تست کنکور ۹۹
-
سلام خدمت دوستان الایی تست زیر از کنکور هنر ۹۹ هست و گزینه درست هم گزینه ۴ هست .
نظر شما درمورد گزینه ۱ چیه؟ یعنی چه نظری دارید؟
برداشت شما از گزینه ۱ چی هست؟

-
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۴ و صورت سوال به گوهر ذاتی هر کس اشاره می کنه و این که هر کس مفتخر هست به نسب خودش رو نکوهش می کنه
اما گزینه ۱ در واقع شاعر به تمجید از زور و بازوی خودش می پردازد و دلیل آسودگی خودش رو این موضوع بیان می کنه -
سلام خدمت دوستان الایی تست زیر از کنکور هنر ۹۹ هست و گزینه درست هم گزینه ۴ هست .
نظر شما درمورد گزینه ۱ چیه؟ یعنی چه نظری دارید؟
برداشت شما از گزینه ۱ چی هست؟

mahdi shokry
سلام دوست من.
ببین جواب همون گزینۀ چهاره. خب؟
یه تفاوتی که بین گزینۀ یک و چهار هست، اینه که گزینۀ چهار مثل صورت سوال، در حالت دستوری بده کار رفته.
یکی این مطلب...
یکی دیگه هم اینکه بیت اول بیشتر درمورد عزت نفس داره حرف میزنه.
درحالی که بیت صورت سوال علاوه بر عزت نفس و خوداتکایی، داره میگه فخر اصل و منسبت رو نفروش.
که خب این مورد دوم توی بیت 4 هست ولی توی بیت 1 نه. -
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۴ و صورت سوال به گوهر ذاتی هر کس اشاره می کنه و این که هر کس مفتخر هست به نسب خودش رو نکوهش می کنه
اما گزینه ۱ در واقع شاعر به تمجید از زور و بازوی خودش می پردازد و دلیل آسودگی خودش رو این موضوع بیان می کنهElham Hoseni ممنونم از نظر مفیدتون🌺⚘
-
mahdi shokry
سلام دوست من.
ببین جواب همون گزینۀ چهاره. خب؟
یه تفاوتی که بین گزینۀ یک و چهار هست، اینه که گزینۀ چهار مثل صورت سوال، در حالت دستوری بده کار رفته.
یکی این مطلب...
یکی دیگه هم اینکه بیت اول بیشتر درمورد عزت نفس داره حرف میزنه.
درحالی که بیت صورت سوال علاوه بر عزت نفس و خوداتکایی، داره میگه فخر اصل و منسبت رو نفروش.
که خب این مورد دوم توی بیت 4 هست ولی توی بیت 1 نه.@danial-hosseiny ممنونم از راهنمایی شما🍃🌹
-
Elham Hoseni ممنونم از نظر مفیدتون🌺⚘
mahdi shokry
خواهش می کنم 🌸 -
گزینه 1 بیشتر داره میگه قوی باش و درمقابل سختی ها کم نیار اما صورت سول بیشتر به این سمت نرفته
-
صورت سوال میگه به خودت متکی باش
-
@danial-hosseiny ممنونم از راهنمایی شما🍃🌹
mahdi shokry
خواهش میکنم♥
لطفا هروقت تاپیکی داری که توش سؤالی رو پرسیدی، از طریق اون علامت تنظیمات بالا، تاپیک رو بذار روی حالتِ «به عنوان سؤال بپرس». بعد هم که سؤالت حل شد، بذارش روی حالتِ «سؤال حل شده». اینجوری ما متوجه میشیم که هنوز نیازه که کسی به تاپیکت جواب بده یا نه...
ممنونم♥ -
M mahdi shokry marked this topic as a question on
-
M mahdi shokry has marked this topic as solved on