تست خیلی چموش که اختلاف نظر حتی تو بین دبیرا ایجاد کرد
-
@Mr-Wick
درود
به طور قطع به یقین گزینه 2 درسته ، حالا چرا؟
1 غلطه ، چون یاخته های خونی تا جایی که میدونم ، هورمون تولید نمیکنن ، برفرض هم که بکنن ، دیگه خوناب که نمیتونه ، پس این غلط
3 غلطه ، چون یاخته های خونی ، همه مواد خونابو تولید نمیکنن ، مثلا هورمون هایی که داخل خون ترشح میشه پس اینم غلطه
4 غلطه ، چون در خوناب سلول زنده هسته دار نداریم که ژن داشته باشه ، اینم از این
اما چرا 2 درسته ؟
به این دلیل که باید متن کتاب رو با دقت فراوان خواندو مخصوصا به اونجاش که نوشته (بیشترین مقدار کربن دی اکسید به صورت یون بیکربنات در گویچۀ قرمز حمل میشود.) باید بالاترین دقت رو داشت ، چرا که گفته یون بیکربنات در گویچه قرمز حمل میشه
.@سینا-0 من چون با جزوه استاد موقاری در راه ابریشم دارم میرم جلو برا همون اون قسمتیکه میگین رو نخوندم تو کتاب...و چون موقاری گفته 70% بصورت بیکربنات با پلاسما میره براهمون منم این نکته رو سرلوحه قرار دادم و از دوتا دبیر زیست سئوال کردم اوناهم یکیشون گفت 2با شک و یکیشونم کفت 1 ولی درنهایت گفتن سئوال ایراد داره...
-
Mahan Xodayi 2
یه استدلال چی ؟@Alzahra-Daftar اینکه دو درسته چون انیدرزار کربینکم ی جوری داره کربن دی اکسید غیب میکنه
-
@سینا-0 من چون با جزوه استاد موقاری در راه ابریشم دارم میرم جلو برا همون اون قسمتیکه میگین رو نخوندم تو کتاب...و چون موقاری گفته 70% بصورت بیکربنات با پلاسما میره براهمون منم این نکته رو سرلوحه قرار دادم و از دوتا دبیر زیست سئوال کردم اوناهم یکیشون گفت 2با شک و یکیشونم کفت 1 ولی درنهایت گفتن سئوال ایراد داره...
-
@سینا-0 من چون با جزوه استاد موقاری در راه ابریشم دارم میرم جلو برا همون اون قسمتیکه میگین رو نخوندم تو کتاب...و چون موقاری گفته 70% بصورت بیکربنات با پلاسما میره براهمون منم این نکته رو سرلوحه قرار دادم و از دوتا دبیر زیست سئوال کردم اوناهم یکیشون گفت 2با شک و یکیشونم کفت 1 ولی درنهایت گفتن سئوال ایراد داره...
-
@Alzahra-Daftar باید بگم قانع شدم
ممنونم -
@Alzahra-Daftar درسته
-
@Alzahra-Daftar مشکل حل شد الان باز بحث شه تایپش زیاد میشه منظورم همون نکات شما بود
-
@Alzahra-Daftar مشکل حل شد الان باز بحث شه تایپش زیاد میشه منظورم همون نکات شما بود
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من معمولا چیزاییو اینجا میزارم که واقعا چالشی هستن تو نوبه خودش و حتی دبیرا هم نتونستن منطقی برخورد کنن و سلیقه ای جواب دادن...
لطفا هرکسی که میخواد پاسخ تست رو بده کامل مطمئن باشه که اسپم زیاد نشه تو این تست چون میدونم نظرات متفاوت خواهد بود.
جوابیکه مولف داده اصلا ارزش پشم هم نداره چون نقض میشه.
ممنونم از راهنماییتون
️
@Mr-Wick خب مثل اینکه خودم باید پیداش میکردم ://
رد یک : گلبول های خونی توی تولید هورمون نقش ندارن
رد سه : نمیدونم چطور توضیحش بدم ولی خب داد میزنه غلط :|||||
رد چهار : گویچه های قرمز هسته ندارن که بخواد ژن داشته باشه ، حتی میتوکندی هم ندارن ( DNA حلقوی )
دلیل درست بودن دو : میشه همون بحث انیدراز کربنیک و اینا که گویچه های خونی تو این کار دخالت دارن و خوناب همش تو 7 درصد از جا به جایی کربن دی اکسید نقش داره! -
رد چهار : گویچه های قرمز هسته ندارن که بخواد ژن داشته باشه ، حتی میتوکندی هم ندارن ( DNA حلقوی )
دلیل درست بودن دو : میشه همون بحث انیدراز کربنیک و اینا که گویچه های خونی تو این کار دخالت دارن و خوناب همش تو 7 درصد از جا به جایی کربن دی اکسید نقش داره!خانومِ_دوست_داشتنی دیر اومدی حلش کردن
-
خانومِ_دوست_داشتنی دیر اومدی حلش کردن
@Mr-Wick عه
نخوندم قبلیا رو
پس بزن حل شده لطفا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
دلیل درست بودن دو : میشه همون بحث انیدراز کربنیک و اینا که گویچه های خونی تو این کار دخالت دارن و خوناب همش تو 7 درصد از جا به جایی کربن دی اکسید نقش داره!خانومِ_دوست_داشتنی منم مثل این دوستمون فکر میکردم بیشتر کربن دی اکسید داخل پلاسما باشه
Approximately 75% of carbon dioxide is transport in the red blood cell and 25% in the plasma.
این متن هم برای یه منبع معتبره
و انگار که اشتباه کردم