راهنمایی و مشاوره
-
Al As 1 برای کنکور 1400 هیچ مشاوری نداشتم
ولی برای کنکور 99 به مدت 5 ماه مشاور داشتم که خب بدترین انتخابم بود
تو انتخاب مشاوراتون دقت کنید حتماMaryam Nadi بنظرتون داشتن مشاور چیز واجبیه؟
-
Maryam Nadi بنظرتون داشتن مشاور چیز واجبیه؟
@m-naghavi سلام
نه به هیچ وجه
مشاور برای کساییه که نمیتونن خودشون برای خودشون برنامه ریزی منسجم داشته باشن و به طور کامل مسیر کنکور رو نمیشناسن
اگر کسی توانایی این دو کار رو داشته باشه به مشاور هیچ نیازی نداره -
@m-naghavi سلام
نه به هیچ وجه
مشاور برای کساییه که نمیتونن خودشون برای خودشون برنامه ریزی منسجم داشته باشن و به طور کامل مسیر کنکور رو نمیشناسن
اگر کسی توانایی این دو کار رو داشته باشه به مشاور هیچ نیازی ندارهMaryam Nadi خداروشکر..خیلی ممنوون❤
-
سلام خدمت تک تک دوستان آلایی
امیدوارم که حال همگیتون خوب باشه و در سلامت کامل به سر ببرید
من مریم نادی در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و سال های گذشته از دانش آموزای آلا بودم.
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنم:cherry_blossom:Maryam Nadi سلام...
شما از تدریس کدوم یک از دبیرای آلا در دروس تخصصی بیشترین استفاده رو بردین.؟
اگ ممکنه پایه من یعنی دهم رو ابتدا بگین و بعد سال های آخر رو بهشون اشاره کنینتشکر🌸🌼🌸🌼
-
Maryam Nadi سلام...
شما از تدریس کدوم یک از دبیرای آلا در دروس تخصصی بیشترین استفاده رو بردین.؟
اگ ممکنه پایه من یعنی دهم رو ابتدا بگین و بعد سال های آخر رو بهشون اشاره کنینتشکر🌸🌼🌸🌼
M Moharrer 0 سلام
من بیشترین استفاده رو از دبیر زیست و فیزیک کردم
زیست ده و یازده آقای موقاری عالیه
و زیست دوازده هم آقای موقاری و هم آقای امینی راد عالی هستن
و فیزیک هم برای هر سه پایه آقای یاری عالی هستن -
M Moharrer 0 سلام
من بیشترین استفاده رو از دبیر زیست و فیزیک کردم
زیست ده و یازده آقای موقاری عالیه
و زیست دوازده هم آقای موقاری و هم آقای امینی راد عالی هستن
و فیزیک هم برای هر سه پایه آقای یاری عالی هستنMaryam Nadi ممنونم🌼🌸
-
من مریم نادی در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و سال های گذشته از دانش آموزای آلا بودم.
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنم:cherry_blossom:Maryam Nadi در راهنمایی و مشاوره گفته است:
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنم:cherry_blossom:ببخشید با توجه به توانتون مقاومتتون نسبت به حرف ولت چیه؟
-
Maryam Nadi در راهنمایی و مشاوره گفته است:
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنم:cherry_blossom:ببخشید با توجه به توانتون مقاومتتون نسبت به حرف ولت چیه؟
mehdi meh متوجه سوالتون نشدم متاسفانه
-
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنم:cherry_blossom:Maryam Nadi سلام خداقوت🌸🌸
ممکنه درباره برنامه ریزی و رسوندن درس ها به بودجه بندی آزمون ها یه توضیحی بدید.؟
-
Maryam Nadi سلام خداقوت🌸🌸
ممکنه درباره برنامه ریزی و رسوندن درس ها به بودجه بندی آزمون ها یه توضیحی بدید.؟
M Moharrer 0 سلام
ببینید من همون جمعه ای که آزمون داشتم برنامه ریزی تقریبی میکردم برای دو هفته ی آینده بعد برای یک هفته برنامه مینوشتم و سعی میکردم 70 درصد برنامه آزمون تو هفته اول باشه و 30 درصد باقی مونده و چیزایی که تو هفته اول نخوندم و به برنامه نرسیدم و مرور رو بزارم برای هفته دوم و پنج شنبه قبل آزمونم که مرور حفظیات -
M Moharrer 0 سلام
ببینید من همون جمعه ای که آزمون داشتم برنامه ریزی تقریبی میکردم برای دو هفته ی آینده بعد برای یک هفته برنامه مینوشتم و سعی میکردم 70 درصد برنامه آزمون تو هفته اول باشه و 30 درصد باقی مونده و چیزایی که تو هفته اول نخوندم و به برنامه نرسیدم و مرور رو بزارم برای هفته دوم و پنج شنبه قبل آزمونم که مرور حفظیاتMaryam Nadi خیلی ممنون🌸🌸