ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
aaalizadeh79 سخته مدرسه ودرس خوندن..بجاش فردایکساعت بیشتربخون..منم امروزخیلی گرفتاری پیش اومداماهرجورشده۱۰ساعتوخوندم
fatemeh201678 آخه فردا هم مدرسست
-
fatemeh201678 آخه فردا هم مدرسست
aaalizadeh79 تاساعت چندمدرسه ای؟
-
aaalizadeh79 تاساعت چندمدرسه ای؟
fatemeh201678 ساعت 3 و ربع میرسم
-
fatemeh201678 ساعت 3 و ربع میرسم
aaalizadeh79 اوه چ دیر..پس جبرانوبذار واس اخرهفته..بعدشم هرساعتی ک برسی بایداستراحت کنی بعدمطالعه اینجوری بازدهیت بیشترمیشه
-
سلام بچها خوبین
-
خب امروز 4:30 شد نیم ساعت کمتر از برنامه تعیین شده دیروز هم یک ساعت موند
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام بچها خوبین
کم پیدایی، خودت تاپیک میزنی سر نمیزنی
-
22ستاره سلام مرسی
-
خب امروز 4:30 شد نیم ساعت کمتر از برنامه تعیین شده دیروز هم یک ساعت موند
aaalizadeh79 سعی کن فردادیگه کمتراز۵نخونی
-
aaalizadeh79 سعی کن فردادیگه کمتراز۵نخونی
fatemeh201678 فردا که 12 ساعتیه
-
fatemeh201678 فردا که 12 ساعتیه
aaalizadeh79 تعطیلی؟
-
aaalizadeh79 تعطیلی؟
fatemeh201678 بعلههههه
-
fatemeh201678 بعلههههه
aaalizadeh79 عه پس خوبه دیگه کل این کم کاریاجبران میشه
-
ولی پنجشنبه کلاس گذاشتن برامون برنامم به هم میریزه
-
ولی پنجشنبه کلاس گذاشتن برامون برنامم به هم میریزه
aaalizadeh79 اشکال نداره بازم نسبت ب روزای مدرسه ک بیشترمیتونی بخونی بجای ساعت کلاس هم صبح زودقبل کلاس بخون وشبم بیشتربخون فرداشم ک تعطیلی مشکلی نداری
-
منکه فعلادارم همین۱۰ساعتوادامه میدم ک بعدچندروز باززیادش کنم
-
aaalizadeh79 عه پس خوبه دیگه کل این کم کاریاجبران میشه
fatemeh201678 برنامم برا فردا پره ولی خب چون تو برنامه مبحث مشخص نکردم اینجوری نیست که اون مطلب اگه به برنامه نرسی خونده نشه، من تو برنامه فقط اسم درس و پیش و پایه بودنشو مشخص کردم بعد برا هر درس اگه وقتش بود نگاه میکنم ببینم جلسه قبل چیکار کردم، ادامه همونو انجام میدم.
-
fatemeh201678 برنامم برا فردا پره ولی خب چون تو برنامه مبحث مشخص نکردم اینجوری نیست که اون مطلب اگه به برنامه نرسی خونده نشه، من تو برنامه فقط اسم درس و پیش و پایه بودنشو مشخص کردم بعد برا هر درس اگه وقتش بود نگاه میکنم ببینم جلسه قبل چیکار کردم، ادامه همونو انجام میدم.
aaalizadeh79 خوبه منم همینکارومیکنم البته من شب قبلش دیگه میبینم ک تاکجاخوندم وبازه تقریبیش روواس روزبعدمشخص میکنم اماخب دقیق بودجه بندی نمیکنم
-
aaalizadeh79 خوبه منم همینکارومیکنم البته من شب قبلش دیگه میبینم ک تاکجاخوندم وبازه تقریبیش روواس روزبعدمشخص میکنم اماخب دقیق بودجه بندی نمیکنم
fatemeh201678 من بعد هر آزمون چیزایی که برای آزمون بعدی باید بخونم رو روی کاغذ برای هر درس مینویسم، ممکنه بعضی درسا موازی با کانون پیش بره بعضی درسا سریعتر بعضی درسا آهسته تر یا مثلن یه بخشی رو اصن نخونم، بعد یکی یکی خط میزنم.چیزایی که تهش میمونه میره برا برنامه ی بعدی
-
fatemeh201678 من بعد هر آزمون چیزایی که برای آزمون بعدی باید بخونم رو روی کاغذ برای هر درس مینویسم، ممکنه بعضی درسا موازی با کانون پیش بره بعضی درسا سریعتر بعضی درسا آهسته تر یا مثلن یه بخشی رو اصن نخونم، بعد یکی یکی خط میزنم.چیزایی که تهش میمونه میره برا برنامه ی بعدی
aaalizadeh79 اره خوبه ادم ببین چقدخونده ومونده یکم انگیزه میگیره..من ازمون بعدی اولین ازمونیه ک میخوام شروع کنم ازاولم ک درست وحسابی نخوندم هفته دیگه هم ک روضه وسفره داریم واس همین این چندهفته پدرم درمیاد