استخوان
-
Farhan Honar بله درسته کاملا
ممنونم حل شد موضوع دوستان زحمت کشیدن پاسخ دادن ولی یه سئوال دیگه که الان مشغول کرد منو اینه که حفره ی بافت اسفنجی با بخش مجرای مرکزی فرق دارن؟چون جزوه استاد موقاری نوشته که درون حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز داریم بجز در تنه ی استخوان دراز که بی مغزه😐
یه جاشم نوشته تو استخوان دراز یخش اسنفیجیش مغز زرد داریم...الان نقض نکردن همو؟؟!
و گفته در مجرای مرکزی استخوان که میشه همون وسط اسفنجی مغز زرد داریم
الان سئوال شد واسم که اگه بخش اسفنجی استخوان دراز بی مغزه پس استخوان ران که از نوع دراز چرا ما تو بخش اسفنجیش مغز زرد میبینیم؟!😐
@Mr-Wick بنظرم که اینا درست نیستند. چون مستقیما
کتاب درسی گفته مجرای مرکززی استخوان دراز مغز زرد داره.
از طرفی نباید حفرات بافت اسفنجی که مغز قرمز دارند رو با مجرای مرکزی استخوان دراز اشتباه بگیری .همچنین بنظرم میتونیم بگیم که بافت اسفنجی با مغز زرد هم میتونه تماس داشته باشه( البته در تنه ی استخوان های دراز) نه اینکه حاوی مغز زرد باشه .
-
از طرفی نباید حفرات بافت اسفنجی که مغز قرمز دارند رو با مجرای مرکزی استخوان دراز اشتباه بگیری .همچنین بنظرم میتونیم بگیم که بافت اسفنجی با مغز زرد هم میتونه تماس داشته باشه( البته در تنه ی استخوان های دراز) نه اینکه حاوی مغز زرد باشه .
Farhan Honar در استخوان گفته است:
پس میشه گفتش که در درون اغلب حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز میبینیم به جز در تنه ی استخوان دراز
و در مجرای مرکزی بافت اسفنجی هم مغز زرد
صحیح؟ -
Farhan Honar تو کنکور ارزش تستی داره این موضوع؟کتاب بهش پرداخته؟
@Mr-Wick بله مطالبی که گفتم همشون از کتاب درسی برداشت میشن. و احتمال داره تو کنکور هم مطرح بشن . البته شاید نیاد ، قطعی نیست
-
Farhan Honar من نظری ندارم واقعا
-
پس میشه گفتش که در درون اغلب حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز میبینیم به جز در تنه ی استخوان دراز
صحیح؟@Mr-Wick نه اصلا بافت اسفنجی مجرا نداره بلکه حفرات و صفحات استخوانی نامنظم داره.
بافت اسفنجی اطراف مجرای مرکزی استخوان رو احاطه کرده.
تو فرض کن تنه استخوان دراز یک استوانه هست: قسمت های خارجیش که ضخامت بیشتری رو هم دارند، بافت فشرده هستند ، یکم داخل تر میشه بافت اسفنجی ، و وسط این استوانه هم که مشخصه و حاوی مغز زرد است .یه جمع بندی بکنم ، :
تو استخوان ها رو دودسته فرض کن (البته برای اینکه بیشتر متوجه بشی)
یکی استخوان های دراز
یک هم استخوان های غیر داردهر کدوم از این استخوان ها ، هر دو بافت اسفنجی و متراکم رو دارند .
مغز زرد فقط تو استخوان های دراز دیده میشه ولی نه تو سر این استخوان ها بلکه تو تنهش ، و اونجا هم تو مجرای مرکزی استخوان دراز قرار گرفته که نباید با مجرای هاورس و همچنین حفرات بافت اسفنجی اشتباه بگیری.
هر جا مغز قرمز باشه ، خون سازی هم دیده میشه. و چون کتاب گفته بسیاری از استخوان ها مغز قرمز دارند و همچنین این که مغز قرمز در صورت وجود در حفرات بافت اسفنجی موجوده، نتیجه میگیریم که بافت اسفنجی اغلب استخوان ها مغز قرمز داره.
در استخوان های دیگه هم دو بافت اسفنجی و متراکم رو میبینم . بافت متراکم در قسمت های خارجی بصورت لایه نازکی قرار داره . اسفنجی هم قسمت اعظم داخلی رو به خودش اختصاص میده.
تو اینا دیگه مغز زرد نداریم . و طبق قاعده ی کلی که گفتم تو یافت اسفنجی اغلبشون مغز قرمز وجود داره.امید وارم که خوب توضیح داده باشم.
-
صحیح؟@Mr-Wick این جمله رو از کجا استنباط میکنید؟؟؟؟؟من اصلا همچین نکته ای ندیدم نه نشر الگو نه خیلی سبز...
-
@Mr-Wick این جمله رو از کجا استنباط میکنید؟؟؟؟؟من اصلا همچین نکته ای ندیدم نه نشر الگو نه خیلی سبز...
Mahan Xodayi 2 بهت پیشنهاد میکنم نشرالگو نخونی:)))
نابود کننده ترین کتابه برای زیست،افتضاااااااحمن با راه ابریشم استاد موقاری پیش میرم و جزوه ایشون اینارو نوشته
-
@Mr-Wick نه اصلا بافت اسفنجی مجرا نداره بلکه حفرات و صفحات استخوانی نامنظم داره.
