تست فصل ۱و۲ دهم
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من ۳۰ تا تست از فصل ۱و۲ دهم دارم میخواستم اگه امکانش هست بفرستم شما هم پاسخ بدین تا با جواب های خودم چک کنم
کسی میتونه کمک کنه؟
خیلی ممنون از لطف تون
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا @ -
-
-
Setia Salar سلام اگه بتونید برای هر سوال یه تاپیک بزنید خیلی خوب میشه عکس هم واضح تر میشه
-
S Setia Salar marked this topic as a question on
-
Setia Salar سلام اگه بتونید برای هر سوال یه تاپیک بزنید خیلی خوب میشه عکس هم واضح تر میشه
@Kosar-Mortazavi برای هر سوال خیلی زیاد میشه چون ۳۰ تا تسته
️
-
-
Setia Salar میشه اگه فقط چندتاشون رو هم بلد بودین بگین خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سوال ۱۵ رو گزینه هاش رو میگم
الف که صحیح هست محل جذب در ملخ معده است
ب چون گفته تولید میشود درسته چون در روده بزرگ توسط باکتری ما تولید ویتامینB12رو داریم
ج غلطه چینه دان ترشحی ندارد
د غلطه هدف سکرتین پانکراسه نه کبد
ی اینو مشکوکم تولید میشود درسته ولی منظورشو دقیقدمتوجه نمیشم ۵۰-۵۰ بگم فک کنم درسته -
سوال هفتم بین گزینه یک و سه مرددم ولی یک بنظرم صحیح تره
-
۲۶ گزینه دوم بدون شرح
-
خب الان من شانسی ب سوالا نگا میکنم شما با کدوما مشکل دارین؟؟؟
-
یک گزینه دوم بدون شرح
-
سلام وقتتون بخیر
سئوال 8 گزینه 4
چون گزینه یک میگه همه شچن در وسط بدن قرار دارن که اینطور نیست پیلور سمت راسته و کاردیا سمت چپ
گزینه دو میگه اکتین و میوزین که اونم نمیشه چون مخصوص ماهیچه اسکلتی هستش
گزینه سوم هم میگه خودمختار عصب دهی میکنه که بنداره مخرج رو پیکری عصب دهی میکنه
پس میشه 4
البته تحلیل 4 رو نمیدونم چون با رد گزینه زدم تست رو -
۱۷ گزینه سوم
-
۱۳-گزینه۴
سوالاتون زیاده برا هر کدوم تحلیل بنویسم وقت زیاد میخاد هر کدوم رو از اونایی ک جواب دادم خواستید بکید تحلیل کنم -
سوال هفتم بین گزینه یک و سه مرددم ولی یک بنظرم صحیح تره
Mahan Xodayi 2 بنظر من سه درسته چون در بافت های پیوندی مثلا خون ماده زمینه ای خون رو خودش نساخته و پلاسماست ماده زمینه ایش که پروتئین و هورمون و گاز و اینا تشکیل دادنش
-
Mahan Xodayi 2 بنظر من سه درسته چون در بافت های پیوندی مثلا خون ماده زمینه ای خون رو خودش نساخته و پلاسماست ماده زمینه ایش که پروتئین و هورمون و گاز و اینا تشکیل دادنش
@Mr-Wick اره خودمم برا همون مشکوک شدم ولی یک صحیح تر از سه هست بنظرم!یک رو چرا رد میکنید؟
-
@Mr-Wick سوال ۱۹ بنظرت سه هست یا چهار؟؟؟خودم رو سه مشکوک ترم ولی چهارم خب.....
-
@Mr-Wick سوال ۱۹ بنظرت سه هست یا چهار؟؟؟خودم رو سه مشکوک ترم ولی چهارم خب.....
Mahan Xodayi 2 نه داداش همون سه
چون چهار از ویژگیجفتشه -
@Mr-Wick اره خودمم برا همون مشکوک شدم ولی یک صحیح تر از سه هست بنظرم!یک رو چرا رد میکنید؟
Mahan Xodayi 2 یک رو ردش نمیدونم درست ترین گزینه فککنم همون سه باشه اگه دلیل یک رو متوجه شدی بهم حتما بگو منم ذهنم درگیر یک شده
Elham Hoseni اگه هستی یه دستی برسون