قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد
-
کانون باعث کشیده شده من به بیمارستان قلب شد
آقای قلم چی من نه تنها برای شما بلکه برای انسانیت شما هم متاسفم برای لقمه های حرامی کانون فرهنگی داره در میاره متاسفم
آقای قلم چی من دو سال دانش آموز کانون هستم میخواستم بعد از اتفاق دیروز که کانون قلم چی در مشهد نمایندگی آن در قاسم آباد هست این جریان ها را به شما بگم تا شما درجریان باشید گرچه بعید میدونم شما تاثیری بدین اخه پولی که از این نمایندگی ها میگیرید براتون خوبه خب حالا جریان براتون شرح میدم و امید وارم تک تک دوسانی که در آن نمایندگی کار میکندد روزی جواب کار های خودشون فقط از خدا بگیرن من دیشب منتقل به بیمارستان قلب شدم بخاطر فشار عصبی که این چند وقت نمایندگی کانون رومن گزاشته بود اول اتفاقاتی که در این نمایندگی میفته بگم و کسی که حتی جرئیت نداره بگه رو میگم برای این جرئیت ندارن که مدیر اونجا شخصی که تا میای حرف بزنی با خشونت تمام برخورد میکنه و مردم هم میترسن پولشون به باد بره من دوسال هست در این حوزع کانون آزمون میدم هیچ وقت حتی یک بار هم نشده که اونایی که دیر اومدن پشت در نگه دارن ومنتقل کنن به حوزه دیگ تا اینکه دیروز طبق وقت همیشگی میرفتیم ازمون بدیم مدیر کانون در رو ماها بست زیاد بودیم با خیلی از بچه ها دعوا کرد و میگف من مدیر اینجام هرچی میگم باید انجام بشه و.. بعد از ورود ما به حوزه پاسخ و برگ و آزمون رو 40 دقیقه به ماها دیر دادن بعد 3 یا4 تا پشتیبان با کمال بی ادبی و بیشوری و دعوا میفهمی دعوا میکردن بادانش آموزا جوری که کار من به بیمارستان قلب کشید اسم یک چیزی رو گزاشتن مشاوره ویژه درحالی که من اصلا پشتیبانی برای خودم نبینم بار سوم یا 4 که پشتیبان عوض میشه کانون بجا اینکه قلم بده دست بچه ها قلم رو داره میگیره من بابت اون همه پولی که ازمن کانون گرفته بیخیالش میشم و دیگه آزمونا کانون شرکت نمیکنم از اون حسابدار بیشعورش بگم که دائما درحال پرخاش به دانش آموزاس یا از اون پشتیبان هایی بگم که کارشون فقط خراب کردن آینده بچه هاس یا از اون دوستانی بگم فقط هدفشون تخلیه پول والدینه اقای قلم چی من هنوز اول سال دیگ به هیچ وجه در آزمون هاتون شرکت نخواهم کرد و این نوشتم را در سراسر فضای مجازی پخش خواهم کرد تا دوستان دیگری مثل من نشن و بازهم متاسفم که کانون قلم چی با تبلیغات دروغ و خراب کردن آینده ماها داره روزگار میچرخونه -
من که از قلمچی راضی بودم
-
@ادمین..........
-
آقای قلم چی من نه تنها برای شما بلکه برای انسانیت شما هم متاسفم برای لقمه های حرامی کانون فرهنگی داره در میاره متاسفم
آقای قلم چی من دو سال دانش آموز کانون هستم میخواستم بعد از اتفاق دیروز که کانون قلم چی در مشهد نمایندگی آن در قاسم آباد هست این جریان ها را به شما بگم تا شما درجریان باشید گرچه بعید میدونم شما تاثیری بدین اخه پولی که از این نمایندگی ها میگیرید براتون خوبه خب حالا جریان براتون شرح میدم و امید وارم تک تک دوسانی که در آن نمایندگی کار میکندد روزی جواب کار های خودشون فقط از خدا بگیرن من دیشب منتقل به بیمارستان قلب شدم بخاطر فشار عصبی که این چند وقت نمایندگی کانون رومن گزاشته بود اول اتفاقاتی که در این نمایندگی میفته بگم و کسی که حتی جرئیت نداره بگه رو میگم برای این جرئیت ندارن که مدیر اونجا شخصی که تا میای حرف بزنی با خشونت تمام برخورد میکنه و مردم هم میترسن پولشون به باد بره من دوسال هست در این حوزع کانون آزمون