قرابت
-
سلام وقت بخیر
همچنین حب الوطن باشد درست
تو وطن بشناس ای خواجه نخستاین بیت کجاش به غربت وطن و غم فراق اشاره کرده؟؟من نمیتونم بکشم بیرون این موضوع رو.
الگو اینو گفته... -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
به نظرم این بیشتر به وطن دوستی و وطن پرستی اشاره داره
-
به نظرم این بیشتر به وطن دوستی و وطن پرستی اشاره داره
arthur morgan منم همینو میفهمم ازش
-
سلام وقت بخیر
تو وطن بشناس ای خواجه نخستاین بیت کجاش به غربت وطن و غم فراق اشاره کرده؟؟من نمیتونم بکشم بیرون این موضوع رو.
الگو اینو گفته...@Mr-Wick
واللا آقای ویک عزیز، منم همچنین مفهومی نمیگیرم.
این اصل شعره.
https://ganjoor.net/moulavi/masnavi/daftar4/sh85
یذره بیادبانهس ولی به من چه:face_with_tears_of_joy:
توی اصل شعر که اصن کلا هیچ حرفی درمورد وطن و اینا نیست.
توی همین بیت هم میگه که حب الوطن خوبه ولی اول باید وطنت رو بشناسی بعد دوستش داشته باشی.
حالا درنهایت احتمالا به خاطر نزدیکی به باقی ابیات این بیت رو هم سرسری رد کردن. -
سلام وقت بخیر
الگو اینو گفته...@Mr-Wick
Mahan Xodayi 2
تو رو دعوت میکنم به اینکه ببینی همیشه طراح حرف درست و منطقیای نمیزنه. (هرچند اصلا دلم نمیخواست اینو بگم)
پ.ن: من باب صحبتی که توی تاپیکت باهم داشتیم. -
@Mr-Wick
Mahan Xodayi 2
تو رو دعوت میکنم به اینکه ببینی همیشه طراح حرف درست و منطقیای نمیزنه. (هرچند اصلا دلم نمیخواست اینو بگم)
پ.ن: من باب صحبتی که توی تاپیکت باهم داشتیم.@danial-hosseiny یس اف کورس
گاهی اوقات طراح هم ریپ میزنه -
@Mr-Wick
این اصل شعره.
توی همین بیت هم میگه که حب الوطن خوبه ولی اول باید وطنت رو بشناسی بعد دوستش داشته باشی.
حالا درنهایت احتمالا به خاطر نزدیکی به باقی ابیات این بیت رو هم سرسری رد کردن.@danial-hosseiny ممنون استاد دستت درد نکنه من همش به شما زحمت میدم دیگه خلاصه اذیتت میکنم😁❤️
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick
این اصل شعره.
حالا درنهایت احتمالا به خاطر نزدیکی به باقی ابیات این بیت رو هم سرسری رد کردن.@danial-hosseiny استاد یکی سوال توی قرابت مثلا میشه از کلمات کلیدی استفاده کرد برای حذف و تشخیص؟
-
@danial-hosseiny ممنون استاد دستت درد نکنه من همش به شما زحمت میدم دیگه خلاصه اذیتت میکنم😁❤️
@Mr-Wick
arthur morgan
یه بار دیگه بنده رو استاد خطاب کنید جفتتون رو تا دو هفته مورد بیمحلی قرار میدم😂🤕🙄@Mr-Wick در قرابت گفته است:
@danial-hosseiny ممنون استاد دستت درد نکنه من همش به شما زحمت میدم دیگه خلاصه اذیتت میکنم😁❤️
خواهش میکنم♥
مزاحمتی نیست.خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بربیاد♥🤝🏻arthur morgan در قرابت گفته است:
@danial-hosseiny استاد یکی سوال توی قرابت مثلا میشه از کلمات کلیدی استفاده کرد برای حذف و تشخیص؟
متوجه سوالت نشدم.
-
@Mr-Wick
arthur morgan
یه بار دیگه بنده رو استاد خطاب کنید جفتتون رو تا دو هفته مورد بیمحلی قرار میدم😂🤕🙄@Mr-Wick در قرابت گفته است:
خواهش میکنم♥
مزاحمتی نیست.خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بربیاد♥🤝🏻arthur morgan در قرابت گفته است:
@danial-hosseiny استاد یکی سوال توی قرابت مثلا میشه از کلمات کلیدی استفاده کرد برای حذف و تشخیص؟
متوجه سوالت نشدم.
@danial-hosseiny اهان گفتم که مثلا اگر توی سوالات قرابت با کلمات کلیدی ابیات میشه اون سوال را حل کرد؟
-
@danial-hosseiny اهان گفتم که مثلا اگر توی سوالات قرابت با کلمات کلیدی ابیات میشه اون سوال را حل کرد؟
arthur morgan
من همچین پیشنهادی نمیکنم.
درحالت کلی کلیت و مفهوم بیت برای ما مهمه. نه تکواژهها. خیلی نمیشه به واژههای کلیدیای اعتماد کرد برای رد یا قبول یک تست. -
arthur morgan
من همچین پیشنهادی نمیکنم.
درحالت کلی کلیت و مفهوم بیت برای ما مهمه. نه تکواژهها. خیلی نمیشه به واژههای کلیدیای اعتماد کرد برای رد یا قبول یک تست.@danial-hosseiny اهان درسته خیلی ممنون که جواب دادید
-
@danial-hosseiny اهان درسته خیلی ممنون که جواب دادید
arthur morgan
خواهش میکنم♥ -
@Mr-Wick
arthur morgan
خواهش میکنم♥
متوجه سوالت نشدم.
@danial-hosseiny مرسی قناری😁❤️