ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
fatemeh201678 قربونت برم
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@samin-rz خدانکنه
-
رفتم سایت کانون خیلی انرژی گرفتم، رفتم رتبه کسایی که پارسال تراز من رو داشتند دیدم، تونستن رتبه های 2000 و پایینتر کسب کنن حتی سه رقمی
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 پس خوبه دیگه ازین ب بعدپشتکارت ازاونی ک بودقویترمیشه
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امید هایم به ناامیدی گرایید، سه رقمی منطقه 3 بود، 2000 منطقه دو
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط ArashSr انجام شده
اون تاپیک قبلی چی شد پیداش نیست : )
شنبه 6 آبان
ادبیات تخصصی 1.5 ساعت
فلسفه پیش 0.5 ساعت
منطق 4.5 ساعت
اقتصاد 1.5 ساعت
روانشناسی 1.5 ساعت
علوم اجتماعی 0.5 ساعت
جمع 10 ساعت -
امید هایم به ناامیدی گرایید، سه رقمی منطقه 3 بود، 2000 منطقه دو
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 ب این فکرکن قراره بهترازاونابشی نکه درجاساکن بمونی هنوزکلی وقت داری
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام منم کم کم شروع کردم فعلا امروز نزدیک 6ساعت خوندم
-
اون تاپیک قبلی چی شد پیداش نیست : )
شنبه 6 آبان
ادبیات تخصصی 1.5 ساعت
فلسفه پیش 0.5 ساعت
منطق 4.5 ساعت
اقتصاد 1.5 ساعت
روانشناسی 1.5 ساعت
علوم اجتماعی 0.5 ساعت
جمع 10 ساعتنوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArashSr هیچی دیگه خاک میخوره فعلا اومدیم این تایپیک..لطفا همیشه اخرش مجموع روهم بنویسین
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بنام خدا
من امروز 4ساعت بیشتر نتونستم بخونم :| -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ArashSr هیچی دیگه خاک میخوره فعلا اومدیم این تایپیک..لطفا همیشه اخرش مجموع روهم بنویسین
انسانی ها مجموع رو نمینویسن که ما ریاضیا جمع کنیم
-
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ArashSr هیچی دیگه خاک میخوره فعلا اومدیم این تایپیک..لطفا همیشه اخرش مجموع روهم بنویسین
انسانی ها مجموع رو نمینویسن که ما ریاضیا جمع کنیم
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 خخخخ خب اونجوری یهونگاه میکنی اینجافعلاملاک کل هس ن جز...ازبس ازصبح هی حساب کردم چقدخوندم ومونده دیه حال جمع زدن ندارم
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrz سلام خوبه امادیگه بایدبیشتربشه
-
بنام خدا
من امروز 4ساعت بیشتر نتونستم بخونم :|نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 اگ بتونی حداقلش ۲ساعت فردابیشتربخونی بنظرم خوبه
-
mrz سلام خوبه امادیگه بایدبیشتربشه
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 حتماااا
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
با همچین درصد هایی رتبه 4900 دانشگاه امیرکبیر رشته فیزیک واقعن به خودم امیدوار شدم.نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 منکه همیشه توذهنم هس اگ کمش بالای۸۰نزنم درسارو رشته خوبی قبول نمیشم..میدونم اشتباهه اماخب هس دیه
-
aaalizadeh79 منکه همیشه توذهنم هس اگ کمش بالای۸۰نزنم درسارو رشته خوبی قبول نمیشم..میدونم اشتباهه اماخب هس دیه
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 رشته ریاضی وضع جوری شده با میانگین 50 رتبه زیر 2000 میشه
-
fatemeh201678 رشته ریاضی وضع جوری شده با میانگین 50 رتبه زیر 2000 میشه
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 خداکنه ک تااونوقت وضع خوب پیش بره ک یچیزخوب قبول شیم
-
aaalizadeh79 خداکنه ک تااونوقت وضع خوب پیش بره ک یچیزخوب قبول شیم
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 چیزی که من فعلن دیدم اینه که داره بهترم میشه، البته برا تجربی داره بدتر میشه هاااا، الان رشته ریاضی تو کلاس بیست نفریمون فقط من به فکر کنکورم