جمع بندی یازدهم توی عید
-
ســــلام به آلایی های عزیز امید وارم که حال دلتون خوب باشه :rose: :hibiscus: :slightly_smiling_face: :hand_with_fingers_splayed:
اول از همه اینو بگم که من یازدهم تجربی هستم
از اونجا که من نمیخوام به هیچ وجه این 14 15 روز عید رو از دست بدم ( البته کی میخواد !! :face_with_tears_of_joy: ) و عید پارسال واقعا از دست دادم و میترسم امسال هم خدایی نکرده از دست بدم ، خواستم ببینم که شما بزرگواران پیشنهادتون چیه ، راجبِ اینکه توی عید چیکار کنم ؟ از کدوم درسا تست بزنم ؟ درس های قبلی رو جمع بندی کنم یا ترم دوم رو بخونم تا از کلاس جلو بیوفتم ؟ و... بلاخره شما عزیزان تجربتون بالا تره و من نمیخوام آزمون و خطا کنم . -
-
ســــلام به آلایی های عزیز امید وارم که حال دلتون خوب باشه :rose: :hibiscus: :slightly_smiling_face: :hand_with_fingers_splayed:
از اونجا که من نمیخوام به هیچ وجه این 14 15 روز عید رو از دست بدم ( البته کی میخواد !! :face_with_tears_of_joy: ) و عید پارسال واقعا از دست دادم و میترسم امسال هم خدایی نکرده از دست بدم ، خواستم ببینم که شما بزرگواران پیشنهادتون چیه ، راجبِ اینکه توی عید چیکار کنم ؟ از کدوم درسا تست بزنم ؟ درس های قبلی رو جمع بندی کنم یا ترم دوم رو بخونم تا از کلاس جلو بیوفتم ؟ و... بلاخره شما عزیزان تجربتون بالا تره و من نمیخوام آزمون و خطا کنم .@Allen-Gamer درود
به نظر من یه آزمون بزنید و طبق آزمون نقاط ضعف و چیزایی که فراموش کردینو جمع کنین و دوباره به همین صورت تا وقتی که دیگه نقطه ضعفی نباشه
اگر هم مطالب قبلیو خوب جمع کردین ، نوبت دومو پیشروی کنین
. -
از اونجا که من نمیخوام به هیچ وجه این 14 15 روز عید رو از دست بدم ( البته کی میخواد !! :face_with_tears_of_joy: ) و عید پارسال واقعا از دست دادم و میترسم امسال هم خدایی نکرده از دست بدم ، خواستم ببینم که شما بزرگواران پیشنهادتون چیه ، راجبِ اینکه توی عید چیکار کنم ؟ از کدوم درسا تست بزنم ؟ درس های قبلی رو جمع بندی کنم یا ترم دوم رو بخونم تا از کلاس جلو بیوفتم ؟ و... بلاخره شما عزیزان تجربتون بالا تره و من نمیخوام آزمون و خطا کنم .@Allen-Gamer سلام
بنظر من شما از الان نمیخاد واس کنکور بخونی
تابستون ب اندازه کافی وقت داری ک هم دهم و هم یازدهم رو جمع کنی
ولی واس عید درسای یازدهم رو اونجاهایی ک حس میکنی هنوز خوب یاد نگرفتی رو بخون