معنی
-
سلام دوستان
معنی مصراع دوم این بیت چیه؟بر کام دل به گردش ایام دل مبند
کاین چرخ کج مدار نه بر آرزو -
درود. فکر میکنم منظورش اینه که این پرخ روزگار بر طبق میل و آرزو های تو پیش نمیره
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
معنی مصراع دوم این بیت چیه؟بر کام دل به گردش ایام دل مبند
کاین چرخ کج مدار نه بر آرزوSara_R مصرع آخر یه رود هم داره سارا <3
کاین چرخ کج مدار نه بر آرزو رود
یعنی اینکه این روزگار به کام تو پیش نمیره
اگه استدلالم درست باشه _نه بر آرزو رود _ یعنی به سمت آرزوی تو نمیرود که مثلا نه با رود فعل نفی را سخته باشه
یه چیزی که با اینجور معنی دستم اومد کج مداره
حالا اگه اینطور که من خوندم باشه یعنی
کاین چرخِ کج مدار ، نه بر آرزو رود
کج مدار میتونیم بگیم هم منظور مدارش کجه :# و هم اینکه کج به معنی عکس رفتار کردنش باشه که هرچی طبق میل آرزو و خواست ماست را باهاش مخالفه :#
این چند خط آخر فقط حدسیاتمه نمیدونم درسته یا نه ولی معنیش را 90 درصد تضمین میکنم
پ.ن : @danial-hosseiny سلام :face_with_tears_of_joy: خوبی؟ نظرت این چند خط آخر چیست ؟ :# -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
Sara_R مصرع آخر یه رود هم داره سارا <3
اگه استدلالم درست باشه _نه بر آرزو رود _ یعنی به سمت آرزوی تو نمیرود که مثلا نه با رود فعل نفی را سخته باشه
کج مدار میتونیم بگیم هم منظور مدارش کجه :# و هم اینکه کج به معنی عکس رفتار کردنش باشه که هرچی طبق میل آرزو و خواست ماست را باهاش مخالفه :#
این چند خط آخر فقط حدسیاتمه نمیدونم درسته یا نه ولی معنیش را 90 درصد تضمین میکنم
پ.ن : @danial-hosseiny سلام :face_with_tears_of_joy: خوبی؟ نظرت این چند خط آخر چیست ؟ :#@mitra-ism-rahmani
سلام.
بله درست میگی.
کج مدار اینجا ایهام داره. -
@mitra-ism-rahmani
سلام.
بله درست میگی.
کج مدار اینجا ایهام داره. -
@mitra-ism-rahmani
خواهش میکنم♥ -
پ.ن : @danial-hosseiny سلام :face_with_tears_of_joy: خوبی؟ نظرت این چند خط آخر چیست ؟ :#@mitra-ism-rahmani مرسی گلی🫂💙
-
درود. فکر میکنم منظورش اینه که این پرخ روزگار بر طبق میل و آرزو های تو پیش نمیره
Matin Mousavi 1 ممنونم🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
پ.ن : @danial-hosseiny سلام :face_with_tears_of_joy: خوبی؟ نظرت این چند خط آخر چیست ؟ :#@mitra-ism-rahmani میترا این بیت مفهوم ناپایداری دنیا میده؟
-
Sara_R بستگی به ابیات دیگه ی تست داره اگه اونا خیلی پرت باشن میشه این مفهومو داشته باشه اگه نه بین اونا برا پایداری بیت نزدیکتری باشه این نمیشه
ولی در کل اول این بیت به ناسازگاری چرخ با ما اشاره داره و در درجه دوم ناپایداری دنیا
این نظر منه البته -
Sara_R بستگی به ابیات دیگه ی تست داره اگه اونا خیلی پرت باشن میشه این مفهومو داشته باشه اگه نه بین اونا برا پایداری بیت نزدیکتری باشه این نمیشه
ولی در کل اول این بیت به ناسازگاری چرخ با ما اشاره داره و در درجه دوم ناپایداری دنیا
این نظر منه البته@mitra-ism-rahmani ممنونم💙🌸