فصل ۵ یازدهم
-
در پاسخ ایمنی اولیه و ثانویه لنفوسیت های B پروتئین های مکمل در پی اتصال به پادتن های ترشح شده فعال می شوند.
در پاسخ ایمنی اولیه و ثانویه لنفوسیت های B تمایز لنفوسیت های دارای گیرنده پادگنی به لنفوسیت های عمل کننده انجام می شود(مگه تمایز برای پلاسموسیت (لنفوسیت عمل کننده) نیست؟)
پرفورین هم از کشنده طبیعی در خط دوم دفاع غیراختصاصی و هم در خط سوم توسط T کشنده ساخته میشه؟توضیح مختصر و مفید لطفا؟
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@Kosar-Mortazavi ممنون همچنین
یه سئوال دیگه دارم میشه جوابشو بدین؟
همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
درسته این؟@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
@Kosar-Mortazavi ممنون همچنین
یه سئوال دیگه دارم میشه جوابشو بدین؟
همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
درسته این؟
من میگم غلطه چون اگر منظورش لنفوسیت T اون بیرون ساخته نمیشه بلکه بالغ میشه این یه نکته
بعدشم اینکه در دوران جنینی خارج از مغز استخوان ما گلبول سفید میسازیم طبق این متن پس یاخته کشنده طبیعی که یه نوع لنفوسیته و هسته تک قسمتی داره بیرون ساخته میشه ولی دفاع عمومیه
اگه نکته ای رو جا انداختم بگو لطفا -
ای که دستت می رسد کاری بکن😅
Elham Hoseni
@سینا-0 -
در پاسخ ایمنی اولیه و ثانویه لنفوسیت های B پروتئین های مکمل در پی اتصال به پادتن های ترشح شده فعال می شوند.
در پاسخ ایمنی اولیه و ثانویه لنفوسیت های B تمایز لنفوسیت های دارای گیرنده پادگنی به لنفوسیت های عمل کننده انجام می شود(مگه تمایز برای پلاسموسیت (لنفوسیت عمل کننده) نیست؟)
پرفورین هم از کشنده طبیعی در خط دوم دفاع غیراختصاصی و هم در خط سوم توسط T کشنده ساخته میشه؟توضیح مختصر و مفید لطفا؟
@Mr-Wick درود
اولی فک کنم درسته،مکمل میخوره به پادتن و فعال میشه .
دومی غلطه ، سلول دارای گیرنده ، اول تقسیم میشه ، سلولای حاصل به خاطره و عمل کننده تمایز پیدا میکنن
سومی هم درسته ، هردوشون در مقابله با سلولای سرطانی و آلوده به ویروس ، با پرفورین سوراخ میکنن و بعد آنزیمای مرگ برنامه ریزی رو میریزن تو اون سلول مشکل دار
. -
@Mr-Wick درود
اولی فک کنم درسته،مکمل میخوره به پادتن و فعال میشه .
دومی غلطه ، سلول دارای گیرنده ، اول تقسیم میشه ، سلولای حاصل به خاطره و عمل کننده تمایز پیدا میکنن
سومی هم درسته ، هردوشون در مقابله با سلولای سرطانی و آلوده به ویروس ، با پرفورین سوراخ میکنن و بعد آنزیمای مرگ برنامه ریزی رو میریزن تو اون سلول مشکل دار
.@سینا-0
ممنون مطمئن شدم که سئوالا ایراد دارن
چون منم مثل تو فک میکنم مثل تاپیک قبلی ولی اینارم به جز سومی غلط گرفته.
ینی بر عکس گفته های تو رو گرفته به جز سه که درسته. -
سلام وقتتون بخیر
پادتن ها از طریق برخورد با مکمل هافعال می شوند
در کتاب درسی ذکر کرده سلول هایی که گیرنده دارن اول تقسیم میشن و تبدیل به خاطره و عمل کننده می شوند
سوال سومتون هم که هر دو نقش دارن خیلی مختصر و مفید -
سلام وقتتون بخیر
در کتاب درسی ذکر کرده سلول هایی که گیرنده دارن اول تقسیم میشن و تبدیل به خاطره و عمل کننده می شوند
سوال سومتون هم که هر دو نقش دارن خیلی مختصر و مفیدElham Hoseni
سلام ممنونم
مورد دوم متوجه نشدم الان درسته یا غلط؟ -
سلام وقتتون بخیر
سوال سومتون هم که هر دو نقش دارن خیلی مختصر و مفیدElham Hoseni
سلام، حرف شما درباره پادتن و مکمل درسته اما نکته اینجاست که پادتن و کلا دفاع اختصاصی در رفع التهاب وارد کار نمیشن، کتاب در شکل هم روند التهاب رو توضیح داده و اسمی از پادتن نیاورده. -
Elham Hoseni
سلام، حرف شما درباره پادتن و مکمل درسته اما نکته اینجاست که پادتن و کلا دفاع اختصاصی در رفع التهاب وارد کار نمیشن، کتاب در شکل هم روند التهاب رو توضیح داده و اسمی از پادتن نیاورده.amin M 0
سلام وقت شما هم بخیر
جسارتا من اصلا متوجه نمی شم التهاب ربطش به سوال چیه -
سلام وقتتون بخیر
سوال سومتون هم که هر دو نقش دارن خیلی مختصر و مفیدElham Hoseni درضمن پاسخنامه زده غلطه مورد اول
چون میگه ممکن است عاملی که باعث بروز پاسخ ایمنی می شود نوعی آنتی ژن بدون غشا یا بدون ساختار یاخته ای باشد و درنتیجه پروتئین های مکمل در مقابله با آن نقشی نداشته باشند
عین جمله پاسخنامه رو نوشتم که برای قلم چی بوده! -
Elham Hoseni درضمن پاسخنامه زده غلطه مورد اول
چون میگه ممکن است عاملی که باعث بروز پاسخ ایمنی می شود نوعی آنتی ژن بدون غشا یا بدون ساختار یاخته ای باشد و درنتیجه پروتئین های مکمل در مقابله با آن نقشی نداشته باشند
عین جمله پاسخنامه رو نوشتم که برای قلم چی بوده!@Mr-Wick
دقیقا به همینش شک کرده بودم :man_facepalming: :man_facepalming:
. -
@سینا-0
خب؟ -
@Mr-Wick
هیچی دیگه همین ، شک داشتم که شاید بشه با گفتن اینکه بعضی پادگنای محلول که با پادتن خنثی میشن ،مکمل دیگه کاری باهاشون نداره و غشایی ندارن که سوراخ کنه و جمله غلط میشه
. -
@Mr-Wick
هیچی دیگه همین ، شک داشتم که شاید بشه با گفتن اینکه بعضی پادگنای محلول که با پادتن خنثی میشن ،مکمل دیگه کاری باهاشون نداره و غشایی ندارن که سوراخ کنه و جمله غلط میشه
.@سینا-0 همچنان من متوجه نمیشم میشه باز کنی بکم جزئی توضیح بدی؟
الان گزاره اپل چرا غلطه؟ -
Elham Hoseni درضمن پاسخنامه زده غلطه مورد اول
عین جمله پاسخنامه رو نوشتم که برای قلم چی بوده!@Mr-Wick
کاملا صحیح متاسفانه
اگر غشایی در کار نباشه و ساختار سلولی نباشه کاری از مکمل ها بر نمی یاد -
Elham Hoseni
سلام ممنونم
مورد دوم متوجه نشدم الان درسته یا غلط؟@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
Elham Hoseni
سلام ممنونم
مورد دوم متوجه نشدم الان درسته یا غلط؟ -
@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
سلام نمیدونم درست متوجه سوالت شدم یا نه
لنفوسیت B که گیرنده آنتی ژن داره وقتی شناسایی میکنه عامل خارجی رو تقسیم میشه و تمایز پیدا میکنه به پلاسموسیت
ـــــــــــــــــپرفورین کلا از لنفوسیت های T آزاد میشه هم از لنفوسیت T کشنده طبیعی هم از کشنده

