-
دوست شیم؟
-
دوست شیم؟
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط Dr Aryan 0 انجام شدهMiss Ataee
بهترین دوست خداست
بعد پدر مادر
به بقیه چندان نیازی ندارید -
Miss Ataee
بهترین دوست خداست
بعد پدر مادر
به بقیه چندان نیازی نداریدDr Aryan 0 جالب بود
-
Dr Aryan 0 جالب بود
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دوست شیم؟
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee سلام,شما اینجا این شانسو دارید که وارد اکیپ آلایی ها بشید پس تمرکزتونو روی درساتون بزارید,به مرور زمان روابط دوستیتون شکل خواهند گرفت
-
دوست شیم؟
Miss Ataee سلام
به نظرم اگر میخواید واقعا و محکم درس بخونید اصلا پیشنهاد جالبی نیست
هرچقدر از دوست و آشنا دورتر باشید بهتره تو این دوره -
Miss Ataee سلام
هرچقدر از دوست و آشنا دورتر باشید بهتره تو این دورهنوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nadi
حالا دیگه دلشو نشکونید -
دوست شیم؟
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee
سلام شبتون بخیر!عید رو هم بهتون تبریک می گم!
اکه دنبال حس رقات هستید بهترین جا تاپیک های گزارشکار روزانس اونجا یه رقابت سالمو می تونید تجربه کنید! -
دوست شیم؟
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee دوست یا رفیق یا اکیپ یا هرچیز دیگه ای نه تنها از درس بلکه از زندگی دورت میکنه
-
دوست شیم؟
Miss Ataee سلام من پایم !
-
Miss Ataee
بهترین دوست خداست
بعد پدر مادر
به بقیه چندان نیازی نداریدDr Aryan 0 بله اون که حتما
-
Miss Ataee سلام,شما اینجا این شانسو دارید که وارد اکیپ آلایی ها بشید پس تمرکزتونو روی درساتون بزارید,به مرور زمان روابط دوستیتون شکل خواهند گرفت
مهشید حسن زاده 0 ممنون
-
Miss Ataee سلام
هرچقدر از دوست و آشنا دورتر باشید بهتره تو این دورهMaryam Nadi ممنون از نصیحتتون
-
Miss Ataee
سلام شبتون بخیر!عید رو هم بهتون تبریک می گم!
اکه دنبال حس رقات هستید بهترین جا تاپیک های گزارشکار روزانس اونجا یه رقابت سالمو می تونید تجربه کنید!Amir Ghaheri خیلی ممنون از پیشنهادتون
-
Miss Ataee دوست یا رفیق یا اکیپ یا هرچیز دیگه ای نه تنها از درس بلکه از زندگی دورت میکنه
عباس زنگارکی هر چیزی جای خودش
-
Miss Ataee سلام من پایم !
@Allen-Gamer هم رشته نیستیم
من ریاضی میخونم -
Amir Ghaheri خیلی ممنون از پیشنهادتون
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee
درکت می کنم دوست من تنهایی نابود می کنه ولی اگه دلبسته یه دوست تو این زمان حساس بشی رسما نابود میشی!یکم باید الان اصظلاحا دست به عصا راه رفت!
ولی درکت می کنم چون تنهایی می کشم -
Miss Ataee
درکت می کنم دوست من تنهایی نابود می کنه ولی اگه دلبسته یه دوست تو این زمان حساس بشی رسما نابود میشی!یکم باید الان اصظلاحا دست به عصا راه رفت!
ولی درکت می کنم چون تنهایی می کشمAmir Ghaheri عزیز من اصلا تنها نیستم
دوست دارم رفیق دارم خدا روشکر
فقط میخواستم یکی باشه با هم درس بخونیم طبق الا -
Amir Ghaheri عزیز من اصلا تنها نیستم
دوست دارم رفیق دارم خدا روشکر
فقط میخواستم یکی باشه با هم درس بخونیم طبق الانوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee آها اوکی!
-
عباس زنگارکی هر چیزی جای خودش
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee امیدوارم اینطور باشه