هددددددددددف
-
بچها،،،،
واقعا دیدین کسی مثل من اینقد تباه باشه؟؟؟ من ختم هر چی مشاور و متن و چیزای روانشناسی ام،،،، ولی هر کار میکنم نمیتونم هدفمو پیدا کنم
مثلا تو بهم بگی از چه کاری خوشت میاد، میخای در آینده چیکاره چی،، برنامت چیه، ناموووسا اگر تونستم یکاری رو پیدا کنم که خوشم بیاد ازش
اه اعاصبم ریخته بهم
درسمم خوبه، امسالم کنکور دارم
ولی هیچ هدفی تو رشته ام ک تجربی هس ندارممم که هیییییییچچچچچچ از هیچی دیگ هم آنچنان علاقه مند نیستم والا
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
مگه میشه یه آدم آرزو مشخصی نداشته باشه تو زندگیش
حالا یکی هست پاییه درسیش صفرررر خودشو برای پزشکی جر میده
از اون طرف فلان شخص عاشق نمبدونمم چی چی هست
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدم -
بچها،،،،
واقعا دیدین کسی مثل من اینقد تباه باشه؟؟؟ من ختم هر چی مشاور و متن و چیزای روانشناسی ام،،،، ولی هر کار میکنم نمیتونم هدفمو پیدا کنم
مثلا تو بهم بگی از چه کاری خوشت میاد، میخای در آینده چیکاره چی،، برنامت چیه، ناموووسا اگر تونستم یکاری رو پیدا کنم که خوشم بیاد ازش
اه اعاصبم ریخته بهم
ولی هیچ هدفی تو رشته ام ک تجربی هس ندارممم که هیییییییچچچچچچ از هیچی دیگ هم آنچنان علاقه مند نیستم والا
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری سلام یه سوال داشتم از شما میشه تعریفتون رو از هدف بگید ؟
-
-
مهسا حصاری سلام یه سوال داشتم از شما میشه تعریفتون رو از هدف بگید ؟
حسن نیسی اگه منظورتون بدست اوردن رشته او دانشگاهه بدون اینا هدف نیستن اینها وسیله ای برا هدف هستن ( تکرار میکنم وسیله ) .
بزار یه چی برات تعریف کنن میتونی بخونی...
یه بنده خدایی میره آلمان ، میره اونجا پناهنده میشه حالا ازش سوال میکنن بهش میگن هدفت چیه ؟ گفت هدف اینکه ماشین داشته باشم ، خونه و زن او بچه و....
حالادبنظرت اون خونه و ماشین هدفه؟ نه نیست اینها رو تو باید داشته باشی لازمه و ضروری برای زندگیه ..
تعریف هدف به همین سادگیا نیست .، امیداوارم موفق باشید -
حسن نیسی اگه منظورتون بدست اوردن رشته او دانشگاهه بدون اینا هدف نیستن اینها وسیله ای برا هدف هستن ( تکرار میکنم وسیله ) .
بزار یه چی برات تعریف کنن میتونی بخونی...
یه بنده خدایی میره آلمان ، میره اونجا پناهنده میشه حالا ازش سوال میکنن بهش میگن هدفت چیه ؟ گفت هدف اینکه ماشین داشته باشم ، خونه و زن او بچه و....
حالادبنظرت اون خونه و ماشین هدفه؟ نه نیست اینها رو تو باید داشته باشی لازمه و ضروری برای زندگیه ..
