عشق و عاشقی کنکور
-
سلام من حالم خیلی بده یازدهم تجربی ام.ی ده ماهی میشع وارد یه رابطه عاطفی شدم و شدیدا از نظر درسی لطمه دیدم بخاطر دعوا ها سوتفاهما و چیزایی که پیش میاد و اینکه نمیتونم درست تمرکز کنم و با کوچک ترین کم توجهی از سمت مقابلم به هم میریزم.میخوام جدا بشم اما وابستگیم بهش زیاده و اونم ادم خوبیه هیچی ازش ندیدم.بارها جدا شدم اما نتونستم و دوباره برگشتم و هربار گفت که درستش میکنیم و ارتباط کمتر و این ها و من از طرفی حس میکنم چون سن مناسبی نیست ممکنه اصلا ادم درستی هم نباشه برای من و اینجوری هم از درس افتادم.چکار کنم جدا بشم ازش و اینکه میشه تمرکز کنم و باز مثل قبلا اوضاع درسیم خوب بشه و رتبه های خوب بیارم؟؟؟میترسم بازم درگیرش باشم....توروخدا کمکم کنین بریدم ریگه اصلا نمیتونم درس بخونم:))
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام من حالم خیلی بده یازدهم تجربی ام.ی ده ماهی میشع وارد یه رابطه عاطفی شدم و شدیدا از نظر درسی لطمه دیدم بخاطر دعوا ها سوتفاهما و چیزایی که پیش میاد و اینکه نمیتونم درست تمرکز کنم و با کوچک ترین کم توجهی از سمت مقابلم به هم میریزم.میخوام جدا بشم اما وابستگیم بهش زیاده و اونم ادم خوبیه هیچی ازش ندیدم.بارها جدا شدم اما نتونستم و دوباره برگشتم و هربار گفت که درستش میکنیم و ارتباط کمتر و این ها و من از طرفی حس میکنم چون سن مناسبی نیست ممکنه اصلا ادم درستی هم نباشه برای من و اینجوری هم از درس افتادم.چکار کنم جدا بشم ازش و اینکه میشه تمرکز کنم و باز مثل قبلا اوضاع درسیم خوب بشه و رتبه های خوب بیارم؟؟؟میترسم بازم درگیرش باشم....توروخدا کمکم کنین بریدم ریگه اصلا نمیتونم درس بخونم:))
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
هر کی با جنس مخالف تو سال کنکور وارد بشه
قشنگ ترینگ میزنه به کنکورش -
Rasta 0
هر کی با جنس مخالف تو سال کنکور وارد بشه
قشنگ ترینگ میزنه به کنکورشDr Aryan 0 خیلی بده خیلی...
-
Dr Aryan 0 خیلی بده خیلی...
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
پسر هستن؟ -
Rasta 0
پسر هستن؟Dr Aryan 0 بله با یه پسر توو رابطه م
-
Dr Aryan 0 بله با یه پسر توو رابطه م
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
بهتره کات کنید اگه میخوایید موفق بشید -
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
سلام دوست عزیز
شما الان در سن مناسبی نیستید که دقیق تشخیص بدید طرف مقابل چه جور آدمي هست اما در کل نه سرزنش هست و نه نصیحتی اما بهتر هست که به فکر ایندتون باشید اگر ادعا بر این هست که فرد مقابل رو دوست دارید باید خودتون رو قبلش دوست داشته باشید اما شما خودت و آینده رو رها کردی پس دوست داشتنی در میان نیست و فقط یک احساس زودگذر و تهی هست چون طرف مقابل هم باید شما و ایندتون براش مهم باشه -
Rasta 0
پسر هستن؟نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0
این دیگه چه سوالی بود آخه -
Rasta 0
بهتره کات کنید اگه میخوایید موفق بشیدDr Aryan 0 چند ماهه درگیر جدایی شدم بالاخره باید تموم شه نه من و نه اون هیچ کدوم درس نمیخونیم...مرسی
-
Rasta 0
سلام دوست عزیز
شما الان در سن مناسبی نیستید که دقیق تشخیص بدید طرف مقابل چه جور آدمي هست اما در کل نه سرزنش هست و نه نصیحتی اما بهتر هست که به فکر ایندتون باشید اگر ادعا بر این هست که فرد مقابل رو دوست دارید باید خودتون رو قبلش دوست داشته باشید اما شما خودت و آینده رو رها کردی پس دوست داشتنی در میان نیست و فقط یک احساس زودگذر و تهی هست چون طرف مقابل هم باید شما و ایندتون براش مهم باشهElham Hoseni مرسی که وقت گذاشتین فقط خیلی میترسم بازم فکرم پیش باشه:))
-
Elham Hoseni مرسی که وقت گذاشتین فقط خیلی میترسم بازم فکرم پیش باشه:))
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
این اراده خود شما رو می طلبه -
Rasta 0
این اراده خود شما رو می طلبهElham Hoseni مجبورم دیگه بعضی وقتا میگم اگ واقعی باشه بازم موقعیتش پیش میاد...مرسی:)
-
Dr Aryan 0
این دیگه چه سوالی بود آخهنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni
گفتم شاید مخلوطن -
Elham Hoseni
گفتم شاید مخلوطننوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0
جانم ؟
مگه پیتزاست -
Elham Hoseni مجبورم دیگه بعضی وقتا میگم اگ واقعی باشه بازم موقعیتش پیش میاد...مرسی:)
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
نه به خودت نگو مجبورم بگو من برای بهتر شدن حال و آینده می خوام انجامش بدم -
Elham Hoseni
گفتم شاید مخلوطنDr Aryan 0 وا ینی چی
-
Rasta 0
نه به خودت نگو مجبورم بگو من برای بهتر شدن حال و آینده می خوام انجامش بدمElham Hoseni انشالله که خیره
-
Elham Hoseni انشالله که خیره
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRasta 0
انشاالله که همین طور هست ولی در کل با اینکه موافقم عشق سن و سال نمیشناسه اما در کل یکمی برات زود بود -
Rasta 0
انشاالله که همین طور هست ولی در کل با اینکه موافقم عشق سن و سال نمیشناسه اما در کل یکمی برات زود بودElham Hoseni خیلی زود من کسی بودم که تنفر داشتم ازین مسائل و تمرکزم روو درسم بود کاملا، اما نفهمیدم چیشد برام مهم شد..