فصل ۶دوازدهم
-

سلام
من چون تازه واردداین گفتار شدم میپرسم، این بخش های سبزو هم زده مولکول رنگیزه و هم انتن گیرنده نور،کدومه بالاخره؟! -

سلام
من چون تازه واردداین گفتار شدم میپرسم، این بخش های سبزو هم زده مولکول رنگیزه و هم انتن گیرنده نور،کدومه بالاخره؟!@Sahar-m سلام علیکم صبح شما بخیر باشه
ببینید ما در آنتن های گیرنده ی نور مولکول های رنگیزه ای مثل کلروفیل a و b و کاروتنویید ها رو داریم اینجا هم منظورش همین مولکول های رنگیزه ای که گفتم -
-

سلام
من چون تازه واردداین گفتار شدم میپرسم، این بخش های سبزو هم زده مولکول رنگیزه و هم انتن گیرنده نور،کدومه بالاخره؟!@Sahar-m هر آنتن گیرنده نور پر از رنگیزه یاهمون مولکول گیرنده نوره . هر رنگیزه هم میتونه یا کلروفیل aیاb یا کاروتنوئید باشه دقت کن تو انتن هر سه نوع رنگیزه هست ولی تو مرکز واکنش فقط یه رنگیزه aهست
-
@Sahar-m سلام علیکم صبح شما بخیر باشه
ببینید ما در آنتن های گیرنده ی نور مولکول های رنگیزه ای مثل کلروفیل a و b و کاروتنویید ها رو داریم اینجا هم منظورش همین مولکول های رنگیزه ای که گفتمyasaman yazdani آخه زده آنتن ها .. اگه آنتن میگفت درست بود . اما حالا دوتا آنتن رو گفته . یعنی رنگیزه هاشون باهم ترکیبی تو یه جاعه؟!( گفتار دورو هنوز نخوندم)
-

سلام
من چون تازه واردداین گفتار شدم میپرسم، این بخش های سبزو هم زده مولکول رنگیزه و هم انتن گیرنده نور،کدومه بالاخره؟!@Sahar-m سلام. راستش منم خیلی مطمئن نیستم ولی بنظرم میتونیم هر کدوم از این رنگیزه ها (مولکول های سبز رنگ) رو نماینده ی یک آنتن در نظر بگیریم.
-

سلام
من چون تازه واردداین گفتار شدم میپرسم، این بخش های سبزو هم زده مولکول رنگیزه و هم انتن گیرنده نور،کدومه بالاخره؟!@Sahar-m
سلام وقتتون بخیر
در آنتن های گیرنده ی نور مولکول های رنگیزه ای مثل کلروفیل a و b و کاروتنویید ها رو داریم