معنی بیت
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان مفهوم این بیت چیه و چرا؟
هر که را اسرار حق اموختند مهر کردند و دهانش دوختند -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقتتون بخیر
هر کس اسرار حق را آموخت ترجیحش سکوت بود در بین عموم چون یا متهم می شد یا مسخره
نکته ها چون تیغ پولاد است تیز گر نداری تو سپر وا پس گریز
پیش این الماس بی اسپر میا کز بریدن تیغ را نبوَد حیا
زین سبب من تیغ کردم در غلاف تا که کژ خوانی نخواند بر خلافاینجا مولانا داره میگه: حقیقت مثل یه تیغ برنده و تیزه که اگه ان را نمایان کنم تحمل شنیدنشو نداری. پس ترجیح میدم که سربسته حرفمو بزنم.
پس دلیل خموشی افرادی که سر الهی رو می شناسند این هست -
سلام دوستان مفهوم این بیت چیه و چرا؟
هر که را اسرار حق اموختند مهر کردند و دهانش دوختندنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهhomayoon ebrahimpoor
سلام دوست من.
میگه هرکسی رو که بهش اسرار الهی رو یاد دادن، دهنش رو بستن و مهر زدن تا چیزی درمورد اون اسرار نگه. -
سلام وقتتون بخیر
هر کس اسرار حق را آموخت ترجیحش سکوت بود در بین عموم چون یا متهم می شد یا مسخره
نکته ها چون تیغ پولاد است تیز گر نداری تو سپر وا پس گریز
پیش این الماس بی اسپر میا کز بریدن تیغ را نبوَد حیا
زین سبب من تیغ کردم در غلاف تا که کژ خوانی نخواند بر خلافاینجا مولانا داره میگه: حقیقت مثل یه تیغ برنده و تیزه که اگه ان را نمایان کنم تحمل شنیدنشو نداری. پس ترجیح میدم که سربسته حرفمو بزنم.
پس دلیل خموشی افرادی که سر الهی رو می شناسند این هستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni ممنون نظر من هم همین بود ولی کتاب تستم تو پاسخ تشریحیش نوشته بود سکوت یکی اژ شرط های عشق است برای همین پرسیدم
-
Elham Hoseni ممنون نظر من هم همین بود ولی کتاب تستم تو پاسخ تشریحیش نوشته بود سکوت یکی اژ شرط های عشق است برای همین پرسیدم
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhomayoon ebrahimpoor
بله درسته اما اینجا در مورد اسرار الهی صحبت شده نه در مورد عشق به هر حال برای هر دو سکوت بهترین گزینه هست