-
لنفوسیت B که گیرنده آنتی ژن داره وقتی شناسایی میکنه عامل خارجی رو تقسیم میشه و تمایز پیدا میکنه به پلاسموسیت
ـــــــــــــــــپرفورین کلا از لنفوسیت های T آزاد میشه هم از لنفوسیت T کشنده طبیعی هم از کشنده

@Kosar-Mortazavi در فصل ۵ یازدهم گفته است:

سلام ممنونم،بله اون پرفورین حل شد متوجهش شدم ولی یکی از سئوال هام اینه که مگه تمایز برای پلاسموسیت نیست؟
ینی اگه گفته شمارو متوجه شده باشم اینو فرمودین که لنفوسیت B تقسیم سپس تمایز می یابد و باتوجه به گفته استاد موقاری پلاسموسیتم تمایز داره.
الان اینی که گفتم درسته؟ -
@Kosar-Mortazavi در فصل ۵ یازدهم گفته است:

سلام ممنونم،بله اون پرفورین حل شد متوجهش شدم ولی یکی از سئوال هام اینه که مگه تمایز برای پلاسموسیت نیست؟
ینی اگه گفته شمارو متوجه شده باشم اینو فرمودین که لنفوسیت B تقسیم سپس تمایز می یابد و باتوجه به گفته استاد موقاری پلاسموسیتم تمایز داره.
الان اینی که گفتم درسته؟ -
Elham Hoseni
سلام ممنونم
مورد دوم متوجه نشدم الان درسته یا غلط؟@Mr-Wick
درسته -
@Mr-Wick
منظور من اینه که لنفوسیت های B تبدیل میشن به پلاسموسیت. منظورت از اینکه تمایز برای پلاسموسیته چیه؟
اگه میشه لینک اون بخش رو برام بفرستید برم فیلمشو ببینم شاید منظورشونو متوجه بشم@Kosar-Mortazavi اوه اوه
ببخشید من الان به کتاب رجوع کردم متوجه شدم که اشتباه از سمت من بوده اینجا کنار شکل ص۷۲ نوشته به یاخته های پادتن ساز تمایز می یابد که من اون به رومتوجهش نشدمممنونم لطف کردین
سپاس از وقتی که در اختیارمون گذاشتین. -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on