عشق و عاشقی کنکور
-
سلام من حالم خیلی بده یازدهم تجربی ام.ی ده ماهی میشع وارد یه رابطه عاطفی شدم و شدیدا از نظر درسی لطمه دیدم بخاطر دعوا ها سوتفاهما و چیزایی که پیش میاد و اینکه نمیتونم درست تمرکز کنم و با کوچک ترین کم توجهی از سمت مقابلم به هم میریزم.میخوام جدا بشم اما وابستگیم بهش زیاده و اونم ادم خوبیه هیچی ازش ندیدم.بارها جدا شدم اما نتونستم و دوباره برگشتم و هربار گفت که درستش میکنیم و ارتباط کمتر و این ها و من از طرفی حس میکنم چون سن مناسبی نیست ممکنه اصلا ادم درستی هم نباشه برای من و اینجوری هم از درس افتادم.چکار کنم جدا بشم ازش و اینکه میشه تمرکز کنم و باز مثل قبلا اوضاع درسیم خوب بشه و رتبه های خوب بیارم؟؟؟میترسم بازم درگیرش باشم....توروخدا کمکم کنین بریدم ریگه اصلا نمیتونم درس بخونم:))
Rasta 0
هر کی با جنس مخالف تو سال کنکور وارد بشه
قشنگ ترینگ میزنه به کنکورش -
Rasta 0
هر کی با جنس مخالف تو سال کنکور وارد بشه
قشنگ ترینگ میزنه به کنکورشDr Aryan 0 خیلی بده خیلی...
-
Dr Aryan 0 خیلی بده خیلی...
Rasta 0
پسر هستن؟ -
Rasta 0
پسر هستن؟Dr Aryan 0 بله با یه پسر توو رابطه م
-
Dr Aryan 0 بله با یه پسر توو رابطه م
Rasta 0
بهتره کات کنید اگه میخوایید موفق بشید -
سلام من حالم خیلی بده یازدهم تجربی ام.ی ده ماهی میشع وارد یه رابطه عاطفی شدم و شدیدا از نظر درسی لطمه دیدم بخاطر دعوا ها سوتفاهما و چیزایی که پیش میاد و اینکه نمیتونم درست تمرکز کنم و با کوچک ترین کم توجهی از سمت مقابلم به هم میریزم.میخوام جدا بشم اما وابستگیم بهش زیاده و اونم ادم خوبیه هیچی ازش ندیدم.بارها جدا شدم اما نتونستم و دوباره برگشتم و هربار گفت که درستش میکنیم و ارتباط کمتر و این ها و من از طرفی حس میکنم چون سن مناسبی نیست ممکنه اصلا ادم درستی هم نباشه برای من و اینجوری هم از درس افتادم.چکار کنم جدا بشم ازش و اینکه میشه تمرکز کنم و باز مثل قبلا اوضاع درسیم خوب بشه و رتبه های خوب بیارم؟؟؟میترسم بازم درگیرش باشم....توروخدا کمکم کنین بریدم ریگه اصلا نمیتونم درس بخونم:))
Rasta 0
سلام دوست عزیز
شما الان در سن مناسبی نیستید که دقیق تشخیص بدید طرف مقابل چه جور آدمي هست اما در کل نه سرزنش هست و نه نصیحتی اما بهتر هست که به فکر ایندتون باشید اگر ادعا بر این هست که فرد مقابل رو دوست دارید باید خودتون رو قبلش دوست داشته باشید اما شما خودت و آینده رو رها کردی پس دوست داشتنی در میان نیست و فقط یک احساس زودگذر و تهی هست چون طرف مقابل هم باید شما و ایندتون براش مهم باشه -
Rasta 0
پسر هستن؟Dr Aryan 0
این دیگه چه سوالی بود آخه -
Rasta 0
بهتره کات کنید اگه میخوایید موفق بشیدDr Aryan 0 چند ماهه درگیر جدایی شدم بالاخره باید تموم شه نه من و نه اون هیچ کدوم درس نمیخونیم...مرسی
-
Rasta 0
سلام دوست عزیز
شما الان در سن مناسبی نیستید که دقیق تشخیص بدید طرف مقابل چه جور آدمي هست اما در کل نه سرزنش هست و نه نصیحتی اما بهتر هست که به فکر ایندتون باشید اگر ادعا بر این هست که فرد مقابل رو دوست دارید باید خودتون رو قبلش دوست داشته باشید اما شما خودت و آینده رو رها کردی پس دوست داشتنی در میان نیست و فقط یک احساس زودگذر و تهی هست چون طرف مقابل هم باید شما و ایندتون براش مهم باشهElham Hoseni مرسی که وقت گذاشتین فقط خیلی میترسم بازم فکرم پیش باشه:))
-
Elham Hoseni مرسی که وقت گذاشتین فقط خیلی میترسم بازم فکرم پیش باشه:))
Rasta 0
این اراده خود شما رو می طلبه -
Rasta 0
این اراده خود شما رو می طلبهElham Hoseni مجبورم دیگه بعضی وقتا میگم اگ واقعی باشه بازم موقعیتش پیش میاد...مرسی:)
-
Dr Aryan 0
این دیگه چه سوالی بود آخهElham Hoseni
گفتم شاید مخلوطن -
Elham Hoseni
گفتم شاید مخلوطنDr Aryan 0
جانم ؟
مگه پیتزاست -
Elham Hoseni مجبورم دیگه بعضی وقتا میگم اگ واقعی باشه بازم موقعیتش پیش میاد...مرسی:)
Rasta 0
نه به خودت نگو مجبورم بگو من برای بهتر شدن حال و آینده می خوام انجامش بدم -
Elham Hoseni
گفتم شاید مخلوطنDr Aryan 0 وا ینی چی
-
Rasta 0
نه به خودت نگو مجبورم بگو من برای بهتر شدن حال و آینده می خوام انجامش بدمElham Hoseni انشالله که خیره
-
Elham Hoseni انشالله که خیره
Rasta 0
انشاالله که همین طور هست ولی در کل با اینکه موافقم عشق سن و سال نمیشناسه اما در کل یکمی برات زود بود -
Rasta 0
انشاالله که همین طور هست ولی در کل با اینکه موافقم عشق سن و سال نمیشناسه اما در کل یکمی برات زود بودElham Hoseni خیلی زود من کسی بودم که تنفر داشتم ازین مسائل و تمرکزم روو درسم بود کاملا، اما نفهمیدم چیشد برام مهم شد..
-
Elham Hoseni خیلی زود من کسی بودم که تنفر داشتم ازین مسائل و تمرکزم روو درسم بود کاملا، اما نفهمیدم چیشد برام مهم شد..
Rasta 0
من اون روز هم خدمت یک عزیزی همین رو می گفتم الان بچه ها رو می بینم از سنین پایین گاها ۱۵ یا ۱۶ سال می گن ما از عشق تنفر داریم در صورتی که مفهوم دقیقی ازش در ذهنشون نیست وقتی به چیزی تنفر می ورزی در واقع داری بهش فکر می کنی و وقتی بهش فکر می کنی به سمتش کشیده میشی پس این کار اشتباه محض هست -
Dr Aryan 0
جانم ؟
مگه پیتزاستElham Hoseni
شاید دخت بودن شاید پسر