تعریف هدف به همین سادگیا نیست .، امیداوارم موفق باشیدحسن نیسی نه کلا مبگم حتی رشته ای رو هم دوست ندارم که باز بدستش بیارم
بله سپاس از شما -
مهسا حصاری سلام یه سوال داشتم از شما میشه تعریفتون رو از هدف بگید ؟
حسن نیسی هدف یه چیزی که با جون و دل بهش علاقه داشته باشی و این علاقه جوری باشه که تو رو سوق بده به سمت اون، و براش تلاش کنی و سختی هارو بخاطر علاقه ای که داری تحمل کنی،،،،، من حتی برای تجربی اومدنم هم هدف نداشتم و الان سردرگمم انگیزه برا ادامه دادن ندارم بلاتکلیفم نمیدونم کجا میخام برم کدوم رشته کدوم دانشگاه کدوم رتبه رو میخام همینقدر کلافه
-
مشکات خلج man-jahan سودا کریمی @R-Nil-par arthur morgan
-
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری درود
اول اینکه به آلاخونه خوش اومدیددوم اینکه ، به نظر من (درست و غلطشو نمیدونم ) هدف چیزی نیست که گذاشته باشن توی ویترین و هر کی هدف خواست یکی انتخاب کنه ، به نظر من هدف ساختنیه . وقتی میگید که میخواین هدفو پیدا کنین ، ممکنه هدفی که متناسب با شما باشه اصلا توی گزینه هایی که دارین میگردین نباشه و برای همین سردرگمین
با توجه به علاقه و توانایی هاتون و چیزایی که بهتون حس ارزشمندی و مفید بودن میده ، هدفتون رو بسازید . لازم نیست که حتما رشته دانشگاهی باشه
. -
مهسا حصاری درود
اول اینکه به آلاخونه خوش اومدیددوم اینکه ، به نظر من (درست و غلطشو نمیدونم ) هدف چیزی نیست که گذاشته باشن توی ویترین و هر کی هدف خواست یکی انتخاب کنه ، به نظر من هدف ساختنیه . وقتی میگید که میخواین هدفو پیدا کنین ، ممکنه هدفی که متناسب با شما باشه اصلا توی گزینه هایی که دارین میگردین نباشه و برای همین سردرگمین
با توجه به علاقه و توانایی هاتون و چیزایی که بهتون حس ارزشمندی و مفید بودن میده ، هدفتون رو بسازید . لازم نیست که حتما رشته دانشگاهی باشه
.@سینا-0 بله ممنوونمم
-
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری
فارغ از رشته های دانشگاهی و فضای آکادمیک، فکر کن به چه حیطه ای علاقه داری و خوشت میاد ازش...برو سراغش -
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری خب به نظر من برید یک دو دو تا چاهرتایی کنید با خودتون و ببینید که به چه زمینه ای علاقه دارید اگر علاقه به چیزی نداشته باشید و براش تلاش کنید اون تلاش از سم هم بدتره چون لذتی نداره برید به سمت علاقتون
-
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری به نظرم یکی دو روز بشین فکر کن ببینم از زندگی چی میخوایی
ده سال دیگه میخوایی کجا باشی با چه شغلی چه خونه ای و......
ممکنه کمکت کنه -
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری سلام
برای اینکه بفهمی به چه رشته و شغلی علاقه داری ،بشین فک کن که از چه آدما و شخصیت هایی خوشت میاد.یه مثال میزنم :مثلا من دوتا آدم رو خیلی دوست دارم و میخوام الگو های من باشن تو زندگی و کار ،این دوتا آدم پژوهشگرن،و منم عاشق تحقیقم و دوست دارم پژوه های زیادی انجام بدم.یا مثلاً من عاشق شوپن آهنگسازم،پس من آهنگسازی رو خیلی دوست دارم.البته خودت دیگه باید بفهمی کدوم دوست داشتنا رو میگم نه اون دوست داشتنا که مثلا بگیم وای من رو فلانی کراش دارم و اینا...
این راهی که گفتم خیلی راه جالب و خوبیه و حرف منم نیست من اینو از زبون یه بیزینس کار خیلی عالی شنیدم.و روی خودمم امتحان کردم و هدفم برام واضح شد.
شاید تو کشش به هنر داشته باشی حالا یا نقاشی ،گرافیک یا عکاسی ،موسیقی ....به خاطر همین توی رشته ها و اینا که میگردی چیزی پیدا نمیکنی که دوست داشته باشی .
راه دیگه ای هم که هست اینه که یه تست شخصیت بده ببین اون چیمیگه ،بعد نگاه کن ببین اون شغلایی که به تیپ شخصیتیت میخوره رو دوست داری یا نه.
