanesh نه ولی بقیشو باید خودش بزنه
-
علی طهماسبی آره باید میخ و محکم کوبید ولی به طرفت بستگی داره
طبق چیزای که بچه ها گفتن
بهار الان خیلی استرس داره پس باید یکم نرم تر صحبت کنی
باید سعی کرد اعتماد به نفسش برگردهAsmaa Kianii دیگه الان وقت اینا نیس تازه منم خوب بهش گفتم اگه از8صبح تا 11 شب هر 1 ساعت نیم ساعت استراحت کنه میتونه 7الی8 ساعت مفید بخونه میان استراحتاش هم ببینه کدوم کارش غلطه کدوم درست
خوبه من مشاور نشدم -
Narges Azadmanesh نه ولی بقیشو باید خودش بزنه
علی طهماسبی
والا من میخی ندیدم که کوبده بشه
تازه اگر میخی هم بود شما از جا کندی
بیخیال آقای طهماسبی -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام برشما.
خب، نگاه کن درس لیاقتش نداره که بهخاطرش روحیه ات رو ببازی و افسرده بشی چون تو قرار نیست تا ابد پشت کنکور بمونی .
تو تلاشت بکن و همچنین روحیهات رو حفظ کن.
تلاش کن هفته تی یکبار هم شده بری بیرون
و به خودت استراحت بدی تا بعدش بتونی روز های بعد با نشاط و حوصله درس بخونی.
ببین از نو شروع کردن نترس چون میگن انسان موفق کسی نیست که هیچگاه زمین نمیخوره ، انسان موفق انسانی است که بعد از اینکه به زمین خورد ، سریع بلند میشه.
برای درست هم برنامه ریزی کن و حتی اگر ۵۰ درصد برنامه ات جواب بده ، هنوز هم موفق هستی. -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh بنظرم تنها دلیل اینکه از تست زنی میترسی همینه که تست نمیزنی!باور کن بری تو دل سوال و غلط بزنی و بعد با تحلیلش خیلی نکتهی جدید یاد بگیری لذتبخش تر از اینه که بخاطر ترست نری سمتش
من خودم با تستهای فیزیک ب شدت مشکل داشتم و میترسیدم از حلشون،ولی وقتی صدتا تست گذاشتم جلوم و خودمو مجبور کردم روی تک تکشونم فکر کنم با اینکه درصد خیلی کمی زدم،ترسم کامل برطرف شد و حالا هربار درصدمو یکم میکشم بالا
برو تو دل سوال و غلط بزن دوست من،هیچی نمیشه فقط یه چیز جدید یاد میگیری ازش همین -
@Zahra-Zahraii ممنونم عزیزم مرسی
راستش خیلی ناامیدم انقدرم استرس دارم که اصلا نمیدونم باید چیکار کنم راه ابریشم دارم ولی چون که وقتم کمه گفتم ازش استفاده نمیکنم و این چندروزه فقط از روی کتاب و درسنامه میخوندم که واقعا اینجوری هیچی نمیفهمم فیلمها خیلی بهترن حالا میخوام راه ابریشم و شروع کنم چاپارم نمیخوام ببینم میخوام همون فیلمها رو کامل ببینم تا قشنگ یاد بگیرم فقط من موندم پیله هارو چیکار کنم️ هم زیادن هم اگه نبینم نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟
Bahar Gh سلام
ببین چاپار لازمه اول هردرسیه خیلی میتونه بت کمک کنه
اگ میتونی سرعتش ببر بالا
اگ پایت ضعیفه مفهوم اول قشنگ یاد بگیر هرمبحثی ک خوندی حتمااا تستش بزن از اسون شروع کن بعد سختا تحلیلش کن
میدونم مدرسم دارین سخته ولی زیاد نمونده اخرین ماه حداقل 7 ساعت بخون
بعد اینک مدرست تموم شد بیشترش کن حتما
میتونی ولی پشتکار و تلاش زیاد مخواد
فقط 4 ماه سختیه بعد ی عمر راحتی
موفق باشی -
سلام وقت شما بخیر
چون.شما کنکوری هستین و من یه دانش اموز پایه خب قطعا من تو این زمینه که شما بتونید تو ۴ ماه کل مباحث ۳ سال رو چطور تموم کنید نظری نخواهم داشت
اما چون گفتین ۲بار شکست خوردین و نشد دلم میخواست اینو واستون تعریف کنم
تو شهر ما یه اقا پسری بودن ؛ ایشون رشتشون ریاضی بوده و وقتی که شیشم بودن تیزهوشات قبول نمیشن حتی نمونه هم قبول نمیشن وقتی میان نهم تمام دوستاشون نمونه قبول میشن جز ایشون
ولی برای کنکور ایشون رتبه ۳ میارن و میرن آلمان و اونجا دارن روی پروژه های بزرگ و جدید کار میکنن ولی دوستاشون هیچکدوم اونی که میخواستن نشد
یا حتی توی تاریخ هیچکس نبود بدون شکست موفق بشه که بلاخره باید یه شکستی باشه انشاءالله موفق میشین -
ولی ایشون پبوستگی داشتن تو مطالعه هر روز میخوندن اره تو ۴ ماه میشه بستگی به شما داره که وقتی خسته هستین ادامه بدین یا کنار بکشین