لطفا یکی بگه چیکار کنم
-
سلام بنده ۱۵ سالمه که میخواستم برم تجربی اما نهم نتونستم خوب بخونم اومدم الکترونیک چون نمره خوبی نداشتم برم تجربی الان رفتم آموزش پرورش و در حال تغییر دادن رشته هستم گفتن یا خرداد یا شهریور بیا امتحان بده حالا دوستام میگن باید در رشته فعلی نمره خوبی بیاری و من چون این رشته رو اصلا دوست نداشتم اینجا هم نمره هام بده شده هیچ حالا انگیزه خوندن برای رفتن به تجربی هم ندارم نمیدونم چه کنم
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
خب الان واقعا می خوایید که بیاید تجربی؟؟
-
@jahad-128 آره ببین برنامه ریزی میکنم صبح نمیتونم عملیش کنم و دوم این که میترسم زحمت بکشم بگن توی رشته فعلیت نمره خوبی نداری نمیتونی امتحان بدی
-
خب اول قطعی سوال کنید از مدیر و حالا اداره که می تونید تغییر رشته بدید یا نه. با شرایط تون
2 اینکه واقعا ن اگر می خوایید بیاید عقل حکم می کنه که تلاشت ن رو بکنید.
که اگر شد بتونید. چون اگر امکانش باشه و شما تلاش نکرده باشید اون وقت خودتون مانع خودتون شدید. -
خب اول قطعی سوال کنید از مدیر و حالا اداره که می تونید تغییر رشته بدید یا نه. با شرایط تون
2 اینکه واقعا ن اگر می خوایید بیاید عقل حکم می کنه که تلاشت ن رو بکنید.
که اگر شد بتونید. چون اگر امکانش باشه و شما تلاش نکرده باشید اون وقت خودتون مانع خودتون شدید.@jahad-128 مدیر نه خود آموزش پرورش گفت فقط قبول شید نگفت که مدل رشته فعلیت ۲۰ باشه یا ۱۰
-
خب پس بخونید اون درس های که نیازه و آزمون بدید و بیاید به رشته تجربی.
البته که باید بخوایید و تلاش کنید. -
الان دهم هستید؟
-
چه کتاب های گفتند که برای آزمون تغییر رشته باید بخونید؟
-
سلام وقت بخیر
اگر شما از الان بخواید نا امید باشید رشته مورد نظرتون سختی های خودش و پستی و بلندی های خودش رو داره و از الان اگر سعی نکنید روحیه جنگجویی و مقاومت رو در خودتون افزایش بدید قطعا با مشکل مواجه خواهید شد سعی کنید روی تصمیم تون بیشتر فکر کنید و هر وقت تونستید خودتون رو قانع کنید با هر تلاش و سختی هست به سمتش حرکت کنید به هر حال اگر واقعا رشته تجربی رو دوست داشته باشید از هیچ تلاشی نباید فروگذاری کنید
و امیدوار باشید بهترین ها برایتان رقم خواهد خورد -
@jahad-128 بلی
-
@jahad-128 شیمی فیزیک ریاضی زیست
-
سلام وقت بخیر
اگر شما از الان بخواید نا امید باشید رشته مورد نظرتون سختی های خودش و پستی و بلندی های خودش رو داره و از الان اگر سعی نکنید روحیه جنگجویی و مقاومت رو در خودتون افزایش بدید قطعا با مشکل مواجه خواهید شد سعی کنید روی تصمیم تون بیشتر فکر کنید و هر وقت تونستید خودتون رو قانع کنید با هر تلاش و سختی هست به سمتش حرکت کنید به هر حال اگر واقعا رشته تجربی رو دوست داشته باشید از هیچ تلاشی نباید فروگذاری کنید
و امیدوار باشید بهترین ها برایتان رقم خواهد خوردElham Hoseni من خیلی علاقه دارم بن تجربی ولی از درس زده شدم هرچی میخونم نمیفهمم
