نهایی ها
-
شما هم موافق اید که امسال نهایی هاوحشتناک بوده....
شما فکرمیکنید نمره هاتون تاحالا چنده؟
کسی هست که ازدرسی بیست بیاره؟؟؟ -
من هیچ کدوم رو با پاسخ چک نمیکنم چون تو روحیه ام تاثیر بد میزاره.اما موافقم که دور از انتظار بود
-
خعلی داغونه
-
سلام ما امروز نهایی دینی 4 داشتیم
حوزه کویت بود
و همه اتحاد خاصی داشتن طوری که علاوه بر مشورت ،برای هم جواب های سوال ها رو هم می نوشتن!!
اما معلم دینی پارسالمون به کلاسمون میگفت اگه توی امتحانات نهایی یا کنکور تقلب کنید مدیون همه داوطلبان میشید واکه سر کار هم برید و پولی که درمیارید حرام است
وچون من دیدم حرفش منطقیه از اون موقع دیکه اصلا تقلب نکردم و تمام تلاشم رو کردم که مدیون کسی نشم
اینو گفنم ک اکه به نظرتون حرف معلمم درست بود شما هم بهش عمل کنیدباهوش ترین مومن کسی است که پیوسته به یاد مرگ باشد(پیامبراکرم )
http://s15.khamenei.ir/ndata/news/30028/13940207_5074.flv -
حوزه کویت بود = اصطلاحا ینی خیلی ردیف وباحال بود
-
میگم از دوستان پیش ریاضی کسی میدونه که برای امتحان نهایی ادبیات شعر حفظی از نوبت اول هم میاد یا اینکه فقط از نوبت دوم است؟
باتشکر -
میگم از دوستان پیش ریاضی کسی میدونه که برای امتحان نهایی ادبیات شعر حفظی از نوبت اول هم میاد یا اینکه فقط از نوبت دوم است؟
باتشکرhewillcome سلام من پشت کنکورم ولی شعرحفظی هم نوبت دوم میادوهم نوبت اول تازه برای کنکورم بایدبلدباشیدشعرارو.
-
hewillcome
من این بارم بندی رو دارم ولی مطمئن نیستم !! -
hewillcome سلام من پشت کنکورم ولی شعرحفظی هم نوبت دوم میادوهم نوبت اول تازه برای کنکورم بایدبلدباشیدشعرارو.
@فاطمه-کنکوری در نهایی ها گفته است:
hewillcome سلام من پشت کنکورم ولی شعرحفظی هم نوبت دوم میادوهم نوبت اول تازه برای کنکورم بایدبلدباشیدشعرارو.
اگه اینجوری باشه باید کل کتابو حفظ باشیم دیگه !
-
@فاطمه-کنکوری در نهایی ها گفته است:
اگه اینجوری باشه باید کل کتابو حفظ باشیم دیگه !
-
این پست پاک شده!
-
Sarina_77
من سال سوم ( و پیش دانشگاهی ) شعر هارو با صدای خودم ظبط کردم و دو شب قبل امتحان گوش دادم
سر امتحان هم راحت جواب دادم بشون