جمع بندی یازدهم توی عید
-
ســــلام به آلایی های عزیز امید وارم که حال دلتون خوب باشه
اول از همه اینو بگم که من یازدهم تجربی هستم
از اونجا که من نمیخوام به هیچ وجه این 14 15 روز عید رو از دست بدم ( البته کی میخواد !!) و عید پارسال واقعا از دست دادم و میترسم امسال هم خدایی نکرده از دست بدم ، خواستم ببینم که شما بزرگواران پیشنهادتون چیه ، راجبِ اینکه توی عید چیکار کنم ؟ از کدوم درسا تست بزنم ؟ درس های قبلی رو جمع بندی کنم یا ترم دوم رو بخونم تا از کلاس جلو بیوفتم ؟ و... بلاخره شما عزیزان تجربتون بالا تره و من نمیخوام آزمون و خطا کنم .
-
-
از اونجا که من نمیخوام به هیچ وجه این 14 15 روز عید رو از دست بدم ( البته کی میخواد !!) و عید پارسال واقعا از دست دادم و میترسم امسال هم خدایی نکرده از دست بدم ، خواستم ببینم که شما بزرگواران پیشنهادتون چیه ، راجبِ اینکه توی عید چیکار کنم ؟ از کدوم درسا تست بزنم ؟ درس های قبلی رو جمع بندی کنم یا ترم دوم رو بخونم تا از کلاس جلو بیوفتم ؟ و... بلاخره شما عزیزان تجربتون بالا تره و من نمیخوام آزمون و خطا کنم .
@Allen-Gamer درود
به نظر من یه آزمون بزنید و طبق آزمون نقاط ضعف و چیزایی که فراموش کردینو جمع کنین و دوباره به همین صورت تا وقتی که دیگه نقطه ضعفی نباشه
اگر هم مطالب قبلیو خوب جمع کردین ، نوبت دومو پیشروی کنین
. -
@Allen-Gamer سلام
بنظر من شما از الان نمیخاد واس کنکور بخونی
تابستون ب اندازه کافی وقت داری ک هم دهم و هم یازدهم رو جمع کنی
ولی واس عید درسای یازدهم رو اونجاهایی ک حس میکنی هنوز خوب یاد نگرفتی رو بخون