تست دو گزینه ای😁
-
Elham Hoseni 😁اینا بهش میگن سیو تایم😂
میشه گزینه ۲ رو معنی کنید و بگید چرا نیستSara_R
قبلش بگم همه منشناتو گم کردم 😅😁 -
Sara_R
قبلش بگم همه منشناتو گم کردم 😅😁Elham Hoseni
میگه حتی اگر سیل باعث نابودی جهان بشه اما فقط عشق تو برای نابودی مت کافی هست -
Elham Hoseni
میگه حتی اگر سیل باعث نابودی جهان بشه اما فقط عشق تو برای نابودی مت کافی هستElham Hoseni خب این الان فنای عاشق و نمیگه؟
-
Sara_R
قبلش بگم همه منشناتو گم کردم 😅😁Elham Hoseni در تست دو گزینه ای😁 گفته است:
Sara_R
قبلش بگم همه منشناتو گم کردم 😅😁یکی سوال میتوز و میوزه بود😁
-
Elham Hoseni خب این الان فنای عاشق و نمیگه؟
-
Sara_R
من فکر میکنم میگه که اگر سیل فنا هر دو عالم رو در بر بگیره، اون چادر صحراییِ عشق تو برای من بسه که زنده بمونم.
(اینکه اصلا فنا رو نداشت)
یا اگه طبق معنی خانم حسینی بخوایم بگیمElham Hoseni در تست دو گزینه ای😁 گفته است:
Elham Hoseni
میگه حتی اگر سیل باعث نابودی جهان بشه اما فقط عشق تو برای نابودی مت کافی هستبازم اشاره به فنای عاشق برای معشوق نداره. درواقع میگه تو خودت باعث فنای منی... نه اینکه من برای تو نابود خواهم شد.
(البته بازم میگم این معنی رو درست نمیدونم) -
Sara_R
من فکر میکنم میگه که اگر سیل فنا هر دو عالم رو در بر بگیره، اون چادر صحراییِ عشق تو برای من بسه که زنده بمونم.
یا اگه طبق معنی خانم حسینی بخوایم بگیمElham Hoseni در تست دو گزینه ای😁 گفته است:
Elham Hoseni
میگه حتی اگر سیل باعث نابودی جهان بشه اما فقط عشق تو برای نابودی مت کافی هستبازم اشاره به فنای عاشق برای معشوق نداره. درواقع میگه تو خودت باعث فنای منی... نه اینکه من برای تو نابود خواهم شد.
(البته بازم میگم این معنی رو درست نمیدونم)@danial-hosseiny اها ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R
Elham Hoseni
(البته بازم میگم این معنی رو درست نمیدونم)@danial-hosseiny منم نظرم همینه از توش فنا نمیتونم دربیارم
البته تو یک هم نمیبینمجواب کدومشونه؟
-
@danial-hosseiny منم نظرم همینه از توش فنا نمیتونم دربیارم
البته تو یک هم نمیبینمجواب کدومشونه؟
@Mr-Wick
یکه -
Sara_R
خواهش میکنم :heart_suit: -
@Mr-Wick
میگه مثل سایه که سرش زیر قدم سروه، سر تا پای من محوه در سرتاپای تو.
ربطی «به محو دیدن» نداره.
میگه من به خاطر تو وجود دارم. -
@Mr-Wick منم خودم باهاش مشکل دارم
این جواب پاسخنامس