آرایه
-
Matin Mousavi 1
ببخشید نمیدونم چرا منشن نوتیف نشد برام
چرا پارادوکس رو که مطمئنم داره
چون استعاره ندیدم گ 2 انتخاب کردم
میگه اگه با غم تو مقتول شوم(بمیرم) زندگی می یابمعلیرضا تمدنی پارادوکس فکر نکنم بشه تو دوجمله مختلف بیاد
-
رفقایی که میگن تضاد
آخههههه چرا :| -
Nastaran tehrani بنظر من هم گزینه ی ۲ صحیحه
-
رفقایی که میگن تضاد
آخههههه چرا :|علیرضا تمدنی خب چرا پارادوکس؟
-
Nastaran tehrani گزینه ۳
تیغ غم:تشبیه
تیغ:مجاز از شمشیر
زندگی و مقتول:تضادMohammad Lotfi 0 البته زندگی یاب و مقتول تضاد میشه
-
Nastaran tehrani گزینه دو پاسخنامه را ندارین؟
استعاره که نداره بیت پس 1 و 4 خط میخوره
تشبیه : تیغ غمت ___ غم را به تیغ تشبیه کرده ___ که البته مجاز هم داره تیغ مجاز از شمشیره
حالا بین تضاد و پارادوکس
پارادوکس داره و تضاد نداره
نمیتونیم بین زندگی و مقتول تضاد بگیریم چون مقتول به معنی کشته شده و متضادش میشه قاتل نه زندگی
ولی حالا چرا پارادوکس ___ معنا ___ میگه من وقتی به شمشیر غم تو کشته شوم زندگی یابم یعنی زندگی من وقتیه که شمشیر غم تو منو بکشه -
تشبیه : تیغ غمت ___ غم را به تیغ تشبیه کرده ___ که البته مجاز هم داره تیغ مجاز از شمشیره
حالا بین تضاد و پارادوکس
نمیتونیم بین زندگی و مقتول تضاد بگیریم چون مقتول به معنی کشته شده و متضادش میشه قاتل نه زندگی
ولی حالا چرا پارادوکس ___ معنا ___ میگه من وقتی به شمشیر غم تو کشته شوم زندگی یابم یعنی زندگی من وقتیه که شمشیر غم تو منو بکشه@mitra-ism-rahmani
همینطوره
بحثی نمیمونه -
@mitra-ism-rahmani
همینطوره
بحثی نمیمونهعلیرضا تمدنی ولی یکم واج آرایش منو به شک میندازه
برای واج ت یا ن یا ِ فقط سه تا تونستم پیدا کنم بیشتر برا واج آرایی ها 4 یا 5 تا کلمه بودن که اون واجو داشته باشن -
حالا بین تضاد و پارادوکس
ولی حالا چرا پارادوکس ___ معنا ___ میگه من وقتی به شمشیر غم تو کشته شوم زندگی یابم یعنی زندگی من وقتیه که شمشیر غم تو منو بکشه@mitra-ism-rahmani نه متاسفانه
-
دوستان من خودم نظرم بیشتر رو پارادوکس هست ولی واج آرایی هم یکم داره اذیت میکنه حس میکنم واج آرایی نداریم
-
@jahad-128 متاسفانه نه
-
اصلا بیایم به پارادکس یا تضاد فکر نکنیم!
تمرکزمونو بزاریم رو واج آرایی!
به نظرم بهتر بهمون کمک میکنه در انتخاب گزینه -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
حالا بین تضاد و پارادوکس
ولی حالا چرا پارادوکس ___ معنا ___ میگه من وقتی به شمشیر غم تو کشته شوم زندگی یابم یعنی زندگی من وقتیه که شمشیر غم تو منو بکشه@mitra-ism-rahmani در آرایه گفته است:
Nastaran tehraniگزینه دو پاسخنامه را ندارین؟
حالا بین تضاد و پارادوکس
ولی حالا چرا پارادوکس ___ معنا ___ میگه من وقتی به شمشیر غم تو کشته شوم زندگی یابم یعنی زندگی من وقتیه که شمشیر غم تو منو بکشهالان یه چیزی به ذهنم رسید
_ زندگی یابم_ با _مقتول شوم _ تضاد داره |:
خود زندگی و مقتول نه ها
جمله مقتول شوم با جمله زندگی یابم
پس چون زیاد برای واج آرایی مطمئن نیستیم ولی برا هرسه تا مورد گزینه سوم مطمئنیم گزینه 3 جواب میشه@danial-hosseiny نظرت چیه ؟ کدوم استدلال درست تره ؟ گزینه 3 یا 2 ؟
علیرضا تمدنی شماهم با تضاد مخالف بودی الان از این زاویه ببینید بنظرتون کدوم عقلانی تره ؟ -
Nastaran tehrani این پارادوکس نداره هر چی فکر میکنم
-
Nastaran tehrani
Matin Mousavi 1
@mitra-ism-rahmani
علیرضا تمدنی
سلام.
زیاد صحبت شده بود، زمان خوندن همهش رو نداشتم
گزینهٔ دو درسته.
بیت تضاد نداره. پارادوکس داره.
معنی بیت میگه
منِ شکستهٔ بدحال زندگی پیدا میکنم وقتی که توسط شمشیر غمت میمیرم.
پیدا کردن زندگی توسط شخص مرده، پارادوکسه.
تشبیه هم که مشخصه. تیغِ غم.
واج آرایی روی هم روی مصوت «آ» و واج «ق» و «ت» داریم. -
Nastaran tehrani سلام خسته نباشی رفیق استعاره نداره و ۱ و ۴ پر می کشن بیت تضاد هم داره پس گزینه ۳ درسته
موفق باشی -
یکیتون بیاد به من توضیح بده که دقیقا چی رو با چی دارید تضاد میگیرید که اینقدر گیج شدید همهتون...
-
یکیتون بیاد به من توضیح بده که دقیقا چی رو با چی دارید تضاد میگیرید که اینقدر گیج شدید همهتون...