میدم هیچ وقت حتی یک بار هم نشده که اونایی که دیر اومدن پشت در نگه دارن ومنتقل کنن به حوزه دیگ تا اینکه دیروز طبق وقت همیشگی میرفتیم ازمون بدیم مدیر کانون در رو ماها بست زیاد بودیم با خیلی از بچه ها دعوا کرد و میگف من مدیر اینجام هرچی میگم باید انجام بشه و.. بعد از ورود ما به حوزه پاسخ و برگ و آزمون رو 40 دقیقه به ماها دیر دادن بعد 3 یا4 تا پشتیبان با کمال بی ادبی و بیشوری و دعوا میفهمی دعوا میکردن بادانش آموزا جوری که کار من به بیمارستان قلب کشید اسم یک چیزی رو گزاشتن مشاوره ویژه درحالی که من اصلا پشتیبانی برای خودم نبینم بار سوم یا 4 که پشتیبان عوض میشه کانون بجا اینکه قلم بده دست بچه ها قلم رو داره میگیره من بابت اون همه پولی که ازمن کانون گرفته بیخیالش میشم و دیگه آزمونا کانون شرکت نمیکنم از اون حسابدار بیشعورش بگم که دائما درحال پرخاش به دانش آموزاس یا از اون پشتیبان هایی بگم که کارشون فقط خراب کردن آینده بچه هاس یا از اون دوستانی بگم فقط هدفشون تخلیه پول والدینه اقای قلم چی من هنوز اول سال دیگ به هیچ وجه در آزمون هاتون شرکت نخواهم کرد و این نوشتم را در سراسر فضای مجازی پخش خواهم کرد تا دوستان دیگری مثل من نشن و بازهم متاسفم که کانون قلم چی با تبلیغات دروغ و خراب کردن آینده ماها داره روزگار میچرخونهامیرمحمد 0 من از قلمچی راضی بودم هم پشتیبان هم ازمونا
-
امیرمحمد 0 من از قلمچی راضی بودم هم پشتیبان هم ازمونا
خوشحالم که همه مثل من نبودن منتهی اونا کاری کردن ک من به بیمارستان کشیده بشم شاید نمایندگی تو شهر من انسان نیستند@sohrab1999
-
ازمونات رو شرکت کن حتما یکم زود برو با هیچ کدوم شون هم حرف نزن
قبول دارم برخورد بد بعضیاشون رو تو قزوینم پارسال یه مدیر داشت زن بود نعرره میزد تو سالن
من سوم بودم زور میکردن بنت رو تا آخر شهریور تموم کنی که بعدا بری کتابای زرد و عیدو پول بدی بخری من زنگ زدم به کانون مرکزی یکی قطع میکرد یکی میگفت مسئول کس دیگه ست خلاصه هیچی نشد
تو قسمت شکایات قلم چی برو همینا رو بنویس
بازم میگم آزمونات رو شرکت کن سعی کن 7:30 تو حوزه باشی به پشتیبانت هم بگو نمیخوای بهت زنگ بزنه وفقط جا وساعت آزمون رو برات اس ام اس کنه وتو تو نظر سنجی براش میزنی تماس گرفته دیگه باهات کار نداره اون الان نری قلم چی و بخوای وقتت رو صرف این قضایا کنی کانون هیچ ضرری نمیرسه بهش ولی تو چرا -
ازمونات رو شرکت کن حتما یکم زود برو با هیچ کدوم شون هم حرف نزن
قبول دارم برخورد بد بعضیاشون رو تو قزوینم پارسال یه مدیر داشت زن بود نعرره میزد تو سالن
من سوم بودم زور میکردن بنت رو تا آخر شهریور تموم کنی که بعدا بری کتابای زرد و عیدو پول بدی بخری من زنگ زدم به کانون مرکزی یکی قطع میکرد یکی میگفت مسئول کس دیگه ست خلاصه هیچی نشد
تو قسمت شکایات قلم چی برو همینا رو بنویس
بازم میگم آزمونات رو شرکت کن سعی کن 7:30 تو حوزه باشی به پشتیبانت هم بگو نمیخوای بهت زنگ بزنه وفقط جا وساعت آزمون رو برات اس ام اس کنه وتو تو نظر سنجی براش میزنی تماس گرفته دیگه باهات کار نداره اون الان نری قلم چی و بخوای وقتت رو صرف این قضایا کنی کانون هیچ ضرری نمیرسه بهش ولی تو چراmozhgan_99
سلام من جوری تلاشمو میکنم که بهشون نشون بدم آزموناشون چرته بی صبرانه منتظر کنکورم -
mozhgan_99
سلام من جوری تلاشمو میکنم که بهشون نشون بدم آزموناشون چرته بی صبرانه منتظر کنکورمامیرمحمد 0 در قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد گفته است:
mozhgan_99
