تست قرابت
-
سلام دوستان
به نظرتون این تست گزینه چنده؟

-
Mahan Xodayi 2
اگه ذهنیتت اینه که باهاش خدافظی کن...
به صرف تقابل دو کلمۀ «هزار» و «یک» که نباید تست زد:grinning_face_with_smiling_eyes:@danial-hosseiny خداحافظ:/
نه چون بین دو گزینه گیر افتادم دنبال ی کلید واژه هستم که کمک کنه خب بنظرم این دو تا واژه میتونستن قرابتو برسونن
گنگ ترین حالت ممکنمه الان:((((((( -
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستElham Hoseni در تست قرابت گفته است:
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستنه گزینه ۴ نمیشه
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
Elham Hoseni در تست قرابت گفته است:
Sara_R
گزینه ۴ فکر کنم
باید گزینه آب انتخاب بشه که معنای امیدواری بده چون صورت سوال در مورد ناامیدی و بریدن امید هستنه گزینه ۴ نمیشه
این پست پاک شده! -
سلام دوستان

نه همون گزینه ۴ هست😁
یه سوال بیت ۲ مگ مفهوم امیدواری نمیده؟
Elham Hoseni -
نه همون گزینه ۴ هست😁
Elham HoseniSara_R
اقااااااااا منو اذیت نکن ترسوندیم 😅😅😂 -
Sara_R
اقااااااااا منو اذیت نکن ترسوندیم 😅😅😂Elham Hoseni من خودمم شک کردم خدایی😶😂
-
سلام دوستان

از بس تست قرابت زدم دیگ گزینه هارو قاطی کردم
شرمنده😁 -
نه همون گزینه ۴ هست😁
Elham HoseniSara_R
سعی کن اگر دنبال درصد خوب و سواد عالی هستی فکر طراح سوال رو بخونی اون چیزی که جناب حسینی هم عرض کردن درست بود اما هدف سوال امید بود چون در هر ۴ گزینه از امید صحبت شده چه در زیست چه ادبیات چه فارسی و عربی به هدف توجه کن اینجوری سر جلسه کنکور می تونی دست طراح رو بخونی -
Sara_R
دشمنت 🌸
گزینه دوم هم به امیدواری اشاره نداره -
Sara_R
سعی کن اگر دنبال درصد خوب و سواد عالی هستی فکر طراح سوال رو بخونی اون چیزی که جناب حسینی هم عرض کردن درست بود اما هدف سوال امید بود چون در هر ۴ گزینه از امید صحبت شده چه در زیست چه ادبیات چه فارسی و عربی به هدف توجه کن اینجوری سر جلسه کنکور می تونی دست طراح رو بخونیElham Hoseni
خو درسته منم فهمیدم باید دنبال بیتی بگردم که در مورد امیده
اما خو الان واقعا مشکل دارم کدوم گزینه تو این سوال رو انتخاب کنم
گزینه ۲ در مورد امیدواری نمیگه؟ -
Sara_R
دشمنت 🌸
گزینه دوم هم به امیدواری اشاره ندارهElham Hoseni چرا ؟ میشه معنیش کنید
-
Elham Hoseni چرا ؟ میشه معنیش کنید
Sara_R
شاعر اینجا امیدی نداره به مقصد برسه -
Sara_R
شاعر اینجا امیدی نداره به مقصد برسهElham Hoseni یه چیزی بگم😁
من الان دوباره سوال رو خوندم
الان از نظرم ۴ گزینه دارن امید داشتن و میگن😂😂 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

Sara_R
واضحا بیت صورت سوال از مولوی هست(مثنوی معنوی)
مفهومش هم بدیهیه: ناامیدی از معشوق(اینکه رنج های عشق را تحمل می کند اما نتیجه ای نمی بینید)
بیت 4: مفهومش امیدواری هست... میگه جان من در آتش عشق تو نمی سوزد چرا که امیدواری به تو مثل آبی ست که هی روی این آتش ریخته می شود.1: هم مفهوم با بیت صورت سوال
2: به نا امیدی اشاره میکنه اما هم مفهوم با بیت سوال نیست...چون به ناامیدی از معشوق اشاره نداره
3: هوسبازی معشوق باعث شد عاشق امیدی به این عشق نداشته باشه، با این همه هنوز عاشق به او علاقه داره... کلا تو یه فضای دیگه اس این بیت هم -
Sara_R
مفهومش هم بدیهیه: ناامیدی از معشوق(اینکه رنج های عشق را تحمل می کند اما نتیجه ای نمی بینید)
بیت 4: مفهومش امیدواری هست... میگه جان من در آتش عشق تو نمی سوزد چرا که امیدواری به تو مثل آبی ست که هی روی این آتش ریخته می شود.1: هم مفهوم با بیت صورت سوال
2: به نا امیدی اشاره میکنه اما هم مفهوم با بیت سوال نیست...چون به ناامیدی از معشوق اشاره نداره
3: هوسبازی معشوق باعث شد عاشق امیدی به این عشق نداشته باشه، با این همه هنوز عاشق به او علاقه داره... کلا تو یه فضای دیگه اس این بیت همعلیرضا تمدنی
اشتباهه فرزندم 😁
اما متشکرم که هر چهار بیت رو توضیح دادی چون غصم گرفته بود چقدر تایپ کنم 🙏🏻😅🌸 -
علیرضا تمدنی
اشتباهه فرزندم 😁
اما متشکرم که هر چهار بیت رو توضیح دادی چون غصم گرفته بود چقدر تایپ کنم 🙏🏻😅🌸Elham Hoseni
اشتباهه؟
گزینه چنده یعنی؟ -
Elham Hoseni
اشتباهه؟
گزینه چنده یعنی؟علیرضا تمدنی
نوشتم 👇🏻
کاشکی یه آرزوی دیگه کرده بودم 😅😂 -
Sara_R
3: هوسبازی معشوق باعث شد عاشق امیدی به این عشق نداشته باشه، با این همه هنوز عاشق به او علاقه داره... کلا تو یه فضای دیگه اس این بیت همعلیرضا تمدنی ممنونم🌸
یه سوال مگ بیت ۲ نمیگ اگ بر شاخ امید بری مرا میابی؟
یعنی امید دارم؟ -
علیرضا تمدنی ممنونم🌸
یه سوال مگ بیت ۲ نمیگ اگ بر شاخ امید بری مرا میابی؟
یعنی امید دارم؟Sara_R
یافتمی یعنی یافته بودم
میگه اگر امیدی در زندگی یافته بودم از این بلاتکلیفی در میومدم ...