-
Elham Hoseni من خیلی علاقه دارم بن تجربی ولی از درس زده شدم هرچی میخونم نمیفهمم
سینا پوراحمد خب به خاطر همین علاقت براش بجنگ درسیو که ازش متنفری بخون تا شکستش بدی و به تجربی که هدف قشنگته برسی
وقتی میگی خیلی تجربی رو دوست داری پس باید حاضر باشی بخاطرش هرکاری بکنی دیگه؟اینطور نیست؟!پس اگه هست پاشو همین الان شروع کن بخاطرش بجنگ. -
سینا پوراحمد خب به خاطر همین علاقت براش بجنگ درسیو که ازش متنفری بخون تا شکستش بدی و به تجربی که هدف قشنگته برسی
وقتی میگی خیلی تجربی رو دوست داری پس باید حاضر باشی بخاطرش هرکاری بکنی دیگه؟اینطور نیست؟!پس اگه هست پاشو همین الان شروع کن بخاطرش بجنگ.Asal M 2 ممنونم به خاطر انگیزه زیادی که به من دادی فقط یه سوال من چرا نمیتونم زیادبا برنامه ریزی جلو برم
-
Asal M 2 ممنونم به خاطر انگیزه زیادی که به من دادی فقط یه سوال من چرا نمیتونم زیادبا برنامه ریزی جلو برم
سینا پوراحمد در لطفا یکی بگه چیکار کنم گفته است:
Asal M 2 ممنونم به خاطر انگیزه زیادی که به من دادی فقط یه سوال من چرا نمیتونم زیادبا برنامه ریزی جلو برم
خواهش میکنم
ممکنه دلایل زیادی داشته باشه . شاید شما هنوز عادت ندارین ،یا اینکه برنامتونو آرمانی میچینین با ساعت مطالعه بالا ،اگه اینطوریه اول ببینین که خودتون حد توانتون چقدره به اندازه همون برنامه بنویسین بعد کم کم ساعت مطالعه رو ببرین بالا.
اگه هیچکدوم از اینا مشکل شما نبود و مشکلتون صرفا پایبند نبودن به برنامس،پس سعی کنین که پایبند باشین و به خودتون بگین من میخوام بر خلاف میلم عمل کنم ،حتی اگه خستم. -
آخر شب حتما ثبت کنید میزان مطالعه که داشتید و حالا تست و سوال و غیره..
وبعد هر روز سعی کنید نسبت به روز قبل به میزان کم هم دشه افزایش بدید.
شروع کنید و نترسید. حتما از اول نیاز نیست عالی باشید و لی اگر شروع نکنید در همین حال می مونید -
آخر شب حتما ثبت کنید میزان مطالعه که داشتید و حالا تست و سوال و غیره..
وبعد هر روز سعی کنید نسبت به روز قبل به میزان کم هم دشه افزایش بدید.
شروع کنید و نترسید. حتما از اول نیاز نیست عالی باشید و لی اگر شروع نکنید در همین حال می مونید@jahad-128 بنظرتون من میتونم چهارتا کتاب تخصصی تجربی را تا شهریور تموم کنم به اضافه رشته خودم
-
آره حتما.
و اینکه درس رشتتون رو در حد اینکه بتونید تغغیر رشته بدید نیاز هست دیگه؟
حتما برنامه بریزید به میزان متعادل هم که شده این درس ها رو داخل برنامتون قرار بدید. -
زیست و شیمی رو سعی کنید هر روز داشته باشید
ریاضی و فیزیک رو یک روز در میون
البته بازم هر کدوم از این درسا که نقطه صعفتون هست رو بیشتر بهش زمان اختصاص بدید
-
به نظرم
حتی بعد از اتمام سال تحصیلی هم داخل تابستان بعصی از درس های یازدهم می تونید بخونید.
البته عمومی گفتند حذفه ولی خب بازم هیچ چیز قطعی نیست. و فکر کنم عمومی