سلام من جوری تلاشمو میکنم که بهشون نشون بدم آزموناشون چرته بی صبرانه منتظر کنکورمامیرمحمد 0 در قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد گفته است:
mozhgan_99
سلام من جوری تلاشمو میکنم که بهشون نشون بدم آزموناشون چرته بی صبرانه منتظر کنکورمآزمون رو برای اونا نمیدی که . برا خودت میدی . تو تلاش برا خودت بکن . فرضا نری آزمون بشی رتبه یک کنکور اونا با مدرک میگن ثبت نام قلمچی بود به واسطه اوناس . تا حرفم بزنی راحت یک شکایت ناز ازت میکنن . بدتر درگیرتر و اعصاب خورد تر میشه . بشین بخون برو آزمونو بده . اینکه شهر شما بده دلیل نمیشه از ریشه این موسسه بد باشه
-
راست میگن بچه ها شما که پولتونم نمیتون از اینا پس بگیرین
پس خودتونو الکی وارد حاشیه نکنین
این چیزا رو از کانونیا خیلیامون دیدیم
بعضا تهوع آوره رفتارشون
ولی خب که چی ؟
از این جوای منفی دوری کنین
خودتونو بزنین به بیخیالی وگرنه بعد کنکور افسوس میخورین تمرکزتونو رو چیزای بیخود گذاشتین
درستونو بخونین
بی خیال عالم ! -
خوب یا بد بودن قلم چی بشدت بستگی به نمایندگی اون شهر و خود دانش آموز داره، من که بورس شدم و اگه قلم چی بورسم نمیکرد احتمالن نمیتونستم جایی آزمون ثبت نام کنم، ازین بابت راضی ام ازش
-
تو پول دادی برو ازمونت رو بده ولی تماس بگیر ازشون شکایت کن خدا لعنتشون کنه حرومشون چقدر هزینه قلمچی زیاده خخخخ
-
آقای قلم چی من دو سال دانش آموز کانون هستم میخواستم بعد از اتفاق دیروز که کانون قلم چی در مشهد نمایندگی آن در قاسم آباد هست این جریان ها را به شما بگم تا شما درجریان باشید گرچه بعید میدونم شما تاثیری بدین اخه پولی که از این نمایندگی ها میگیرید براتون خوبه خب حالا جریان براتون شرح میدم و امید وارم تک تک دوسانی که در آن نمایندگی کار میکندد روزی جواب کار های خودشون فقط از خدا بگیرن من دیشب منتقل به بیمارستان قلب شدم بخاطر فشار عصبی که این چند وقت نمایندگی کانون رومن گزاشته بود اول اتفاقاتی که در این نمایندگی میفته بگم و کسی که حتی جرئیت نداره بگه رو میگم برای این جرئیت ندارن که مدیر اونجا شخصی که تا میای حرف بزنی با خشونت تمام برخورد میکنه و مردم هم میترسن پولشون به باد بره من دوسال هست در این حوزع کانون آزمون میدم هیچ وقت حتی یک بار هم نشده که اونایی که دیر اومدن پشت در نگه دارن ومنتقل کنن به حوزه دیگ تا اینکه دیروز طبق وقت همیشگی میرفتیم ازمون بدیم مدیر کانون در رو ماها بست زیاد بودیم با خیلی از بچه ها دعوا کرد و میگف من مدیر اینجام هرچی میگم باید انجام بشه و.. بعد از ورود ما به حوزه پاسخ و برگ و آزمون رو 40 دقیقه به ماها دیر دادن بعد 3 یا4 تا پشتیبان با کمال بی ادبی و بیشوری و دعوا میفهمی دعوا میکردن بادانش آموزا جوری که کار من به بیمارستان قلب کشید اسم یک چیزی رو گزاشتن مشاوره ویژه درحالی که من اصلا پشتیبانی برای خودم نبینم بار سوم یا 4 که پشتیبان عوض میشه کانون بجا اینکه قلم بده دست بچه ها قلم رو داره میگیره من بابت اون همه پولی که ازمن کانون گرفته بیخیالش میشم و دیگه آزمونا کانون شرکت نمیکنم از اون حسابدار بیشعورش بگم که دائما درحال پرخاش به دانش آموزاس یا از اون پشتیبان هایی بگم که کارشون فقط خراب کردن آینده بچه هاس یا از اون دوستانی بگم فقط هدفشون تخلیه پول والدینه اقای قلم چی من هنوز اول سال دیگ به هیچ وجه در آزمون هاتون شرکت نخواهم کرد و این نوشتم را در سراسر فضای مجازی پخش خواهم کرد تا دوستان دیگری مثل من نشن و بازهم متاسفم که کانون قلم چی با تبلیغات دروغ و خراب کردن آینده ماها داره روزگار میچرخونهامیرمحمد 0 میتونید دیگه آزمون ندید کسی زور کرده شما رو؟