تو فرض کن تنه استخوان دراز یک استوانه هست: قسمت های خارجیش که ضخامت بیشتری رو هم دارند، بافت فشرده هستند ، یکم داخل تر میشه بافت اسفنجی ، و وسط این استوانه هم که مشخصه و حاوی مغز زرد است .یه جمع بندی بکنم ، :
یکی استخوان های دراز
یک هم استخوان های غیر داردهر کدوم از این استخوان ها ، هر دو بافت اسفنجی و متراکم رو دارند .
مغز زرد فقط تو استخوان های دراز دیده میشه ولی نه تو سر این استخوان ها بلکه تو تنهش ، و اونجا هم تو مجرای مرکزی استخوان دراز قرار گرفته که نباید با مجرای هاورس و همچنین حفرات بافت اسفنجی اشتباه بگیری.
هر جا مغز قرمز باشه ، خون سازی هم دیده میشه. و چون کتاب گفته بسیاری از استخوان ها مغز قرمز دارند و همچنین این که مغز قرمز در صورت وجود در حفرات بافت اسفنجی موجوده، نتیجه میگیریم که بافت اسفنجی اغلب استخوان ها مغز قرمز داره.
در استخوان های دیگه هم دو بافت اسفنجی و متراکم رو میبینم . بافت متراکم در قسمت های خارجی بصورت لایه نازکی قرار داره . اسفنجی هم قسمت اعظم داخلی رو به خودش اختصاص میده.
تو اینا دیگه مغز زرد نداریم . و طبق قاعده ی کلی که گفتم تو یافت اسفنجی اغلبشون مغز قرمز وجود داره.امید وارم که خوب توضیح داده باشم.
Farhan Honar اره قشنگ توضیح دادین ممنونم از وقتی که در اختیارم گذاشتین🌹
-
@Mr-Wick نه اصلا بافت اسفنجی مجرا نداره بلکه حفرات و صفحات استخوانی نامنظم داره.
یکی استخوان های دراز
Farhan Honar من ی جمع بندی با مطالب شما و خودم بگم
همه استخوان ها با هر نوعی دارای بافت اسفنجی و متراکم هستند
اما هر استخوانی الزاما هر دو نوع بافت اسفنجی رو ندارند
اما هر استخوانی بافت متراکم رو دارد.اغلب استخوان ها بافت اسفنجی از نوع مغز قرمز دارند و توانایی خون سازی هم دارند اما ی اکثریتی هست که مغز قرمز ندارند و به طبع مغز زرد دارند و خون سازی نمیکنند
سایر ایهامات اقای @Mr-Wick هم در حیطه کنکور نیست
درسته؟؟؟؟؟ -
Mahan Xodayi 2 بهت پیشنهاد میکنم نشرالگو نخونی:)))
نابود کننده ترین کتابه برای زیست،افتضاااااااحمن با راه ابریشم استاد موقاری پیش میرم و جزوه ایشون اینارو نوشته
@Mr-Wick اره واقعا من تو پایه ها خوندم کلا ذهنم درگیر ایهام میکرد
-
Farhan Honar اره قشنگ توضیح دادین ممنونم از وقتی که در اختیارم گذاشتین🌹
@Mr-Wick خواهش میکنم 🌺
-
@Mr-Wick اره واقعا من تو پایه ها خوندم کلا ذهنم درگیر ایهام میکرد
Mahan Xodayi 2 دقیقا خیلی شر و ور داره
ولی تستاش بدک نیست هرچند غلط زیاد داره هااا ولی خب دیگه
من تستاشو میزنم اوناییکه استانداردن تقریبا -
Mahan Xodayi 2 دقیقا خیلی شر و ور داره
ولی تستاش بدک نیست هرچند غلط زیاد داره هااا ولی خب دیگه
من تستاشو میزنم اوناییکه استانداردن تقریبا@Mr-Wick مطالبش بیشتر بیس علمی دارند تا کنکوری
-
@Mr-Wick مطالبش بیشتر بیس علمی دارند تا کنکوری
Mahan Xodayi 2 اره برا همون من دچار اشتباه میشم حالا الان خوبم قبلا افتضاااح قاطی میکردم همه چیو😂
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
@Mr-Wick در استخوان گفته است:

این جمله که زیرش خط کشیدم درسته بنظرت؟؟!!
مگه نباید لایه پیوندی 2 لایه بگه؟اونجا مگه کپسول رشته ای داریم؟
Mahan Xodayi 2 -
@Mr-Wick در استخوان گفته است:

این جمله که زیرش خط کشیدم درسته بنظرت؟؟!!
مگه نباید لایه پیوندی 2 لایه بگه؟اونجا مگه کپسول رشته ای داریم؟
Mahan Xodayi 2@Mr-Wick
ببین طبق اطلاعات من
دوراستخوان کپسولی هست که از جنس پیوندی متراکم هست اگر خاطرتون باشه در کلیه هم کپسول کلیه داشتیم که اونم متراکم بود با این فرض شاید کلا این واژه کپسول به معنی محافظت رو ازش میگیرن یا لاعقل من پیش فرضم اینه
راجب اون واژه مجراهایی عرضی اگر شکل کتاب رو نگا کنیم ی سری مجرا ها از عرض وارد هاورس ها میشن که از طریق اینا باهم در ارتباطن در نهایت از بیرونم ی سری اعصاب و رگ هم از عرض وارد استخوان میشن
نمیدونم تونسم منظورمو منتقل کنم یا نه:/ -
telma ...
-
telma ...
Sahar Mirzaei 0 بله؟
-
Sahar Mirzaei 0 بله؟
telma .....