تست فصل ۱و۲ دهم
-
۲۶ گزینه دوم بدون شرح
-
خب الان من شانسی ب سوالا نگا میکنم شما با کدوما مشکل دارین؟؟؟
-
یک گزینه دوم بدون شرح
-
سلام وقتتون بخیر
سئوال 8 گزینه 4
چون گزینه یک میگه همه شچن در وسط بدن قرار دارن که اینطور نیست پیلور سمت راسته و کاردیا سمت چپ
گزینه دو میگه اکتین و میوزین که اونم نمیشه چون مخصوص ماهیچه اسکلتی هستش
گزینه سوم هم میگه خودمختار عصب دهی میکنه که بنداره مخرج رو پیکری عصب دهی میکنه
پس میشه 4
البته تحلیل 4 رو نمیدونم چون با رد گزینه زدم تست رو -
۱۷ گزینه سوم
-
۱۳-گزینه۴
سوالاتون زیاده برا هر کدوم تحلیل بنویسم وقت زیاد میخاد هر کدوم رو از اونایی ک جواب دادم خواستید بکید تحلیل کنم -
سوال هفتم بین گزینه یک و سه مرددم ولی یک بنظرم صحیح تره
Mahan Xodayi 2 بنظر من سه درسته چون در بافت های پیوندی مثلا خون ماده زمینه ای خون رو خودش نساخته و پلاسماست ماده زمینه ایش که پروتئین و هورمون و گاز و اینا تشکیل دادنش
-
Mahan Xodayi 2 بنظر من سه درسته چون در بافت های پیوندی مثلا خون ماده زمینه ای خون رو خودش نساخته و پلاسماست ماده زمینه ایش که پروتئین و هورمون و گاز و اینا تشکیل دادنش
@Mr-Wick اره خودمم برا همون مشکوک شدم ولی یک صحیح تر از سه هست بنظرم!یک رو چرا رد میکنید؟
-
@Mr-Wick سوال ۱۹ بنظرت سه هست یا چهار؟؟؟خودم رو سه مشکوک ترم ولی چهارم خب.....
-
@Mr-Wick سوال ۱۹ بنظرت سه هست یا چهار؟؟؟خودم رو سه مشکوک ترم ولی چهارم خب.....
Mahan Xodayi 2 نه داداش همون سه
چون چهار از ویژگیجفتشه -
@Mr-Wick اره خودمم برا همون مشکوک شدم ولی یک صحیح تر از سه هست بنظرم!یک رو چرا رد میکنید؟
Mahan Xodayi 2 یک رو ردش نمیدونم درست ترین گزینه فککنم همون سه باشه اگه دلیل یک رو متوجه شدی بهم حتما بگو منم ذهنم درگیر یک شده
Elham Hoseni اگه هستی یه دستی برسون🙏
-
Mahan Xodayi 2 نه داداش همون سه
چون چهار از ویژگیجفتشه@Mr-Wick خب اینم گفته ویژگی جفتش دا
-
Mahan Xodayi 2 یک رو ردش نمیدونم درست ترین گزینه فککنم همون سه باشه اگه دلیل یک رو متوجه شدی بهم حتما بگو منم ذهنم درگیر یک شده
Elham Hoseni اگه هستی یه دستی برسون🙏
@Mr-Wick یک چون متن کتابه ولی سه حاصل استدلاله من یک رو برتر میدونم وگرنه....مجهولم...
-
@Mr-Wick خب اینم گفته ویژگی جفتش دا
Mahan Xodayi 2 گفته نیست!
-
Mahan Xodayi 2 گفته نیست!
@Mr-Wick میدونم میگم سه هم از ویژگی جفتشه خوب؟؟؟؟ بین سه چهار نمیدونم کدومش نیست تره
-
@Mr-Wick یک چون متن کتابه ولی سه حاصل استدلاله من یک رو برتر میدونم وگرنه....مجهولم...
Mahan Xodayi 2 نازیم کتاب درمورد یک گفته یاخته های مجاور؟!!؟
فککنم منظور تو اینه که فاصله بین ساخته ای اندک دارن این با یاخته های مجاور فرق نمیکنه؟ -
Mahan Xodayi 2 نازیم کتاب درمورد یک گفته یاخته های مجاور؟!!؟
فککنم منظور تو اینه که فاصله بین ساخته ای اندک دارن این با یاخته های مجاور فرق نمیکنه؟@Mr-Wick خب ببین یاخته مجاور هم باشند یا روی هم به هرحال تحت هر موقعیتی فاصلشون کمه نیست؟؟؟من پافشاری نمیکنم بین یک و سه چون واقعا ۵۰-۵۰ام
-
@Mr-Wick میدونم میگم سه هم از ویژگی جفتشه خوب؟؟؟؟ بین سه چهار نمیدونم کدومش نیست تره
Mahan Xodayi 2 داداش من کزینه های دیگه رو نگا نکرده یودم الان نکا کردم من به گفته تو بین سه و چهار نظر دادم
جواب یکه
چون از ویژگی کرمی هستش فقط
تو قطعه قطعه کننده نداریم این موضوع رو. -
@Mr-Wick خب ببین یاخته مجاور هم باشند یا روی هم به هرحال تحت هر موقعیتی فاصلشون کمه نیست؟؟؟من پافشاری نمیکنم بین یک و سه چون واقعا ۵۰-۵۰ام
Mahan Xodayi 2 منم نمیدونم ولی با استنباط از متن کتاب مبشه اینو فهمید که ماده زمینه ای خون روپخودش نمیسازه چون پلاسما کلا مخلوطی از هورمون و گاز و پروتئین و... هستش و خون نساخته که اینارو
-
Mahan Xodayi 2 منم نمیدونم ولی با استنباط از متن کتاب مبشه اینو فهمید که ماده زمینه ای خون روپخودش نمیسازه چون پلاسما کلا مخلوطی از هورمون و گاز و پروتئین و... هستش و خون نساخته که اینارو
@Mr-Wick بله اینم میشع فهمید