چرخه یاخته ای (همانندسازی رونویسی ترجمه)
-
سلام به همه عزیزان
دوستان من چون هنوز به فصل 6 یازدهم نرسیدم و تست هایی که میزنم با این فصل ترکیب شدن اکثرا...البته یه چیزو میدونم که در دنای خطی همانندسازی در مرحله S و دنای حلقوی میتوکندری در مرحله G² صورت میگیره.
میخوام بدونم چرا در مرحله G¹ و G² هم رونویسی داریم هم ترجمه؟ینی یکی باشه که اینو برام مفید توضیح بده ممنون میشم 🙏🌹
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام به همه عزیزان
دوستان من چون هنوز به فصل 6 یازدهم نرسیدم و تست هایی که میزنم با این فصل ترکیب شدن اکثرا...البته یه چیزو میدونم که در دنای خطی همانندسازی در مرحله S و دنای حلقوی میتوکندری در مرحله G² صورت میگیره.
میخوام بدونم چرا در مرحله G¹ و G² هم رونویسی داریم هم ترجمه؟ینی یکی باشه که اینو برام مفید توضیح بده ممنون میشم 🙏🌹
@Mr-Wick سلام چون سلول در یک مرحله هر کاری بخواد بکنه مرحله ی قبلش مراحلش رو اندیشیده ببینید ما توی مرحله ی s همانند سازی دنای خطی داریم خب برای همانند سازی آنزیم های مثل هلیکاز دنا بسپاراز و ... نیاز هستش که جنس این آنزیم ها هم پروتِینی هستش پس باید براش رونویسی کنیم که MRNA بگیریم و ترجمه داشته باشیم برای ساخت پلی پپتیدش
*
*- نمیتونیم توی همون s که هم این کار ها رو انجام بدیم هم همانند سازی کنیم
برای G2 هم دقیقا همینطوریه
ما توی G2 همانند سازی دنای حلقوی داریم پس باید توی مرحله قبلش پیش ساز هاشو انجام بدیم...
- نمیتونیم توی همون s که هم این کار ها رو انجام بدیم هم همانند سازی کنیم
-
سلام به همه عزیزان
@Mr-Wick ببینید قبل از اینکه وارد یک مرجله بشه چیزایی که قرار لازم باشه رو اماده میکنه مثلا قبل از اینکه از G¹بعsبره باید آنزیم هایی که در همانندسازی لازم داره رو اماده کنه میدونیم که برای تولید انزیم های مورد استفاده در همانند سازی هم رونویسی داریم هم ترجمه.....اگه قانع نشدین بیشتر توضیح بدم..
-
@Mr-Wick سلام چون سلول در یک مرحله هر کاری بخواد بکنه مرحله ی قبلش مراحلش رو اندیشیده ببینید ما توی مرحله ی s همانند سازی دنای خطی داریم خب برای همانند سازی آنزیم های مثل هلیکاز دنا بسپاراز و ... نیاز هستش که جنس این آنزیم ها هم پروتِینی هستش پس باید براش رونویسی کنیم که MRNA بگیریم و ترجمه داشته باشیم برای ساخت پلی پپتیدش
*
*- نمیتونیم توی همون s که هم این کار ها رو انجام بدیم هم همانند سازی کنیم
برای G2 هم دقیقا همینطوریه
ما توی G2 همانند سازی دنای حلقوی داریم پس باید توی مرحله قبلش پیش ساز هاشو انجام بدیم...
yasaman yazdani ممنونم تقریبا دارم قانع میشم ولی میشه در مورد G² یکم بیشتر توضیح بدین؟
منظورم اینه که در بعد از G² مگه چ اتفاقی قراره بیفته که هم رونویسی داریم و هم ترجمه؟چون در S ما میخواییم همانندسازی کنیم در مرحله قبلش کاراشو میکنیم وسایلشو تهیه میکنیم ولی تو G² چرا این رونویسی و ترجمه داریم؟ - نمیتونیم توی همون s که هم این کار ها رو انجام بدیم هم همانند سازی کنیم
-
سلام به همه عزیزان
@Mr-Wick سلام وقتتون بخیر
در جی 2 تو متن کتاب نوشته که ساخت پروتئین ها و غیره ... افزایش پیدا میکنه
این ینی اینکه در یه جای دیگه هم تولیدش شروع شده که در جی 2 افزایش پیدا میکنه
خب مسلما اونجا هم جی 1 هست
ساخت پروتئین و و ... در جی 1 داریم
در جی دو افزایش پیدا میکنه برا ورود به میتوز و و میووز و .. -
سلام به همه عزیزان
-
telma احسنت خیلی هم عالی
پس چون در G² همانندسازی دنا سیتوپلاسمی داریم پس برا همون رونویسی و ترجمه هم داریم دیگه درسته؟؟ -
@Mr-Wick هماندسازی دنا سیتوپلاسمی داریم پس رونویسی داریم
پروتئین هم ساخته میشه دیگه ینی ترجمه هم داریم -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on