ماهم داریم میریم ولی از این خبرا نیست
اگه قست شما خراب کردن یه موسسه به بزرگی کانونه که بگم کارتون خیلی مسخرست
اگه مشکل یا تخلفی هست زنگ بزن ببین تهران رسیدگی میکنن یا نه
بعدشم پشتیبان زوری نیست دوست نداشته باشی حتی باهاش ارتباط رو قطع میکنی
در هر صورت ما ساعت ۸و ربع آزمونمون شروع میشه و تا اتمام حتی صدای گنجشک هم نمیاد مشکل شما یا چیز دیگه ای هست یا اینکه واقا راست میگید که در این صورت شهر به بزرگی مشهد زیر سوال میره -
تو پول دادی برو ازمونت رو بده ولی تماس بگیر ازشون شکایت کن خدا لعنتشون کنه حرومشون چقدر هزینه قلمچی زیاده خخخخ
@mohadeseh-m-m
۷۶۰ تومن برا یه سال زیاده؟
اون همه طراح میان وقت میزارن سوال علمی با سطح عالی طرح میکنن ۲ هفته ای یه کارنامه مطابق کنکور پشتیبان و ۲۰۰ تومن کتاب بهت میدن نه از کتاب های کانون هرجی که بخوای درکل داری ۵۰۰ تومن میدی اونم برا آزمونو طراحواقا کجاش زیاده
-
من پشتیبانم یه نگا میندازه به کارنامه . میگه خوبه برو خخخخ
در کل مشاوره ای نداره بده البته بنده خدا سردرنمیاره از هنر . منم فقط تو شهرمون هنرم .
اما نصافی همشون خوش برخوردن شهر ماnybbas در قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد گفته است:
در کل مشاوره ای نداره بده البته بنده خدا سردرنمیاره از هنر . منم فقط تو شهرمون هنرم .
اما نصافی همشون خوش برخوردن شهر ماخدایی و انصافا پشتیبان من رو هر کارنامه ای که تا الان پیشش بردم ۲ ساعت هدف گذاری کرده من پشتیبانم پزشکه خیلی سرش میشه واقا ازش راضی ام
-
@mohadeseh-m-m
اون همه طراح میان وقت میزارن سوال علمی با سطح عالی طرح میکنن ۲ هفته ای یه کارنامه مطابق کنکور پشتیبان و ۲۰۰ تومن کتاب بهت میدن نه از کتاب های کانون هرجی که بخوای درکل داری ۵۰۰ تومن میدی اونم برا آزمونو طراحواقا کجاش زیاده
Arash 0 در قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد گفته است:
@mohadeseh-m-m
از من ۹۰۰ گرفتن بدون کتاب
-
nybbas در قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد گفته است:
اما نصافی همشون خوش برخوردن شهر ماخدایی و انصافا پشتیبان من رو هر کارنامه ای که تا الان پیشش بردم ۲ ساعت هدف گذاری کرده من پشتیبانم پزشکه خیلی سرش میشه واقا ازش راضی ام
nybbas در قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد گفته است:
ارش بداخلاق کجایی هستی -
@mohadeseh-m-m
@mohadeseh-m-m
والا ما که امسال داریم میریم قبلا هم یه سال رفته بودم خبری نبود
پشتیبان که اصلا هم رشته من نیست اونم اکثرا شبانه و این داستانا خوندن ! یکی باید به خودشون مشاوره بده .. حالا شما شانست گرفته یا چی من نمیدونم .. تحلیل کارنامه و ... ما تا حالا چیزی ندیدیم همون زنگ 5 دیقه ای هم طرف میزنه به زوره ... میگه ازمون همون حوزه هست.. خوندی ؟ میگم اره میگه باشه بیا :|
ازمون هم که زرت و زرت سوال از کنکور های سال های قبل میدن وسط بقیه ... این چند سال هم اومدن این گواه رو علم کردن که به زور کتاب های داغون خودشون رو بندازن بهت ! بن میدن ؟ ما کتاب کانون نخوایم باید کیو ببینیم ؟
حوزه هم واسه ما اولش خوبه از ساعت 11 به بعد میشه کاروانسرا ! دهم و یازدهم و پیش همه با هم نشستن مخلوط نصف میرن نصف میان ... کانون رفتن هم الان از سر اجباره ..چاره دیگه نیست چون بهترش پیدا نمیشه