امید وارم بتونی علاقت رو پیدا کنی مهسا جان️
اگه فهمیدی بیا با ماهم درمیون بزار خوشحالمون کن -
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری
امیدوارم سوءبرداشت نشه
شما سابقه افسردگی دارین؟ -
مهسا حصاری
امیدوارم سوءبرداشت نشه
شما سابقه افسردگی دارین؟عباس زنگارکی خیر خواهش میکنم، بله همین الانش احساس میکنم افسردگی دارم یه روز حالم خوبه یه هفته افسردم
-
مهسا حصاری سلام
برای اینکه بفهمی به چه رشته و شغلی علاقه داری ،بشین فک کن که از چه آدما و شخصیت هایی خوشت میاد.یه مثال میزنم :مثلا من دوتا آدم رو خیلی دوست دارم و میخوام الگو های من باشن تو زندگی و کار ،این دوتا آدم پژوهشگرن،و منم عاشق تحقیقم و دوست دارم پژوه های زیادی انجام بدم.یا مثلاً من عاشق شوپن آهنگسازم،پس من آهنگسازی رو خیلی دوست دارم.البته خودت دیگه باید بفهمی کدوم دوست داشتنا رو میگم نه اون دوست داشتنا که مثلا بگیم وای من رو فلانی کراش دارم و اینا...
این راهی که گفتم خیلی راه جالب و خوبیه و حرف منم نیست من اینو از زبون یه بیزینس کار خیلی عالی شنیدم.و روی خودمم امتحان کردم و هدفم برام واضح شد.
شاید تو کشش به هنر داشته باشی حالا یا نقاشی ،گرافیک یا عکاسی ،موسیقی ....به خاطر همین توی رشته ها و اینا که میگردی چیزی پیدا نمیکنی که دوست داشته باشی .
راه دیگه ای هم که هست اینه که یه تست شخصیت بده ببین اون چیمیگه ،بعد نگاه کن ببین اون شغلایی که به تیپ شخصیتیت میخوره رو دوست داری یا نه.
امید وارم بتونی علاقت رو پیدا کنی مهسا جان️
اگه فهمیدی بیا با ماهم درمیون بزار خوشحالمون کنAsal M 2 عسل جااان
خوشحالم از آشناییت
،،
چشم حتما
ممنون از توضیحاتت -
مهسا حصاری به نظرم یکی دو روز بشین فکر کن ببینم از زندگی چی میخوایی
ده سال دیگه میخوایی کجا باشی با چه شغلی چه خونه ای و......
ممکنه کمکت کنهAsmaa Kianii درست میگید ممنون
-
Asal M 2 عسل جااان
خوشحالم از آشناییت
،،
چشم حتما
ممنون از توضیحاتتمهسا حصاری منم خوشحالم
️
فداتقابلی نداشت
-
Asmaa Kianii درست میگید ممنون
مهسا حصاری خواهش میکنم
-
بچها،،،،
اه اعاصبم ریخته بهم
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنم
کلافه شدم دیگه
من اصن ن پرستاری نه پزشکی نه دندون نه مهندسی ها نه کشاورزی نه نمیدونم معماری هیچ خوشم نمیه،، راهکار بگین روانی شدممهسا حصاری در هددددددددددف
گفته است:
بچها،،،،
واقعا دیدین کسی مثل من اینقد تباه باشه؟؟؟اره خیلی یکیش خودت
من ختم هر چی مشاور و متن و چیزای روانشناسی ام
خب، شاید هدفت همین باشه:) مطالعه رفتار آدم ها و درمان افکارشون: روانپزشکی! یا شایدم روانشناسی...
یعنی هیچ کاری تو این دنیا نیست حالتو خوب کنه؟ اگه به این جهان تعلقی نداری رهاشو!
خیلی وقته سر درگمم
روزا و شبا فکر میکنماول چراییتو پیدا کن، بعد به دنبال چگونگیَت بگرد