تست قرابت
-
سلام دوستان
به نظرتون این تست گزینه چنده؟

Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هست -
سلام دوستان

Sara_R
به نظر من گزینۀ سه میتونه درست باشه. -
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستElham Hoseni امید بر اب رفتن مگه همون ناامیدی نیست؟؟؟؟؟من بین ۳-۴ گیر افتادم چرا سه رو رد میکنید؟؟؟؟؟
@danial-hosseiny شما چرا چهار رو رد میکنید؟ -
Elham Hoseni امید بر اب رفتن مگه همون ناامیدی نیست؟؟؟؟؟من بین ۳-۴ گیر افتادم چرا سه رو رد میکنید؟؟؟؟؟
@danial-hosseiny شما چرا چهار رو رد میکنید؟Mahan Xodayi 2
سلام وقت بخیر گزینه ۴ داره میگه ای معشوقه من امید تو نمی گذارد جانم در عشق بسوزد چون امید تو هست که برآتش وجود من آب میزند در واقع امید یاری رسان شاعر هست -
Mahan Xodayi 2
سلام وقت بخیر گزینه ۴ داره میگه ای معشوقه من امید تو نمی گذارد جانم در عشق بسوزد چون امید تو هست که برآتش وجود من آب میزند در واقع امید یاری رسان شاعر هستElham Hoseni ولی من بخاطر واژه نسوزد یک باره فکر میکنم منظور بطور کلی اینه ناامیدی ذره ذره داره نابودش میمنه و یکباره از بین نمیره
ببخشید سلام یادم رفت:/ سلام علیکم🤚 -
Elham Hoseni ولی من بخاطر واژه نسوزد یک باره فکر میکنم منظور بطور کلی اینه ناامیدی ذره ذره داره نابودش میمنه و یکباره از بین نمیره
ببخشید سلام یادم رفت:/ سلام علیکم🤚Mahan Xodayi 2
به یک باره نسوزد درسته اما قسمت دومش فکر نکنم منظور شاعر باشه -
Elham Hoseni امید بر اب رفتن مگه همون ناامیدی نیست؟؟؟؟؟من بین ۳-۴ گیر افتادم چرا سه رو رد میکنید؟؟؟؟؟
@danial-hosseiny شما چرا چهار رو رد میکنید؟Mahan Xodayi 2
یکی از مفاهیمی که میشه از صورت سوال گرفت، اینه که من امیدم رو هزاران بار از کسی که شیفتهشم بریدم و دیگه عاشقش نیستم.
توی بیت سه داره میگه با اینکه ازش دل بریدم اما هنوزم مهرش رو توی دلم دارم.
بیت چهار هم داره میگه من هنوز بهت امید دارم.
بسته به اینکه اون دل بریدن مولانا از شمس رو به معنای مطلق درنظر بگیریم یا به معنای اینکه هنوز هم امیدی هست، گزینهها میتونن متفاوت باشن.
اگه مطلق باشه گزینۀ سه درسته ولی اگه شاعر به صورت مطلق حرفی نزده باشه، گزینۀ چهار درسته. -
Mahan Xodayi 2
به یک باره نسوزد درسته اما قسمت دومش فکر نکنم منظور شاعر باشهElham Hoseni متوجه نشدم ینی چی؟؟؟امید بر اب شدن همون ناامید شدن نیست مگه؟؟
-
Elham Hoseni متوجه نشدم ینی چی؟؟؟امید بر اب شدن همون ناامید شدن نیست مگه؟؟
Mahan Xodayi 2
نه کل مصرع رو لطفا در نظر بگیرید -
Mahan Xodayi 2
معنی داره میگه من نمیسوزم در تب و تاب دوریت. چون امیدت توی دل من گاه گاه به این آتیش آب میپاشه. -
Mahan Xodayi 2
یکی از مفاهیمی که میشه از صورت سوال گرفت، اینه که من امیدم رو هزاران بار از کسی که شیفتهشم بریدم و دیگه عاشقش نیستم.
توی بیت سه داره میگه با اینکه ازش دل بریدم اما هنوزم مهرش رو توی دلم دارم.
بیت چهار هم داره میگه من هنوز بهت امید دارم.
بسته به اینکه اون دل بریدن مولانا از شمس رو به معنای مطلق درنظر بگیریم یا به معنای اینکه هنوز هم امیدی هست، گزینهها میتونن متفاوت باشن.
اگه مطلق باشه گزینۀ سه درسته ولی اگه شاعر به صورت مطلق حرفی نزده باشه، گزینۀ چهار درسته.@danial-hosseiny من پیش فرضم اینه که چون گقته هزاران بار امید بریده ام با گزینه وهار از این منظر که گفته یکباره مرا از بین نمیبرد و اینا میتونن تقابل بیشتری نسبتا داشته باشن !!!!!!!!
-
Mahan Xodayi 2
معنی داره میگه من نمیسوزم در تب و تاب دوریت. چون امیدت توی دل من گاه گاه به این آتیش آب میپاشه.@danial-hosseiny اهان من امید بر اب شدن گرفتنم به اشتباه!!!
-
Mahan Xodayi 2
نه کل مصرع رو لطفا در نظر بگیریدElham Hoseni بنظرم کلید ولژه یکباره کمک کنندس چرا اونو در نظر نمیگیرید؟؟؟
-
Mahan Xodayi 2
بر آب شدن نیست اب زدن هست در واقع -
Mahan Xodayi 2
بر آب شدن نیست اب زدن هست در واقعElham Hoseni بله اینو متوجه شدم اقای حسینی عرض کردن.....
-
@danial-hosseiny من پیش فرضم اینه که چون گقته هزاران بار امید بریده ام با گزینه وهار از این منظر که گفته یکباره مرا از بین نمیبرد و اینا میتونن تقابل بیشتری نسبتا داشته باشن !!!!!!!!
Mahan Xodayi 2
اگه ذهنیتت اینه که باهاش خدافظی کن...
به صرف تقابل دو کلمۀ «هزار» و «یک» که نباید تست زد:grinning_face_with_smiling_eyes: -
سلام دوستان

-
Mahan Xodayi 2
اگه ذهنیتت اینه که باهاش خدافظی کن...
به صرف تقابل دو کلمۀ «هزار» و «یک» که نباید تست زد:grinning_face_with_smiling_eyes:@danial-hosseiny خداحافظ:/
نه چون بین دو گزینه گیر افتادم دنبال ی کلید واژه هستم که کمک کنه خب بنظرم این دو تا واژه میتونستن قرابتو برسونن
گنگ ترین حالت ممکنمه الان:((((((( -
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستElham Hoseni در تست قرابت گفته است:
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستنه گزینه ۴ نمیشه
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
Elham Hoseni در تست قرابت گفته است:
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستنه گزینه ۴ نمیشه
این پست پاک شده!